Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آلمان، مكزيك، سوئد و كره جنوبى در گروه F جام جهانی در شرایطی با یکدیگر پیکار می‎کنند که آلمان،مدافع عنوان قهرمانی مسیر دشواری برای صعود ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، آلمان، مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، در روسیه با مکزیک، سوئد و کره جنوبی همگروه است. قهرمان دوره گذشته در شرايط ايده آلى به سر ميبرد و در تمام بازيهاى سال ٢٠١٧ خود بدون شكست بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها سال گذشته در روسيه قهرمان جام كنفدراسيون ها شدند،آن تورنمنت فرصت خوبى براى آلمان بود تا به بازيكنان جوانى همچون لارس استيندل فرصت درخشش بدهد،در راه صعود به جام جهانى آلمان در هر ده بازى خود پيروز ميدان بود و ركورد ٣٤ گل زده در اروپا را دارد.تونى كروس بازيكن كليدى تيم آلمان است،بازيكنى كه با هوش و دقت فوق العاده اش تيم را رو به جلو هدايت ميكند.يواخيم لو در طول سالهاى مربى گرى اش موفق شده تيمى منسجم و با ثبات از آلمان بسازد. ژرمن ها که با قهرمانی در جام کنفدراسیون ها، نشان دادند که همچنان تیم بسیار خوبی دارند و به نظر نمی رسد در صعود از این گروه، کار سختی داشته باشند.

مكزيك
مكزيك در جام هاى جهانى تقریبا حضوری هميشگى داشته است اما هميشه در چند قدمى موفقيت متوقف شده است، آنها در ٦ جام جهانى گذشه در مرحله يك هشتم حذف شده اند،صعود به مرحله يك چهارم نهايى در اين تورنومنت ميتواند موفقيت بزرگى براى آنها باشد.آنها تنها دو مرتبه در سالهاى ١٩٧٠ و ١٩٨٦ كه ميزبان بوده اند موفق شده اند به اين مرحله صعود كنند. مكزيك که در جام جهانى برزيل، تيمی تاثيرگذار بود، در اين دوره هم با حذف آمریکا، رقيب هميشگيشان قدرت خود را نشان دادند. بازيكن كليدى مكزيك خاوير هرناندز است.خوان كارلوس اوساريو مربى مكزيك به دليل تاكتيك هجومى و البته اعصاب ضعيفش شناخته شده است. هميشه امكان اخراج اوساريو از كنار زمين وجود دارد!

سوئد
سوئد با حذف ايتاليا شگفتى ساز مرحله مقدماتى جام جهانى بود. اين اولين صعود سوئد به جام جهانى از سال ٢٠٠٦ است.سايه زلاتان ابراهيمويچ همچنان روى تيم وجود دارد. سوئد بدون زلاتان متحدتر و يكدست تر است اما زلاتان قابليت هايى دارد كه هيچ بازيكن ديگرى ندارد. بازيكن كليدى سوئد اميل فورسبرگ است،فورسبرگ جانشين زلاتان در خط حمله است.يان اندرسون بعد از يورو ٢٠١٦ به عنوان مربى سوئد انتخاب شد و موفق شده تيم را بدون زلاتان بازسازى كند.سوئد حالا يه تيم هماهنگ و بدون ستاره است.

كره جنوبى
كره جنوبى از سال ١٩٨٦ در تمام ادوار جام جهانى حضور داشته است اما به نظر كره جنوبى جام جهانى روسيه بيشتر شبيه به تيم جام جهانى برزيل باشد تا تيمى كه در سال ٢٠٠٢ با جنجال فراوان به نيمه نهايى صعود كرد. صعود كره به سختى و با تساوى بدون گل در مقابل ازبكستان در روز آخر مسابقات و به دليل عدم موفقيت سوريه در شكست ايران اتفاق افتاد. سرنوشت كره جنوبى در اين جام به نمايش سه بازيكن ليگ برتر جزيره بستگى دارد؛سان هونگ مين بازيكن تاتنهام،كى سونگ يون بازيكن سوانزى و لى چونگ يونگ بازيكن كريستال پالاس.بازيكن كليدى كره جنوبى سان هوانگ مين بازيكن تاتنهام و بهترين گلزن آسيايى تاريخ ليگ جزيره است. شين تاى يونگ مربى كره به دليل شكست در مقابل قطر و چين در دوره مقدماتى شرايط دشوارى دارد و بدون شك نمايش ضعيف كره منجر به اخراج او خواهد شد.

در مجموع به نظر می‎رسد، آلمان، مدافع عنوان قهرمانی کار دشواری برای صعود نداشته باشد. سوئد، تیم سختکوشی است که ایتالیا را حذف کرد و مکزیک هم امیدوار است از این گروه صعود کند. کره جنوبی هم آمادگی ادوار گذشته را ندارد و بعید است شانس زیادی برای صعود داشته باشد. با این تفاسیر رقابت سوئد و مکزیک برای رسیدن به مرحله بعدی، جالب توجه خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جام جهانی روسیه گروه F

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۲۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • محرومیت سنگین در انتظار ستاره اینتر
  • سیلوا: دوران حضورم در چلسی به پایان رسیده است
  • توهین دومفریز به تئو هرناندز؛ مدافع اینتر جریمه نقدی می‌شود
  • احتمال جریمه شدن دومفریس به خاطر تمسخر مدافع میلان
  • انتخاب والیبالیست ارومیه‌ای به عنوان بهترین مدافع لیگ برتر جمهوری آذربایجان
  • داغ شدن شایعات فلوریان ویرتس و بایرن مونیخ پس از صحبت‌های هونس
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • ادامه روزهای کابوس وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان