Web Analytics Made Easy - Statcounter

فقط آقایان بخوانند! قواعد ست کردن تی شرت با شلوار جین

 

 

بدون شک اگر تی‌شرت و شلوار جین پا به دنیای لباس‌های مردانه نگذاشته بود، استایل آن‌ها دو عنصر خیلی مهم را کم داشت. خوشبختانه اما این دو عنصر اساسی با تمام قوا در ویترین فروشگاه‌ها حضور به هم‌می‌رسانند تا استایل مردان را متفاوت و جذاب کنند. اما حالا که شلوار جین و تی‌شرت روز‌به‌روز پررنگ‌تر از قبل ظاهر می‌شوند، رعایت کردن چه نکاتی باعث خوش‌پوشی بیشتر مردان می‌شود و این ترکیب را زیباتر می‌کند؟ کدام اکسسوری کنار تی‌شرت و شلوار جین زیباتر می‌شوند و کدام رنگ تی‌شرت به کدام رنگ شلوار می‌آید؟ در این مقاله پاسخ این سوال‌ها را پیدا می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بازی محتاطانه با رنگ‌ها

یکی از مهم‌ترین اصولی که باعث خوش‌استایلی هر چه بیشتر مردان می‌شود، ایجاد هماهنگی بین رنگ تی‌شرت و شلوار جین است. برای مثال وقتی تی‌شرت مشکی می‌پوشید، بهتر است سراغ شلوار جین طوسی متمایل به مشکی بروید که چند قسمت آن سنگ‌شوی شده است و سایه‌روشن زیبایی ایجاد کرده است. هنگامی که تی‌شرت سرمه‌ای پوشیدید، بهتر است سراغ شلوار سرمه‌ای تیره بروید و اگر سراغ جین آبی رفتید، می‌توانید تی‌شرتی به همین رنگ به تن کنید. بنابراین یکی از کارهایی که می‌توانید برای خوش استایل شدن با جین و تی‌شرت انجام دهید، ایجاد هماهنگی بین رنگ‌هایشان است.

 

ایجاد تضاد

روش بعدی که می‌شود برای خوش استایلی بیشتر سراغ آن رفت، استفاده از تضاد رنگ‌هاست. به عنوان نمونه می‌توانید یک شلوار جین شیری رنگ را با یک تی‌شرت مشکی یقه گرد همراه کنید و از تضاد زیبای ایجاد شده لذت ببرید. برعکس این قضیه هم نتیجه خوبی به دنبال خواهد داشت؛ یعنی ترکیب تی‌شرت سفید و شلوار جین مشکی.

 

کفش مناسب برای شلوار اسکینی

 

 

به احتمال زیاد اصطلاح شلوار جین اسکینی، Skinny Jeans را شنیده‌اید. این اصطلاح به شلوارهای تنگی اطلاق می‌شود که به‌خصوص بخش دم‌پای آن‌ها کاملا به ساق پا می‌چسبد. چنانچه از طرفداران شلوار جین‌های اسکینی هستید، می‌توانید از کلکسیون تی شرت های مارک دار مردانه خود یکی از رنگ‌های مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید و آن را کنار شلوار جین و یک نیم‌بوت مردانه بنشانید. برای مثال تی‌شرت یقه گرد آلبالویی روشن را با شلوار جین طوسی نیمه روشن و بوت بنددار خاکی ست کنید. شلوار جین اسکینی با نیم‌بوت مردانه ارتشی ترکیب جالبی برایتان می‌سازد.

 

شلوار جین آزاد یا اسکینی؟

قاعده معمول این است که وقتی شلوار جینتان کمی حالت گشاد دارد، تی شرت شما هم همان حالت را داشته باشد. ترکیب تی شرت چسبان با شلوار جین آزاد معمولا نتیجه خوبی به دنبال نخواهد داشت. برعکس این قضیه هم صدق می‌کند؛ یعنی بهتر است با شلوار اسکینی، تی‌شرت چسبان یا فیت Fit بپوشید.

 

تی‌شرت روی شلوار قرار بگیرد؟

اگر تا همین چند ماه پیش می‌پرسیدید آیا در ترکیب شلوار جین و تی‌شرت مردانه، جایز است تی‌شرت را داخل شلوار گذاشت و کمربند انداخت؛ پاسخ ما به شما منفی بود. اما مدتی است که این نحوه ست کردن، رایج شده است؛ با وجود این هنوز هم توصیه نمی‌کنیم این کار را انجام دهید. مگر اینکه به آن اصرار داشته باشید و قرار باشد به این مجموعه یک پیراهن مردانه با دکمه‌های باز اضافه کنید.

 

چه رنگ کفشی بپوشم؟

 

 

اگر دنبال کفشی می‌گردید که به بیشتر ست‌های تی‌شرت و شلوار جین شما بیاید، پیشنهاد می‌کنیم از کتانی یا اسنیکرز سفید استفاده کنید. در روزهای سرد سال که احتمال بارندگی وجود دارد هم می‌توانید سراغ رنگ مشکی بروید. رنگ‌هایی مثل خاکی، طوسی، مشکی و سرمه‌ای رنگ‌های خنثی هستند در کنار بیشتر رنگ‌ها، ترکیب‌های زیبایی ایجاد می‌کنند. در عین حال اگر طرفدار هیچ کدام از این رنگ‌ها نبودید می‌توانید رنگ تی‌شرت و کفش‌ یا شلوار و کفش را با هم ست کنید. نکته مهم این است که بهتر است بین تمام این رنگ‌ها هماهنگی و هارمونی وجود داشته باشد.

 

بهترین اکسسوری کدام است؟

در مورد استفاده از اکسسوری همیشه به حداقل‌های خاص راضی باشید و به جای اینکه چندین تکه اکسسوری را در کنار هم به کار ببرید، به یک مدل زیبا قناعت کنید. در مورد ست  تی‌شرت مردانه و شلوار جین، استفاده از یک گردنبند نقره‌ای رنگ ایده خوبی است. نقره، به‌خصوص به افرادی که رنگ پوستشان روشن و سرد است، بیشتر می‌آید. استفاده هم‌زمان از گردنبند، دستبند، انگشتر و حتی کلاه باعث می‌شود شبیه کسی به نظر برسید که هنوز استایل مناسب خودش را پیدا نکرده است؛ با‌وجود‌این اختیار انتخاب سبک، کاملا با خودتان است!

 

طرح‌دار بپوشم؟

شما می‌توانید از ترکیب تی‌شرت و شلوار جین، یک ست نیمه‌رسمی بسازید یا یک ست کاملا اسپرت و روزمره خارج کنید. اینکه سراغ کدام بروید، علاوه بر موقعیت، به طرحی که انتخاب می‌کنید، بستگی دارد. هر چه مدل شلوار جین و تی‌شرت شما ساده‌تر باشد، میزان جدیت و رسمیتتان هم بیشتر خواهد شد. در عوض اگر به پوشیدن تی‌شرت‌هایی با رنگ‌های تند و طرح‌های گرافیکی علاقه داشته باشید و این مدل‌ها را کنار شلوار جین‌های زپ‌دار قرار دهید، به سمت اسپرت‌پوشی و سبک روزمره رفته‌اید و از جدیت استایلتان کم خواهید کرد.

 

از کجا بخریم؟

جایی که از آن لباس‌ هایتان را می‌خرید، اهمیت زیادی دارد؛ چون نوع لباس‌هایی که در فروشگاهش قرار می‌دهد یا در برندش تولید می‌کند، می‌تواند باعث خوش‌لباسی یا بدلباسی شما شود. پس جایی که محصولات زیباتری داشته باشد؛ احتمال انتخاب لباس‎های زشت را کم می‌کند. بنابراین چه به دنبال انواع لباس زیر و خواب مردانه باشید، چه قصد خرید کت و شلوار داشته باشید یا شلوار جین و تی‌شرت بخواهید، در انتخاب برند و فروشگاه دقت کافی را داشته باشید. سراغ جاهایی بروید که مدل‌های متنوع را در رنگ‌بندی‌های هیجان‌انگیز ارائه می‌دهند و مدل‌های خاص و متفاوتی دارند.

منبع: ایران ناز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irannaz.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران ناز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد

آفتاب‌‌نیوز :

همتی با اشاره به اینکه کنترل نقدینگی اقدام مثبتی است، می‌گوید: «مدیریت فقط کنترل نقدینگی نیست.»

*‌اخیراً نرخ تورم سال ۱۴۰۲ از سوی بانک مرکزی اعلام شده که نشان می‌دهد تورم به‌رغم تلاش‌های دولت رشد پیدا کرده و حتی رکورد دولت هاشمی را شکسته است. چرا هیچ‌یک از برنامه‌های دولت برای مهار تورم نتیجه نداد؟

جدولی که در روز‌های گذشته منتشر شده آماری است که معمولاً بانک مرکزی به صورت ماهانه برای تادیه دیون و تعهدات به قوه قضائیه ارائه می‌کند تا به منظور رای دادن در اختیار قضات باشد.

یک نکته‌ای را باید مورد توجه قرار داد و آن اینکه در صدر جدول نوشته شده بر پایه سال ۱۳۹۵ درحالی‌که در اواخر سال ۱۴۰۱ پایه شاخص تورم را اصلاح کردند و سال پایه به ۱۴۰۰ تغییر پیدا کرد؛ بنابراین اگر شما بخواهید براساس سال ۱۴۰۰ این اطلاعات را تعدیل کنید به نظر من به زیر ۵۰ درصد می‌رسد. یعنی نرخ تورم ۱۴۰۲ بین ۴۸ تا ۵۰ درصد خواهد بود. به این ترتیب اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم و براساس سال پایه‌ای که معیار مرکز آمار است که البته بانک مرکزی نیز هماهنگ با مرکز آمار سال پایه را اصلاح کرده، نرخ را اعلام کنیم، عدد ۵۲ برای تورم ۱۴۰۲ باید بین ۴۸ تا ۵۰ درصد اصلاح شود.

*‌اینکه تورم ۵۰ درصد باشد یا ۵۲ درصد چندان در اصل موضوع تغییری ایجاد نمی‌کند. به هر حال آنچه مشخص است اینکه دولت در برنامه کنترل تورم موفق نبوده است.

دو نکته را در این زمینه باید اشاره کرد. سال ۱۴۰۲ را با سال آخر دولت دوازدهم که فشار حداکثری وجود داشت نمی‌توان مقایسه کرد. در سال ۱۳۹۸ وصولی درآمد نفتی ۱۲ میلیارد دلار بود و در سال ۱۳۹۹ درآمد‌ها به ۷/۵ میلیارد دلار رسید. درحالی‌که در سال ۱۴۰۲ بنا بر اعلام وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و وزارت نفت درآمد نفتی به ۳۵ میلیارد دلار رسیده است. یعنی پنج برابر درآمد نفتی در سال ۱۳۹۹ سال گذشته درآمد نفتی به دست آمده است.

با این درآمد نفتی و اینکه تاکید می‌شود صادرات غیرنفتی جهش پیدا کرده و مجموع صادرات به ۷۸ میلیارد دلار رسیده، تورم بین ۴۸ تا ۵۰ درصد اصلاً قابل قبول نیست. من سوالم این است که مسئولان دولت سیزدهم که آمار بانک مرکزی در خصوص تورم نقطه‌به‌نقطه شهریور ۱۴۰۰ مورد تاکید قرار می‌دادند امروز چرا آمار بانک مرکزی را مورد نظر قرار نداده و آن را مبنای تحلیل قرار نمی‌دهند؟ پاسخ واضح است. برای اینکه بین آمار مرکز آمار و بانک مرکزی حداقل ۱۰ درصد اختلاف وجود دارد.

نکته دومی که باید به آن توجه کرد این است که حتی اگر بنا بر گفته دولت مبنا را بر نرخ مرکز آمار هم بگذاریم عملکردشان با وعده‌هایی که در این حوزه داده بودند هم‌جهت نیست. وعده داده بودند تورم را اول نصف می‌کنند. یعنی در مرحله اول تورم از ۴۶ به ۲۳ درصد کاهش پیدا کند و بعد هم آن را تک‌رقمی کرده یعنی به زیر ۱۰ برسانند.

امروز با ۴۸ درصد نرخ تورم مواجه هستیم که عملکرد بسیار بدی است و به مفهوم شکست در مبارزه با تورم محسوب می‌شود؛ بنابراین این دولت نباید ژست کنترل تورم را به خود بگیرد. به نظر من باید از مردم عذرخواهی کنند و بگویند نتوانستیم تورم را کنترل کنیم. تورم ۴۸ درصد به معنای کنترل نرخ نیست. ۴۸ درصد، تورم بسیار سنگینی است. در شرایط بسیار خاص این تورم ممکن است قابل پذیرش باشد. مانند آنچه در سال ۱۳۹۹ اتفاق افتاد و درآمد‌ها به دلیل شیوع کرونا و حضور ترامپ افت شدید پیدا کرده بود و عملاً درآمد نفتی نداشتیم. مهمترین لنگر نرخ تورم، نرخ ارز است.

دولت نه نرخ ارز را توانست کنترل کند و نه تورم را. امروز می‌بینید که با تزریق بی‌حد درهم و دلار سعی در تقویت ارزش ریال دارند. البته من این اقدام بانک مرکزی را نفی نمی‌کنم. به هر حال کنترل نرخ دلار کار خوبی است و باید هم انجام شود. ولی اینکه با ارزپاشی این کاهش نرخ انجام شود مورد پذیرش نیست و این روش هیچ‌گاه جزو سیاست‌های من نبوده. تزریق ارز جواب اصلی، اساسی، پایه‌ای، علمی و فنی نیست. راه آن مدیریت درست بازار ارز و شناسایی عوامل مؤثر بر افزایش نرخ ارز است. به هر حال این تورم چه ۵۲ درصد با پایه ۹۵ یا کمتر از ۵۰ درصد با پایه ۱۴۰۰ نشان‌دهنده عدم موفقیت دولت در کنترل تورم و عدم تحقق وعده‌های دولت در این حوزه است.

*‌دلیل عدم اثرگذاری کاهش رشد نقدینگی بر تورم چیست؟

کنترل رشد نقدینگی اقدام مثبتی است و به نظر من باید ادامه پیدا کند. البته من اطلاع دارم که ریشه کاهش رشد نقدینگی که اتفاق افتاده، کنترل ترازنامه بانک‌هاست که حتماً آثار رکودی در اقتصاد و تولید خواهد داشت. در هر حال صرف‌نظر از علت کاهش رشد نقدینگی، این امر می‌تواند در مهار تورم مؤثر باشد. با این حال باید در نظر داشت که نقدینگی یک واسط است. رئیس‌جمهور و باقی اعضای دولت نباید روی کاهش رشد نقدینگی مانور دهند. مردم که با نقدینگی کاری ندارند. برای مردم تورم و پولی که از جیب‌شان می‌رود مهم است. تورم باید کم شود. 

*‌چرا کنترل رشد نقدینگی و افزایش درآمد‌های صادراتی نتوانست منجر به مهار تورم شود؟

مدیریت فقط کنترل نقدینگی نیست. مدیریت و کارآمدی اهمیت دارد. کشور کسری بودجه سنگینی دارد. کسری بودجه و اضافه‌برداشت بانک‌ها به اقتصاد فشار می‌آورد. امروز نرخ بهره تامین مالی در بازار بالای ۴۰ درصد است. نرخ ۴۰ درصد به مفهوم آن است که تعادل سیستم پولی کشور از دست‌شان خارج شده است. شما نمی‌توانید بگویید رشد نقدینگی ۲۵ درصد و نرخ بانکی ۲۳ درصد است، ولی در بازار نرخ بهره تامین مالی ۴۰ درصد باشد.

این نشان می‌دهد یک جا‌هایی اشکال وجود دارد. این نشان می‌دهد یک ناهماهنگی در سیاست‌های پولی، ارزی و مالی کشور وجود دارد. تا این ناهماهنگی حل نشود نمی‌توان تورم را کنترل کرد. آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد. رشد اقتصادی هم بسیار مهم است. رشد اقتصادی سال گذشته ناشی از تولید نبوده. عمده آن از محل فروش نفت و رشد بخش خدمات بعد از کرونا به دست آمده است.

بخش غالب رشد بخش خدمات نیز به رشد عملیات واسطه‌های مالی برمی‌گردد؛ بنابراین این رشد به بخش تولید واقعی مربوط نمی‌شود. به نظر من، در حکمرانی مشکل داریم. تا مشکل حکمرانی حل نشود با تکیه بر یک عامل متغیر در سیاست‌های پولی نمی‌توان تورم را کنترل کرد.

منبع: روزنامه هم میهن

دیگر خبرها

  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری ایران فردا / قواعد بازی حکومت و جامعه پیچیده‌تر شده
  • زمان مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل مشخص شد
  • معلمان ورزشکار نشاط را به مدارس تزریق می کنند
  • وینیسیوس جونیور برای آقایان وقت ندارد؛ عکس گرفتن فقط با خانم ها! / فیلم
  • تقویت کننده موی مردانه
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • پیروزی تیم ملی امید آقایان و تیم ملی بانوان در مسابقات خانتی مانسیسک در دور هشتم
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود