Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی سايپانيوز، حميد ابدالي با بيان مطلب فوق خاطرنشان كرد: در راستاي سياست هاي جديد به صورت اجمالی می توان به خروج از املاک و دارایی های غیر مولد، سهام صنایع زیانده و غیر بنیادی و فروش سهام هایی که در وضعیت بازدهی مناسبی قرار دارند با هدف افزایش وزن پرتفوی بورسی در صنایع استراتژیک با تامین نقدینگی از محل فروش اقلام مذكور اشاره كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح كرد: روند قیمت سهام شرکت گروه سرمایه گذاری سایپا طی یک سال اخیر تاکنون نزولی بوده و افت فرسایشی را تجربه كرده است و به نظر مي رسد عدم وجود دیدگاه و برآورد مناسب نسبت به ارزندگی سهام موجود در پرتفوی بورسی، غیر بورسی، املاک و دارایی های شرکت به موازات افت سهام گروه خودرو که وزن بالایی از پرتفوی بورسی و غیر بورسی شرکت سرمایه گذاری سایپا را از قبیل سهام گروه سایپا، سرمایه گذاری رنا و سرمایه گذاری کارکنان سایپا را تشکیل می دهد و از سویی برداشت های بازار از این صنعت در رابطه با وضعیت آثار برجام و خروج آمریکا از برجام باعث عدم اقبال به سهام گروه خودرو و در اين راستا به شرکت گروه سرمایه گذاری سایپا شده و این افت قیمت در قیاس با سهام اصلی تشکیل دهنده پرتفوی بورسی شرکت از جمله گروه خودروسازی سایپا و سرمایه گذاری رنا قابل انتظار است.
ابدالي بيان كرد: با نگاهی به روند شاخص گروه خودرو پس از تجربه رشد سال 1394، از ابتدای سال 1395 تاکنون، شاخص این گروه در ابتدای سال 1395 از محدوده 27714 واحد با افت فرسایشی که تجربه نموده هم اکنون به محدوده 13996 واحد رسیده که حدوداً بیش از 50% افت را طی دو سال نشان می دهد و در همین راستا سهام شرکت های سایپا، ایران خودرو، گروه بهمن، زامیاد، پارس خودرو، سرمایه گذاری رنا و ... نیز در حدود 50 تا 65 درصد افت را طی همین زمان تجربه كرده اند. 
وي خاطرنشان كرد: با وجود اینکه شرایط بازار به گونه ای بود که افت سهام شرکت های حاضر در این گروه را رقم زد، این شرکت ها در سال 1396 با توجه به پتانسیل های فراوان و چشم انداز مطلوبی که برای آنها پیش بینی می شد با رشد فعالیت های عملیاتی از نظر تولید و فروش شرایط بسیار مساعدی را تجربه كردند، به نحوي که در این سال گروه سایپا با رشد 34 و 28 درصدی به ترتیب در تیراژ تولید و فروش محصولات و همچنین افزایش 20 درصدی درآمدهای فروش نسبت به سال قبل بوده است که می تواند نویدبخش روزهای درخشانی برای سهامداران در آینده اي نزدیک باشد و بخش قابل توجهی از نقدینگی بازار را به سمت این گروه سوق دهد.
مديرعامل شرکت گروه سرمایه گذاری سایپا گفت: در حال حاضر شرکت با ارزش بالاي دارایی های خود از قبیل پرتفوی بورسی، غیر بورسی، املاک و... در محدوده قیمتی 600 ریال و در قیمت های بسیار جذابی برای سرمایه گذاری در حال معامله است که امیدواریم با اقداماتی که برای سال 1397 در نظر داریم، ارزش دارایی های شرکت را افزایش داده و در کنار این با اقدامات عملیاتی و آینده مناسب گروه سایپا و سرمایه گذاری رنا و رشد قیمت سهام این دو سهم موثر پرتفوی بورسی این شرکت، تاثیر آن را بر روی قیمت سهام این شرکت در بازار سرمایه شاهد باشیم.
وي افزود: در راستای اهداف شرکت و مدیریت موثر بر سرمایه گذاری های ایجاد شده و تقویت توانمندی های شرکت در بخش خودرو و صنایع وابسته و برنامه ریزی استراتژیک در شرکت های تابعه, شرکت گروه سرمایه گذاری سایپا قصد دارد سرمایه خود را متناسب با رویکرد توسعه ای و فعالیت های مبتنی بر تنوع بخشی پرتفوي افزایش دهد و برای این منظور با روند واگذاری شرکت های غیر بورسی، املاک و دارایی های غیرمولد که جزو اهداف و ماموریت های اصلی هیات مدیره در سال 1397 خواهد بود، تغییرات مثبت و قابل توجهی را در بخش سرمایه گذاری های بورسی صورت دهد. 
وي در ادامه تصريح كرد: در سال 1396 و سه ماهه اول 1397 نیز این شرکت اقدام به آگهی فروش برخی دارایی ها از قبیل ملک ایزدشهر و ... از طریق مزایده اقدام كرد ولی با توجه به مذاکرات فراوان با متقاضیان خرید در جهت حفظ حقوق سهامداران تاکنون به مرحله عقد قرارداد و واگذاری نرسیده ایم و در تلاش هستیم با توجه به رشد قابل توجه قیمت املاک در سال جدید این اقدامات با تصمیم گیری مناسب به نفع سهامداران رقم زده شود و تا زمانی که اقدام قطعی حاصل نشود نمی توان روند واگذاری ها را قطعی محسوب كرد. بدیهی است که هر زمان قرارداد واگذاری منعقد شود مراتب آثار سود و زیانی آنها از طریق سامانه اطلاع رسانی کدال به بازار سرمایه منعکس خواهد شد.
ابدالي گفت: در خصوص پروژه های شرکت نیز می توان به پروژه نیمه کاره الهیه اشاره داشت که در حال حاضر برنامه تکمیل این پروژه برنامه ریزی و اقدام شده و در تلاش هستیم تا هرچه سریعتر تکمیل و به بهره برداری برسد و از طرفي هم انتظار می رود در شرایط مناسب فعلی بازار مسکن و افزایش قیمت در این حوزه، با ارزش افزوده بالا سود مناسبی در این زمینه عاید شرکت شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود