Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@02:10:42 GMT

نگران کدام باشیم؟ ویروس جدید یا گرانی دارو؟

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۸۵۶۵۲

نگران کدام باشیم؟ ویروس جدید یا گرانی دارو؟

جامعه > سلامت - در هفته ای که گذشت، نظام درمان کشور با دو موضوع اساسی درگیر بود. اول، ماجرای ویروس بیماری جدید و دیگری گرانی دارو و افزایش هزینه بیماران.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در هفته ای که گذشت ماجرای ویروس تازه HPV  دهان به دهان چرخید و خبرساز شد. حتی گزارشهایی درباره ویروس اچ‌پی‌وی و موجی که در ایران راه‌انداخت، مخاطبان زیادی یافت و در این بین داروسازان هم وارد کار شدند و  انستیتو پاستور ایران هم برای تولید واکسن اچ‌پی‌وی اعلام آمادگی کرد و گفت: امکان تولید در داخل ایران را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از منتقدان وزارت بهداشت ایراد گرفتند که چرا برای این واکنش اینقدر تبلیغ می شود و در پاسخ هم وزیر بهداشت گفت: سلامت مردم را به اغراض گروهی و سیاسی آلوده نکنید. عده ای هم دست گرفتند که وزارت بهداشت، کارهای اصلی را زمین گذاشته و به فکر مسایل حاشیه ای افتاده است در حالی که مهاجرت بیماران خاص به دلیل کمبود دارو را شاهد هستیم.

شاید حق با آنها بود چون خبر رسید دارو ۹ درصد گران شده و بالاخره سنگینی درمان به دوش مردم و بیماران خواهد افتاد.

در مقابل این اخبار نگران کننده، رئیس مرکز مقابله با ایدز وزارت بهداشت، هشداری نسبت به شیوع بالای ویروس HPV در ایران داد و گفت: تزریق واکسن از ۱۲ سالگی ضروری است.

حتی در مورد مشکلات نظام دارویی کشور هم زمزمه استعفای وزیر بهداشت همه جا پیچید و البته تکذیب شد.

در این اوضاع بلبشو،  سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری خود از ضرورت تزریق واکسن HPV تا شایعه استعفای وزیر را پاسخ گفت و درباره ویروس و بیماری جدید باز هم به مردم هشدار داد.

این چنین که از اوضاع برمی آید، وضعیت دارو و شیوع ویروس جدید، نگران کننده است.

42231

کلید واژه‌ها : بیماری مسری واگیر دار - بیماری عفونی - هزینه‌های درمان - سرانه بهداشت و درمان - ویروس - وزارت بهداشت - درمان -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بیماری عفونی هزینه های درمان سرانه بهداشت و درمان ویروس وزارت بهداشت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن