Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از استانداری هرمزگان، فریدون همتی در نشست با جمعی از فعالان صنایع دستی استان هرمزگان با تاکید بر اینکه باید حمایت ویژه ای از فعالان حوزه صنایع دستی هرمزگان صورت گیرد، عنوان کرد: صنایع دستی به عنوان یکی از بخش های اقتصادی و فرهنگی هرمزگان هم در حفظ و ترویج فرهنگ بومی و سنتی این استان موثر است و هم جنبه اقتصادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید چشم انداز مناسبی برای صنایع دستی هرمزگان ترسیم شود چون این استان از صنایع دستی منحصربفردی همچون محصولات دریایی و لباس های سنتی برخوردار است که برای مردم جذاب هستند.

استاندار هرمزگان افزود: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان با تشکیل اتاق فکر در این حوزه از نظرات متخصصان و فعالان این بخش استفاده کند تا در اقدامات خود در حوزه صنایع دستی نوآوری و خلاقیت داشته باشد.

همتی خواستار برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای هرمزگان شد و اظهار داشت: راه اندازی بازارچه های فروش صنایع دستی در تمامی شهرستان های هرمزگان از طرح های مهمی است که باید به طور جدی پیگیری شود.

وی اضافه کرد: مکان یابی مناسبی برای ایجاد بازارچه های فروش صنایع دستی به خصوص در سواحل و بنادر هرمزگان صورت گیرد و غرفه های زیبایی برای عرضه این محصولات در تمامی فصول سال ایجاد شود.

استاندار هرمزگان بر لزوم معرفی و تبلیغ صنایع دستی استان هرمزگان در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: باید به سمت روش های جدید و علمی برای بازاریابی محصولات صنایع دستی هرمزگان گام برداشت و در این راستا از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده شود.

همتی ضمن تاکید بر پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای اشتغالزایی در حوزه صنایع دستی، بیان داشت: نمونه های صنایع دستی هرمزگان به وزارتخانه ها، بنگاه های بزرگ اقتصادی و ادارات معرفی شود تا برای اهدای هدایا از این محصولات استفاده کنند.

در پایان این دیدار تعدادی از صنعتگران برتر حوزه صنایع دستی هرمزگان از سوی استاندار هرمزگان مورد تجلیل قرار گرفتند.

فریدون همتی هرمزگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فریدون همتی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۱۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران