Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:14:04 GMT

2 حلقه چاه به شبکه آبرسانی سمنان اضافه شد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۷۴۵۶۶

2 حلقه چاه به شبکه آبرسانی سمنان اضافه شد

سمنان- ایرنا- معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان با اشاره به طرح تامین منابع جدید برای شهر سمنان، گفت: آب 2 حلقه چاه به منابع آبی این شهرستان دستکم 200 هزار نفری اضافه شد.

نادر قدس روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از سال گذشته با توجه به کمبود حدود 250 لیتر بر ثانیه‌ای آب در زمان اوج مصرف در شهر سمنان، طرحی برای اضافه شدن چهار حلقه چاه به منابع آبی سمنان طراحی و پیش بینی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: در چند روز اخیر 2 حلقه چاه از پارک سوکان سمنان با تامین برق از طریق دیزل ژنراتور به مدار آبرسانی سمنان اضافه شد و از این پس قطعی آب در شهر سمنان رخ نخواهد داد.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری سمنان با اشاره به این که در چند روز آینده 2 حلقه چاه دیگر با تامین برق از طریق دیزل ژنراتور به منابع آبی شهر سمنان اضافه می شود، یادآور شد: آبدهی این چهار حلقه چاه 120 لیتر بر ثانیه است.
وی به نیاز 250 لیتر بر ثانیه ای آب در شهر سمنان در زمان اوج مصرف اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر 120 لیتر بر ثانیه از طریق این چهار حلقه چاه و با افزایش توان انتقال آب از این منطقه، 50 لیتر بر ثانیه به آبدهی پنج حلقه چاه فعلی منطقه سوکان اضافه می شود.
قدس تصریح کرد: کمبود 80 لیتر بر ثانیه آب در زمان اوج مصرف در سمنان نیز از طریق نصب شیرهای فشارشکن، آبرسانی فضای سبز ادارات با تانکر و مدیریت توزیع در شهر سمنان تامین می شود.
معاون شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان تاکید کرد: به این ترتیب، آبرسانی موقت با تانکر در شهر سمنان که در چند روز گذشته انجام شد، با اضافه شده ظرفیت آبدهی 2 حلقه چاه جدید، از امروز انجام نمی شود و نگرانی درباره قطعی آب از بین می رود.
وی آبرسانی با تانکر به مشترکان شهر سمنان را نشانه تعهدمسوولان برای رفع نیاز مردم دانست وبیان کرد: مسوولان تامین حداقل ها در این بخش را وظیفه خود می دانند و مردم باید بدانند پیش بینی لازم برای تامین آب شهر سمنان از قبل انجام شده است.
قدس، کمبود اعتبارات را یکی از مشکلات تامین منابع آبی جدید در شهر سمنان برشمرد و افزود : برای این طرح 130 میلیارد ریال اعتبار نیاز بود که فقط 50 میلیارد ریال تخصیص یافت، این کمبود اعتبارات باعث فقدان استقبال پیمانکاران و ایجاد مشکل در تامین و خرید تجهیزات لازم می شود ولی با این وجود 50 درصد از این طرح عملیاتی شد.
معاون شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان به برنامه ریزی قبلی برای تامین آب مشترکان شهر شاهرود اشاره کرد و گفت: سه حلقه چاه در شاهرود در حال حفاری است که به آب آن به عنوان معوّض به کشاورزان جنوب این شهر واگذار شود و آب مطلوب منطقه صحرای جلالی برای مشترکان شهری استفاده شود.
کمبود آب آشامیدنی در استان سمنان در ماه فروردین 97 به میزان 300 هزار مترمکعب، در اردیبهشت 700 هزار متر معکب، در خرداد یک میلیون و 200 هزار مترمکعب بود و بر اساس برآوردها در شهریور تا یک میلیون مترمکعب است.
تامین آب آشامیدنی مردم استان سمنان 80 درصد از چاه ها، 12 درصد از چشمه ها و هشت درصد از قنات ها تامین می شود، شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان در قالب بیش از 241 هزار انشعاب به 636 هزار و 500 نفر در استان آبرسانی می کند.
متوسط بارندگی سال زراعی جاری نسبت به بلند مدت 19.4 درصد کاهش و نسبت به سال گذشته در همین مدت 9.1درصد کاهش یافته است.
6103/6026

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد آب و فاضلاب بهره برداري منابع آبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین

شهرام رحمانی مدیر تعاون روستایی استان قزوین با اشاره به اهمیت تامین به موقع نهاده‌های کشاورزی باکیفیت و دسترسی آسان بهره برداران گفت: ۴۳ هزار و ۳۵۷ تن انواع کود‌ شیمیایی، آلی و ریزمغذی در سال گذشته توسط شبکه تعاون روستایی در استان تامین و توزیع شد.

وی افزود: از این میزان ۴۲ هزار و ۶۴۰ تن کود‌های شیمیایی، ۴۳۹ تن کود‌های ریز مغذی و ۲۷۸ تن کود‌های آلی و زیستی بوده است.

رحمانی با بیان اینکه خرید نهاده‌های مورد نیاز روستائیان با قیمت مناسب و توزیع با شرایط بهتر یکی از ویژگی‌های شبکه تعاون روستایی است، اضافه کرد: یکی از وظایف ذاتی شرکت‌های تعاونی روستایی که در واقع کشاورزان و روستائیان اعضاء و سهامداران آن هستند، تامین نهاده‌های کشاورزی است.

وی بیشترین کود‌های توزیع شده را؛ ازته، فسفاته و پتاسه عنوان کرد و گفت: در راستای رفاه حال کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، کود‌های شیمیایی توسط شبکه تعاون روستایی خرید و فروش می‌شود.

مدیر تعاون روستایی استان قزوین بیان کرد: استفاده بیش از حد مصرف یک نوع کود و یا عدم مصرف کود دیگر باعث کاهش راندمان تولید محصولات کشاورزی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • وقتی کارلو آنچلوتی به حلقه شادی و جشن قهرمانی بازیکنان رئال مادرید اضافه می‌شود! / فیلم