Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@04:57:17 GMT

تولید یک سوم سیب کشور در آذربایجان غربی

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۷۳۲۹۷

تولید یک سوم سیب کشور در آذربایجان غربی

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۲۴۵ طرح کشاورزی درهفته جهادکشاورزی دراستان افتتاح وکلنگ زنی می شود.
به گزارش ایسنامنطقه آذربایجان غربی اسمعیل کریم زاده در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی که درسالن جلسات آن سازمان برگزار شدافزود: تعداد۲۴۵ طرح کشاورزی بااعتبار بالغ بر ۲۱۸ میلیارد ریال درهفته جهاد کشاورزی امسال افتتاح وکلنگ زنی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریم زاده با اشاره به اینکه۲۴۲ پروژه های آماده افتتاح شامل طرح های مربوط به آب وخاک وصنایع تبدیلی است تصریح کرد: از ۲۴۵ پروژه ۳ طرح پوشش بتی انهار درسطح استان ومرمت و بازسازی قنات خواهدبود که درکل ۴۲۰ نفر اشتغال زایی مستقیم ایجاد خواهد کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تاکید براینکه آذربایجان غربی باتولید ۶ونیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی یکی از استان های کلیدی در تولید محصولات کشاورزی است خاطرنشان کرد: آذربایجان غربی در سال زراعی گذشته ، یک سوم سیب کشور و ۳۵ درصدچغندر قندکشور را تولید کند.
وی ادامه داد: در سال گذشته آذربایجان غربی با تولید ۵۰۰هزارتن گندم رتبه ششم کشوری را کسب کردو امسال پیش بینی می شود بالای ۷۲۰ هزارتن گندم دراستان تولید شود. وی افزود: از۳۸۰ هزار هکتار اراضی استان ۵۷ هزار هکتار مجهز به سیستم آبیاری نوین هستندکه بیشتر مربوط به حوزه آبریز دریاچه ارومیه است و مقرر شده تا ۶ ماهه نیمه اول امسال ۶۱هزارو ۵۷۰ هکتار نیز به سیستم آبیاری نوین مجهز شوند.
کریم زاده با بیان اینکه آذربایجان غربی تحت تاثیر ۶۰ درصد بلایای طبیعی است افزود: در سرمازدگی اوایل سال ۹۱۴ میلیاردتومان خسارت به محصولات کشاورزی استان وارد شد که نسبت به سال گذشته که۶۷۵ میلیاردتومان بود افزایش داشته است.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آذربایجان غربی اشتغال جهاد کشاورزی دریاچه ارومیه محصولات کشاورزی روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود