Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این مراسم تعدادی از نزدیکان و دوستان مرحوم فیوج زاده برگ هایی از خاطرات زندگی با این هنرمند را ورق زدند و از آنچه که کم لطفی و دیده نشدن هنرمندان استان نامیدند ، گله کردند.
اهالی هنر و موسیقی مازندران در این مراسم پیکر استاد فیوج زاده را با سرنا نوازی و لَله وا نوازی بدرقه کردند تا در زادگاهش در روستای ' مرمت ' ساری به خاک سپرده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مراسم امروز وداع با استاد فیوج زاده در راهرو های سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر ساری در حالی برگزار شد که بسیاری از حاضرین سراپا ایستاده بودند و تعداد اندکی صندلی پلاستیکی برای حاضرین تعبیه شد.
آقاجان فیوج زاده در سال 1312 در روستای مِرمِت ساری چشم به جهان گشود و در دوران کودکی با لَله‌وا آشنا شد و سپس به سرنا نوازی روی آورد. او این ساز را نزد استاد محمدقلی در ساری فراگرفت.
فیوج زاده از معدود افرادی بود که بسیاری از قطعات و نغمه‌های قدیمی و کهنِ مازندرانی را در سینه‌اش نگهداری و برای مردم نواخته است.
وی در چندین جشنواره‌ی فجر با همراهی محسن و علی علیزاده نوازندگان دسرکوتن، مقام برتر کشور را کسب کرد.
همچنین برادر بزرگ وی مصطفی علیزاده فیوج زاده که همچنان در قید حیات است نوازنده چیره دست ساز کمانچه و دسرکوتن است که از وی اثری به همت فرهنگخانه تحت عنوان کمانچه‌ی مازندران منتشر شد.
پیشکسوت موسیقی مازندران که بیش از 60 سال نفسش را در سرنا دمیده، پس از سال ها تحمل بیماری و کهولت سن عصر دوشنبه 21 خرداد 1397 درگذشت و صدای سورنای وی برای همیشه خواموش شد.
سال گذشته نیز مازندران با درگذشت استاد حسین طیبی ، پدر نی نوازی مازندران ، یکی از چهره های برجسته حوزه موسیقی خود را از دست داده بود.
7335/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اداره فرهنگ و ارشاد پدر جهان موسیقی بدرقه روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۳۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود

شهردار سنندج گفت: پارک شهدای شهر سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود و امیدواریم بتوانیم امسال عملیات اجرایی ساخت این مجموعه را که شامل‌های بخش‌های مختلف فرهنگی و هنری است، آغاز کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدانور رشیدی، عصر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم رونمایی از کتاب نامداران موسیقی سنندج اظهار کرد: ساختمان فرهنگی شهرداری سنندج مرمت شده و آماده افتتاح است که به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: درصددیم که این ساختمان به همراه پارک شهدا که در جوار آن قرار دارد به یک پاتوق فرهنگی تبدیل شود که تاکنون به دلیل مشکلات حقوقی و وجود معارض این کار برای ما مسیر نبوده است‌.

شهردار سنندج ادامه داد: امسال امیدواریم که با حل این مشکلات، بتوانیم عملیات اجرایی ساخت این مجموعه در پارک شهدا را آغاز کنیم که ایجاد خانه هنرمندان، دبیرخانه شهر خلاق موسیقی، کافه کتاب، گذر ورزش و طرح‌هایی دیگری را نیز برای آن در برنامه داریم.

رشیدی تصریح کرد: فرهیختگان و پیشکسوتان شهر سنندج در سطح جهان شناخته شده هستند که خرسندیم امروز مراسم رونمایی از کتاب ارزشمند نامداران موسیقی سنندج را برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه قول مساعد داد که از چاپ جلد دوم کتاب نامداران موسیقی سنندج نیز حمایت کند.

حمید حاصلی، مدرس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: در حوزه موسیقی کُردی تحقیقات بسیاری صورت گرفته اما کافی نیست و ما داده‌های کمی را به‌ویژه در مورد هنرمندان حوزه موسیقی در اختیار داریم.

وی تاکید کرد: هنرمندان سرمایه‌های اجتماعی ما هستند و چاپ کتاب در مورد آنها بسیار ارزشمند است که می‌تواند به عنوان منبع برای نسل‌های بعدی نیز بسیار مورد استفاده قرار بگیرد.

این هنرمند موسیقی تصریح کرد: قطعاً هر کاری دارای نقاط قوت و ضعفی است که امیدواریم احسان مردوخ روحانی، نویسنده این کتاب، برای جلدهای بعدی آن، نواقص را برطرف کند.

فرشید حسامی، یکی دیگر از هنرمندان شهر سنندج نیز در ادامه این مراسم در مورد کتاب نامداران موسیقی سنندج به نقد و اظهارنظر پرداخت.

به گزارش ایمنا، پخش کلیپ و اجرای گروه موسیقی کردی مسعود طالبانی نیز از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

کد خبر 748881

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • عزیمت زائران مازندرانی به عمره مفرده
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • نصرالله شیرین‌آبادی، نوازنده موسیقی درگذشت
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • عزیمت ۳ کاروان از مازندران به عمره مفرده
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود