Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش یکی از مراکز تحقیقاتی بین‌المللی، تیم نامتوازن سومین عامل جدی در شکست استارتاپ‌هاست که پرداختن و توجه به آن، می‌تواند به خلق ثروت و موفقیت استارتاپ بینجامد. ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵ اقتصادی فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل نظرات

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ براساس تحقیقی که توسط مؤسسه تحقیقاتی استَتیکس برِین (Statistics Brain Research Institute) انجام شده و فوربس منتشر کرده است، نرخ ورشکستگی شرکت‌های آمریکایی با سرمایه‌گذاری خطرپذیر در پنج سال نخست بیش از 50 ‌درصد و در 10 سال نخست بیش از هفتاد درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اقتصادی که رمز ماندگاری در آن عبارت است از نوآوری، توسعه و رقابت، افزایش شانس موفقیت برای استارتاپ‌ها بسیار مهم است؛ اما چه عواملی موجب موفقیت استارتاپ‌ها می‌شود؟

وب‌سایت سی‌بی ‌اینسایتز به‌تازگی 20 دلیل عمده شکست استارتاپ‌ها را برشمرده است؛ پس از نیاز بازار و مشکلات مربوط به بودجه، تیم کاری نامتوازن سومین عامل چشمگیر در شکست استارتاپ‌هاست.

در این مطلب به توضیح پنج عامل می‌پردازیم که توضیح می‌دهد یک تیم کاری متوازن چگونه به موفقیت یک شرکت نوپا کمک می‌کند.

1. تیم‌های متوازن، چندین زاویه دید متفاوت را یکجا جمع می‌کنند

اگر اعضای تیم مدیریت استارتاپ‌های فعال در زمینه‌ تکنولوژی پیشرفته، شیوه کاری و نقطه نظرات کلیشه‌ای و یک‌دست داشته باشند به سمت تولید محصولاتی می‌روند که چندان خواهان ندارد ولی وقتی تیم کاری متوازن باشد، در هر جلسه کاری طیف وسیعی از دیدگاه‌ها مطرح می‌شوند.

بهترین راه برای پرهیز از خطاهای ناخواسته آن است که افرادی با تجارب و پیشینه‌های متفاوت را در تیم کاری خود گرد هم آورید؛ با دارا بودن چنین تیمی، تصمیمات استراتژیک از تمامی وجوه و زوایا ارزیابی می‌شوند تا بهترین تصمیم اتخاذ شده و محصول یا خدمات ارائه شده توسط استارتاپ، برآمده از بینشی همه‌جانبه، جوابگوی مشکلاتی باشد که برای حل آنها طراحی شده است.

2. تیم‌های متوازن، تعیین‌کننده فرهنگ استارتاپ شما هستند و این عاملی است که می‌تواند منجر به موفقیت یا شکست تجارت شما شود

استارتاپ‌ها عمدتا از طریق فرهنگ حاکم بر محیط کار شناخته می‌شوند؛ هیچ‌کس دوست ندارد در یک فضای مسموم کار کند.

استارتاپ‌های خوب، برای تقویت ارزش‌هایشان یک برنامه‌ریزی دقیق و کامل دارند؛ استارتاپ‌هایی که با حفظ ارزش‌هایشان به مرحله رشد و توسعه پای می‌گذارند شانس جذب کارمندانی را دارند که برای زمانی طولانی با شرکت باقی خواهند ماند.

این کارمندان فوق‌العاده ارزشمند، به‌اندازه خود مؤسسان استارتاپ، برای دیدن موفقیت آن شور و انگیزه دارند؛ یک تیم متوازن باعث می‌شود استارتاپ، رشد و توسعه آینده خود را بر پایه یک فرهنگ فراگیر و مشوق همکاری و مشارکت بنا ‌نهد.

3. تیم‌های متوازن، هم‌افزایی ایجاد می‌کنند

نکته مهم آن است که وقتی هر فرد تنها از زاویه دید خود به مسئله نگاه می‌کند، داشتن یک دید کلی و همه‌جانبه به موضوع بسیار دشوار می‌شود؛ در تیم‌های کاری متوازن، استفاده از تکنیک تقاطع رشته‌ای بین همکاران امکانپذیر می‌شود.

نگاه یک عضو تیم فنی به یک وضعیت واحد، ممکن است با دید یک بازاریاب کاملاً متفاوت باشد؛ وقتی همه باهم کار می‌کنند، برآیند حاصل می‌تواند بزرگ‌تر از جمع تک‌تک اجزا باشد؛ این روش همکاری، در غلبه بر کشمکش‌های موجود بر سر همخوانی محصول/بازار و نیز در پیشگیری از شکست ناشی از تولید محصول بدون مصرف‌کننده، کمک شایانی خواهد کرد.

اگر هدف، خلق بیشترین ارزش در محصول یا خدمات باشد، تیم‌های متوازن از هم‌افزایی ایجادشده در چندین برابر کردن ارزش‌شان بهره خواهند برد.

4. سرمایه‌گذاران خطرپذیر برای تیم‌های متوازن ارزش زیادی قائل هستند

در یک مطالعه انجام‌شده در دانشکده بازرگانی استنفورد، استرِبیولیو؛ استاد درس سرمایه‌گذاری به این نتیجه رسیده است که توانایی‌های مؤسسان و تیم مدیریت، مهم‌ترین عامل در تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران است.

خواسته سرمایه‌گذاران خطرپذیر این است که سبد سهام‌شان بازگشت سرمایه خوبی داشته باشد، به همین دلیل در این مقاله روی عامل تیم‌های متوازن دست گذاشته شده است.

در مواجهه با پرسش‌های دشوار سرمایه‌گذاران، بسیار مهم است که یک تیم خوب و قابل اطمینان داشته باشید که بتوانند به سوالات از زوایای مختلف پاسخ دهند؛ همچنین، داشتن یک تیم قابل اعتماد به سرمایه‌گذاران این احساس را می‌دهد که سرمایه‌گذاری احتمالی آنها در دست مدیرانی‌ است که مثل یک ماشین کارآمد و پربازده کار می‌کنند.

سرمایه‌گذاران با سرعتی باورنکردنی متوجه ویژگی‌های تیم مدیریتی می‌شوند؛ به همین دلیل داشتن یک تیم متوازن حیاتی ا‌ست.

5. تیم‌های متوازن پاسخگو هستند و مسئولیت‌هایشان را به تفکیک مشخص کرده‌اند

در هرگونه‌ همکاری، اگر مسئولیت‌ها به روشنی تفکیک و مشخص نشده باشند، فاجعه به بار خواهد آمد.

طراح فرانت‌اِند (توسعه رابط کاربری و ظاهر سایت) سلیقه‌اش یک‌چیز است و توسعه‌دهنده بک‌اِند (توسعه هسته سایت یا بخش سمت سرور) سلیقه دیگری دارد.

در یک تیم متوازن، وظایف و مسئولیت‌های هر فرد را می‌توان به‌روشنی مشخص کرد؛ به‌جای تداخل دست‌وپا گیر وظایف، هم‌افزایی ایجادشده به دلیل همکاری دو فرد از دو رشته مجزا با یکدیگر پروژه را پیش می‌برد.

در تیم‌های متوازن نه‌تنها مسئولیت‌ها به‌روشنی تفکیک شده است بلکه فضای مسئولیت‌پذیری و پاسخگو بودن هم ایجاد می‌شود؛ نقاط عطف یا مایلستون‌ها برای هر فرد یا گروه به‌وضوح قابل تشخیص بوده و هیچ پرسش و نقطه مبهمی در رابطه با وظایف و مسئولیت‌های هر فرد در گروه پیش نمی‌آید.

استارتاپ‌ها با مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی‌ که درنتیجه انتخاب تیم متوازن پدید می‌آید، می‌توانند از اشتباهات پرهزینه پیشگیری کنند.

به بار نشاندن یک استارتاپ کار دشواری‌ است؛ کاغذبازی‌ها و تهیه اسناد، جذب سرمایه، بازاریابی، توسعه، منابع انسانی و جذب نیرو، پژوهش و توسعه (R&D) و بسیاری کارهای دیگر هست که باید انجام شوند.

یک تیم متوازن براساس آنچه در گزارش مرکز توانمندسازی کسب‌وکارهای نوپای فاوا آمده است با خود چشم‌انداز کاری شرکت، فرهنگ حاکم بر آن، سینرژی، جذابیت برای سرمایه‌گذاران و بالاخره روحیه پاسخگو بودن را به ارمغان می‌آورد.

چه بخواهید یک کافی‌شاپ باز کنید و چه بخواهید غول بعدی شبکه‌های اجتماعی را روانه بازار کنید، داشتن یک تیم خوب راه را برای محافظت از کسب‌وکار شما در برابر هرج‌ومرج و آشفتگی هموار می‌کند.

اجازه ندهید ریسکی که متقبل شده‌اید، به بخشی از آمار رو‌به رشد استارتاپ‌های ورشکسته بدل شود؛ یک تیم متوازن را دورهم جمع کنید.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,86/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: رویکرد و نگاه شورای ششم، توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر است و با تعریف پروژه‌های مختلف و تخصیص ۵۰ درصد از بودجه عمرانی شهر به این مناطق، به دنبال این هستیم که مناطق کم‌برخوردار در مشهد نداشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، ظهر امروز_ هشتم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، به مناسبت‌های پیش رو اشاره داشت و پیشاپیش هفته شوراهای اسلامی شهر و روستا، روز معلم و روز کار و کارگر را تبریک و تهنیت گفت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در ادامه این نشست، پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

حاجی‌بگلو برهمین اساس، در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص مسدود شدن حساب‌های بانکی شهرداری مشهد، گفت: مسدود شدن حساب‌های بانکی در ادوار گذشته هم سابقه داشته و سال قبل هم شاهد بودیم که ریشه در حساب‌های فیمابین شهرداری مشهد با بانک مربوطه داشت.

وی افزود: این مسدود شدن در شرایطی اتفاق افتاد که شهرداری از این بانک، ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات دارد؛ در عین حال، به لحاظ حقوقی این موضوع را پیگیری نکردیم و درحال حاضر هم مشکلی وجود ندارد.

حاجی‌بگلو درخصوص جایگاه و اهمیت شهر مشهد هم تصریح کرد: مشهد شهر زیارتی است و برهمین اساس، تمهیدات مختلفی را اندیشیده‌ایم؛ یکی از مهمترین موضوعات، بودجه زیارت و حاشیه شهر بوده که محقق نشده است و برای تصویب و اجرایی شدن آن، باید مطالعات لازم انجام و روال قانونی آن طی شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در پاسخ به خبرنگار دیگری پیرامون رسانه، گفت: نگاه شورای ششم به حوزه رسانه، نگاه ویژه‌ای است و اصحاب رسانه را از خود می‌دانیم و همیشه خود را پاسخگوی آن‌ها می‌دانیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: این رویکرد حمایتی درخصوص رسانه‌هاست و نه «فیک‌نیوزها» که مدعی رسانه هستند؛ به چنین افرادی اهمیت نمی‌دهیم و اجازه توهین به دیگران را هم ندارند.

وی درخصوص روزنامه شهرآرا هم گفت: نسبت به این روزنامه، انتقاداتی داشتیم و در تذکرات مختلف این موضوع را مطرح کردیم؛ مؤسسه شهرآرا هم این نقطه نظرات و دغدغه‌ها را مدنظر قرار داد و امروز این مجموعه به عنوان یک رسانه بسیار قوی شناخته می‌شود.

رایگان شدن خدمات اتوبوسرانی، محور دیگر صحبت‌های خبرنگاران در این جلسه بود که حاجی‌‎بگلو افزود: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر، در سال ۱۴۰۱، ۱۰ خط اتوبوسرانی در حاشیه شهر مشمول ۹۰ درصد تخفیف شد.

حاجی‌بگلو اظهارکرد: علاوه بر این، در سال ۱۴۰۲ هم طرح رایگان کردن اتوبوس به تصویب رسید، اما کمیته انطباق فرمانداری آن را رد کرد ولی در عین حال، تابع قانون هستیم.

خبرنگار دیگری از تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری مشهد سوال کرد و حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: تفریغ بودجه ۱۴۰۱ در صحن علنی شورای شهر به تصویب رسید اما نسبت به این مصوبه مخالف بودم و نیازمند بررسی بیشتر داشت.

حاجی‌بگلو افزود: در گزارشات دریافتی پیرامون تفریغ بودجه ۱۴۰۱، برخی مبالغ پرداختی به یک فهرست ۱۰۰ نفره نامشخص بود؛ گزارش حسابرسی هم ایراداتی را نشان می‌دهد، اما هرآنچه قانون تصمیم بگیرد، تابع خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پاسخ به سوالی پیرامون تعرفه بهای خدمات شرکت «تات»، تصریح کرد: این بهای خدمات، سال گذشته کاهش یافت؛ در سال ۱۴۰۳ مجاز بودیم که این تعرفه‌ها را براساس نرخ تورم افزایش دهیم ولی این تعرفه‌ها حدود ۲۵ درصد افزایش یافت که کمتر از میزان تورم است.

خبرنگار دیگری هم در این جلسه به نام‌گذاری خیابان طبرسی جنوبی به نام مبارک امام‌جواد (ع)، اشاره داشت و پیگیر این مصوبه شد که حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: این مصوبه در کمیته انطباق فرمانداری تأیید نشده و نام‌گذاری انجام نمی‌شود.

رویکردهای شورای ششم پیرامون حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی محور دیگر سوالات خبرنگاران در این نشست خبری بود و حاجی‌‎بگلو افزود: شورای شهر و مدیریت شهری، حامی سرمایه‌گذاری است ولی برخی قوانین در این حوزه داریم که دست‌وپا گیر شده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: آنچه مسلم بوده این است که جذب سرمایه‌گذار تنها به شهرداری و مدیریت شهری محدود نمی‌شود.

