Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-ابطحی، نماینده مجلس: هرچیزی وارد بشود خونریزی ایجاد می‌کند، من نباید این‌ها را رسانه‌ای کنم، اگر بر اساس ورود «شیشه پپسی» بوده باشد چه؟

ابطحی توضیح داد که چرا خواستار عزل رئیس اورژانس اجتماعی کشور شده است.

خبرگزاری پانا نوشت: پس از آنکه رئیس سازمان اورژانس اجتماعی کشور خبر تلخ تجاوز به یک کودک افغانستانی ساکن خمینی‌شهر از سوی سه مرد را که گفته می‌شود ایرانی بوده‌اند، رسانه‌ای کرد،نامه‌‌ای در پایگاه اطلاع‌رسانی سیدمحمدجواد ابطحی، نماینده این شهر منتشر شد که بسیاری را متعجب کرد و واکنش‌های فراوانی را برانگیخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در این نامه صراحتا از انوشیروان محسنی بندپی، رئیس سازمان بهزیستی کل کشور، می‌خواهد که رئیس اورژانس اجتماعی کشور را به دلیل رسانه‌ای کردن موضوع و سوء استفاده رسانه‌های ضد انقلاب از کار برکنار کند.

خبرگزاری پانا به دنبال انتشار این نامه و واکنش‌‌های منفی گسترده به آن، با این نماینده اصولگرا و عضو جبهه پایداری گفت‌و‌گو کرده است و از چرایی نگارش آن از او پرسیده است

آنچه می‌خوانید مشروح این گفت‌و‌گو است:

آقای ابطحی، شما نامه‌ای نوشتید و خواستار عزل رئیس اورژانس اجتماعی کشور به دلیل افشای تجاوز به کودک حدود شش ساله افغانستانی شدید، این اقدام در حیطه اختیارات نمایندگی است؟ بر اساس قانون اساسی نماینده حق اظهارنظر در تمام موارد را دارد اما درخواست عزل نیز شامل اختیارات نمایندگی شما می‌شود؟

مقام مافوق او (رئیس اورژانس اجتماعی کشور) آقای محسنی بندپی (رئیس سازمان بهزیستی کشور) از دوستان خوب ما در مجلس هشتم است و بنده را می‌شناسد و دغدغه مرا نیز درک می‌کند. در ضمن من همان شب هم در روزنامه 19 خرداد دیدم که اقای جعفری (رئیس سازمان اورژانس اجتماعی کشور) اظهارات خود را تکذیب کرد و گفت که رسانه‌ها این اظهارات را به من نسبت داده‌اند.

یعنی اصل ماجرا چیز دیگری بوده و ایشان به نوعی از مواضع خود کوتاه آمد. واقعیت مطلب این است هرکسی در جایگاه خودش باید اظهارنظر کند و بداند چه می‌گوید. اگر ایشان رئیس سازمان اورژانس اجتماعی کشور نبود من مشکلی با حرف‌هایش نداشتم.

این طبیعی است که رئیس اورژانس اجتماعی کشور در حیطه اختیارات خود درباره مسئله‌ای که اتفاق افتاده اظهارنظر کند و پاسخ سوالات را بدهد.

نه، نه، هیچ رسانه‌ای از ایشان سوالی نکرده است ، ایشان خودش این مسئله را رسانه‌ای کرد. اصلا خبری نبود. بحث من این است که مخصوصا در زمینه مسائل اخلاقی و آبروی افراد باید به تبعات امنیتی موضوع دقت کرد. من نمی‌گویم مجازات نکنند بلکه باید متجاوز را به اشد مجازات رساند. ما خودمان مقید به این هستیم، خود من در مجلس هشتم طرح تشدید مجازات را دادم که رسانه‌های ضد انقلاب مانند صدای آمریکا عکس من را زدند و نوشتند قاتل!

من تشدید مجازات را برای این مسائل اخلاقی درخواست کردم. حادثه‌ای رخ داده بود که ما خودمان درخواست تشدید مجازات این قبیل جرائم را کردیم، اما بحث من این است که آموزه‌های دینی و اسلام به ما می‌گوید که در این مسائل خیلی خیلی با احتیاط وارد شویم. شما می‌دانید اثبات زِنا یا لواط چگونه است؟

بله، می‌دانم.

پس می‌دانید اثبات زِنا یا لواط در اسلام کاری بسیار سخت است اما اگر اثبات هم بشود مجازاتش وحشتناک است تا قبح کار از بین نرود. شما ببینید یک سلسله اخبار منتشر شد که مثلا این دختر (دختر افغانستانی که مورد تجاوز 3 مرد قرار گرفته است) این‌طور شد، آتنا چنان شد، ستایش چنین شد، فلانی فلان شد، مدرسه غرب تهران هم آن‌طور شد.

اورژانس اجتماعی باید آسیب شناسی اجتماعی کند، اصلا کارش همین است. به نظرتان بهتر نبود به جای نوشتن این نامه و درخواست عزل رئیس اورژانس اجتماعی کشور، درخواست اولویت قراردادن لایحه رسیدگی به حقوق کودکان را ارائه می‌کردید؟

بله، خود ما هم دنبال آن موضوع هستیم.

یعنی درخواست در اولویت قرار گرفتن این موضوع را کرده‌اید؟

نه، خانم سلحشوری (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید) به دنبال آن است.

حرف من این است که اصولا این اخبار تا اثبات نشده‌اند نباید منتشر شود. شما به عنوان یک خبرنگار الان می‌روید و یک نفر به شما یک تهمتی می‌زند؛ آیا به محض اینکه تهمت به شما زد و این پخش شد، دیگر شما می‌توانید آن‌را جمع کنید؟

مثلا می‌توانید بگویید که آقا اشتباه اسمی بوده؟

به قول معروف تا «شلوار حقیقت به نصفه بیاید، دروغ تمام فضا را گرفته»، یعنی نمی‌شود دیگر آن‌را جمع کرد به ویژه در این قبیل مسائل که اسلام به عنوان دین برتر به ما دستور داده که شما حق ندارید این اخبار را پخش کنید.

داستان حضرت علی (ع) در این مورد را شنیده‌اید؟ آمدن به پیغمبر خدا گفتند که یا رسول‌الله یک زن و مردی رفتند داخل یک خانه، خلیفه دوم بلند شد که برود، پیغمبر خدا گفت که نه، بنشین. ایشان حضرت علی را فرستاد، حضرت علی چشم‌هایش را بست و وارد خانه شد و با صدای بلند گفت که «یاالله» و در همان زمان آن افراد فرار کردند.

ایشان بعد از این اتفاق آمد نزد پیغمبر خدا و گفت که یا رسول‌الله من زمانی که چشمانم را باز کردم هیچ فردی را در آن خانه ندیدم. این یعنی حضرت علی کار اشتباهی کرد؟

آقای ابطحی این کودک خردسال بوده، مورد متفاوت است با مثال حضرت علی که گفتید.

نه، ببینید، ما می‌خواهیم بگوییم اصلا معلوم نیست تجاوز صورت گرفته باشد.

خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری معتبر کشور به نقل از پزشکی قانونی نوشتند که تجاوز تایید شده است و ازاله بکارت صورت گرفته است.

یعنی بچه کوچک را به طرق مختلف نمی‌شود رفع بکارت کرد؟ فقط باید تعرض جنسی صورت گرفته باشد؟ من رشته تحصیلی‌ام حقوق است، من حقوق‌دان هستم؛ بنابراین می‌دانم نظر پزشکی قانونی برای قاضی حجت نیست.

اما مادر بچه خردسال افغانستانی می‌گوید که کودک را وقتی پیدا می‌کنند به بیمارستان می‌برند و در آنجا به اتاق عمل برده می‌شود چون خونریزی داشته است.

هرچیزی وارد بشود خونریزی ایجاد می‌کند، من نباید این‌ها را رسانه‌ای کنم، اگر بر اساس ورود «شیشه پپسی» بوده باشد چه؟

اگر به قول شما چنین هم باشد که گزارش پزشکی قانونی چیز دیگر می‌گوید، بازهم تعرض به این کودک خردسال صورت گرفته است.

پس تعرض است، کودک‌آزاری است. ما از کودک‌آزاری حتی به صورت روحی هم ناراحتیم چه برسد به جسمی اما این مورد را که هنوز ثابت نشده است، چرا می‌گویید؟

من حقوقی صحبت می‌کنم، من خیلی با این مسائل مشکل دارم. مثلا همین مسئله مدرسه غرب تهران اول گفتند 40 دانش‌آموز بعد گفتند 16 دانش‌آموز بعد شد 7 تا الان هم شد هیچی.

پس شفاف‌سازی چه می‌شود؟

چرا در زمینه برجام به دنبال شفاف‌سازی نیستید؟

شما مدام به آقای ظریف از مجلس می‌گویید که محرمانه را بگویید.

بله، باید بگوید، دستور رهبری است، اصل 75 قانون اساسی است، قانون اساسی این‌را به ما می‌گوید. قانون اساسی می‌گوید معاهدات بین‌المللی باید به مجلس تقدیم شود.

همین تناقض است آقای ابطحی. چطور است که شما در مسئله برجام خواستار شفافیت هستید اما در مورد این موضوع می‌گویید فلان شخص چون شفاف‌سازی کرده باید برکنار شود؟

الان که این مسئله را نداریم، شما رشته‌ات حقوق نیست و من باید با شما بحث کنم.

من دانشجوی حقوقم.

پس تمام دیگر، خودت می‌دانی.

نه نمی‌دانم.

ببینید رهبری دیدار داشته با مسئولان در زمینه آسیب‌های اجتماعی کجا گفتند همه چیز را بگویید؟

اما در زمینه مدرسه غرب تهران به واسطه رسانه‌ای شدن موضوع رهبر معظم انقلاب دستور اکید دادند که با بانیان برخورد قاطع شود. ایشان نگفتند کسی که خبر را منتشر کرده است، برکنار یا مجازات کنید.

بله باید برخورد شود. حالا رفته‌اند برخورد کنند؟ باید با تجاوزی که صورت گرفته است برخورد کنند اما الان تجاوز صورت نگرفته است. شاکی ندارد.

در زمینه همان مدرسه غرب تهران هم خود بچه‌ها حاضر نشدند بروند آزمایش. به اندازه‌ای که فیلم مستهجن نشان داده و دعوت به مشروب‌خواری کرده و به فساد فراخوانده که این‌ها هم جرم است باید مجازات شود اما اگر لواط باشد آن جداست و حدشرعی دارد.

آقای ابطحی اما...

باید بروم. دیگر زیادی‌ات شد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رئیس صدا و سیما به ممنوعیت پخش «حشاشین»

پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در رسانه ملی گفت: مناظره‌ها ضبط شده و ان‌شاالله از روزی که تبلیغات رسمی مرحله دوم انتخابات مجلس شروع شود پخش خواهد شد.

به گزارش ایلنا، رئیس سازمان صدا و سیما در مورد جلوگیری از پخش سریال «حشاشین» در شبکه نمایش خانگی توضیحاتی ارائه کرد.

وی افزود: در صدا و سیمای استانی ما و علاوه بر تبلیغات تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای که هر نامزد مثل دوره خواهد داشت، مناظره هم بین نامزد‌ها ان‌شاالله پخش خواهد شد که این روز‌ها در حال ضبط است و فکر می‌کنم تقریباً در تمام مراکز استانی ما دیگر برنامه‌های ضبط مناظره تمام شده باشد.

رئیس سازمان صدا و سیما درباره نمره این سازمان در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب گفت: نمره قطعاً خیلی بالایی نخواهد بود نه به دلیل اینکه اقدامی نشده اقدامات زیادی شده منتها، چون حجم این مسئله و این درگیری به معنی فراگیری موضوع در سطح جامعه مهم است که هم عمق فرهنگی دارد هم عمق تاریخی دارد هم عمق اجتماعی دارد و فراگیری آن بسیار زیاد هست کار‌های بسیار بیشتری باید انجام شود. اما قطعاً باید کار‌های بیشتری شود و برنامه‌های صدا و سیما هم آماده شده که قابل ارائه است و ان‌شاالله در آینده هم به حجم این برنامه هم به لحاظ کمی و هم کیفی اضافه خواهد شد.

وی یادآور شد: مهمترین برنامه‌های ما غلبه دادن گفتمان کارآمدی حجاب در امر اجتماعی در واقع کنشگری عفیفانه زن مسلمان، ارائه نمونه‌های بسیار موفق کنشگری زنان مسلمان هم در ایران و هم در کشور‌های مختلف و اینکه حجاب عاملی برای نقش آفرینی بیشتر زنان در امور اجتماعی است و مقایسه آنچه که حجاب به عنوان یک امکان به زنان برای نقش آفرینی بیشتر اعطا می‌کند و مقایسه با نقشی که در جوامع غربی برای زن دیده شده و نگاه ابزاری که به زن در این جوامع نمی‌شود و علاوه بر آن ابعاد احکامی و تعبدی حجاب و عفاف هم در برنامه‌های مختلف تهیه شده این روز‌ها در حال پخش است عرض کردم در سطح مطلوب نیست، اما داریم تلاش می‌کنیم که انشالله هم کمی و هم کیفی بهبود پیدا کند.

جبلی در مورد وضعیت بسته شدن دفتر صدا و سیما در آذربایجان گفت: اطلاعات به روز ندارم اطلاع دارم از سال‌های پیش با توجه به محدودیت‌هایی که برای صدا و سیما و بقیه نهاد‌های فرهنگی در جمهوری آذربایجان پیش آمده بود برای دفتر هم صدا و سیما محدودیت‌های پیش آمده بود که جا‌های دیگه هم هست اطلاع به روز ندارم، اما باید تلاش بکنیم از طریق وزارت محترم امور خارجه که محدودیت برداشته شود.

وی درباره حذف سریال حشاشین از شبکه نمایش خانگی بله ساترا مسئولیت دارد که جلوی هر آنچه که محتوای تحریف شده است و به فهم و درک اجتماعی لطمه می‌زند و افکار عمومی را منحرف می‌کند را بگیرد، باید تنظیم‌گری و نظارت کند، به نظر ما سریال حشاشین سریالی است که همانطور که ساترا هم در بیانیه‌اش گفت بر اساس واقعیت‌های اتفاق افتاده نیست بلکه بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده به همین خاطر هم ساترا برای پخشش به سکو‌ها تذکر داد و سکو‌ها هم در همین راستا اقدام کردند.

جبلی در پاسخ به این سوال که تکلیف معاونت سیاسی سازمان به کجا رسیده صاحبی فعالیتش ادامه می‌دهد یا فرد دیگری خواهد آمد، گفت: این به تصمیمات داخلی سازمان مربوط می‌شود و در حال بررسی هستیم.

دیگر خبرها

  • واکنش رئیس صدا و سیما به ممنوعیت پخش «حشاشین»
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام (ره)+ سند
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!