یکی دیگر از خبرنگاران پیرامون طرح سوال از شهردار نکاتی را مطرح کرد و حاجی‌بگلو در پاسخ گفت: این موضوع در دستورکار جلسه علنی آتی شوراست ولی به لحاظ آئین‌نامه‌ای این موضوع وجاهت قانونی ندارد چراکه شهرداری باید ظرف ۱۰ روز از طرح سوال، پاسخگویی کند؛ در عین حال، مشکل خاصی برای طرح سوال و پاسخگویی نداریم و هر عضوی می‌تواند مجدد طرح سوال داشته باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پاسخ به سوالی پیرامون بهره‌برداری از فاز یک خط ۳ مترو هم اظهار کرد: این پروژه تا هفته دولت درصدد هستیم که بهره‌برداری شود و همه اهتمام مدیریت شهری نیز بر این بوده است که تا پایان سال ۱۴۰۴ حفاری تونل‌های خطوط قطارشهری مشهد به اتمام برسد و وارد فاز تجهیز و آماده‌سازی شویم.

یکی دیگر از خبرنگاران از اقدامات مدیریت شهری در حاشیه شهر سوال پرسید و حاجی‌بگلو گفت: عملکرد و اقدامات شورای ششم و شهرداری در این دوره، در حاشیه شهر، به اذعان مردم و مدیران، عملکرد مطلوبی بوده است.

وی افزود: سعی ما بر این بوده است که شیب خدمت را به سمت حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار ببریم و با جدیت پیگیر افزایش سرانه‌های خدماتی، ورزشی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی بوده‌ایم تا در این شهر، مناطق کم‌برخوردار نداشته باشیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: براساس همین نگاه بوده که نیمی از بودجه عمرانی شهرداری در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر قرار گرفته است و پروژه‌های زودبازده یک و دو را هم اجرایی کردیم؛ امیدواریم دولت و دستگاه‌های اجرایی دیگر نیز در این خصوص سهم و نقش خود را ایفا کنند.

وی گفت: حتی مطالبات شهرداری از دولت نیز پرداخت نمی‌شود؛ مطالباتی که امروز این عدد به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده و حداکثر اگر ۲ تا ۳ هزار میلیارد تومان آن محقق شود.

مطالبات پیمانکاران شهرداری دیگر محور سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران بود و حاجی‌بگلو در این خصوص افزود: شهرداری مشهد حدود ۴ هزار پیمانکار دارد و آن‌ها را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: این پیمانکاران، سال‌های سال است که با شهرداری در تعامل بوده و نسبت به مدل پیمانکاری شهرداری نیز اشراف دارند.

وی گفت: تأخیر در واریزی مطالبات پیمانکاران همیشه بوده ولی هیچ‌گاه شاهد به این شکل نبوده که پیمانکاری نتواند طلب خود را وصول کند؛ همه سعی ما بر این بوده که تا نیمه اول امسال، تمامی بدهی‌های به پیمانکاران را تسویه کنیم.

حاجی‌بگلو بخش دیگری از صحبت‌های خود را به پروژه‌های زودبازده اختصاص داد و افزود: طی سه سال اخیر حدود دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها تعریف کردیم که با خواست و مطالبه شهروندان هزینه و پروژه‌ها اجرا می‌شوند؛ این سیاست‌گذاری نیز در راستای تحقق توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر مشهد بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه عملکرد و اقدامات شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، با وجود محدودیت منابع، عملکرد بسیار مطلوبی بوده، گفت: شهردار مشهد هم براساس ارزیابی‌های مختلف صورت گرفته، عملکرد رضایت‌بخش و به مراتب قوی‌تر از قبل داشته است.

یکی دیگر از محورهای سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران، تشریح سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات شورای شهر و مدیریت شهری درخصوص توسعه به شرق بود که حاجی‌بگلو در این خصوص اظهارکرد: به مرور زمان این موضوع را پیگیر هستیم و برنامه‌ریزی‌های مختلفی در این زمینه صورت گرفته است.

حاجی‌بگلو در پایان با تقدیر از خبرنگاران، گفت: بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام شهر مشهد و استان به واسطه همین مطالبه‌گری واقعی و درست و به‌جای اصحاب رسانه به ثمر رسیده است؛ امیدواریم بتوانیم شهری زنده و با نشاط برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی داشته باشیم.

کد خبر 748410

دیگر خبرها

  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • هدف‌گذاری شورای ششم برای توسعه متوازن شهر مشهد
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • واکنش موسویان به تجمع علیه خودش در دانشگاه امریکایی
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری