Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-عضو شورای شهر تهران از نتایج منفی پروژه دستوری "پیاده‌راه‌ ۱۷ شهریور" خبر داده و با بیان اینکه این طرح با پیگیری‌های "شخص خاصی" اجرا شده است، گفت: حتی یک برگ مطالعه ترافیکی در رابطه با این طرح وجود ندارد و حال شهرداری باید برای حل مشکلات کسبه و مردم پیشنهاد ارائه دهد.طرح پیاده‌راه‌سازی آیینی خیابان ۱۷ شهریور از سال ۱۳۹۱ و بدون مصوبه شورای شهر تهران در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز پس از گذشت ۶ سال حاشیه‌های این طرح هنوز به پایان نرسیده و اهالی و کسبه به اجرای آن معترض هستند.

به گفته محمدعلی علیخانی (رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری) و دیگر اعضای کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر، این پروژه به دستور شخصی خاص و کاملا دستوری و بدون مطالعه کارشناسی  اجرا شده است. نکته‌ای که نه تنها برای این پروژه بلکه برای اکثریت پروژه‌های بزرگ ازجمله پل صدر صادق است.

این پیاده‌راه هزار و ۲۵۰ متر طول دارد و در فاصله میان میدان امام حسین(ع) و میدان شهدا واقع شده است. اعتراضات مردمی و کسبه محل در مورد این پیاده‌راه از زمان شورای سوم آغاز و تا امروز که شورای پنجم در بهشت مستقر شده است، ادامه یافته است.

به گفته علیخانی، این طرح آسیب جدی‌ به مردم و اشتغال محله وارد می‌کند. افشین حبیب‌زاده (رئیس کمیته نظارت شورای شهر) نیز می‌گوید: کسانی که در آن زمان تصمیم به اجرای طرح گرفتند، امروز حاضر نیستند مسوولیت آن را به عهده بگیرند.

علیخانی درباره سرنوشت این خیابان می‌گوید: هنوز به جمع‌بندی برای جمع‌ کردن این طرح نرسیده‌ایم و این راهکار که این پیاده‌راه صد در صد مسدود شود به هیچ وجه قابل قبول نیست. شهرداری باید برای حل مشکلات کسبه و مردم راه‌حل و پیشنهاد ارائه دهد.

۴۰۰ میلیارد تومان دیروز ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان امروز

به گفته این عضو شورای شهر، دو هزار خانوار تحت تاثیر این طرح قرار گرفته‌اند و مشکلات بسیار زیادی برای مردم ایجاد شده است. نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان (معادل هزار میلیارد تومان امروز ) نیز خرج پروژه شده است.

علیخانی درباره جزییات این پروژه میلیاردی می‌گوید: این پول خرج تملک مغازه‌ها و احداث پل زیرگذر میدان امام حسین(ع) و آن سازه‌های غیرمفهوم شده است. این پروژه دستوری بوده و هیچ مطالعه کارشناسی‌ در رابطه با آن صورت نگرفته است. حتی یک برگ مطالعه ترافیکی در رابطه با این طرح وجود ندارد. راهنمایی و رانندگی و سازمان ترافیک هیچ کدام برای اجرای پروژه طرح را امضا نکردند.

پیگیری‌های "شخص خاصی" برای اجرای پروژه

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر هم از پیگیری‌های "شخص خاصی" برای اجرای این پروژه خبر می‌دهد و در پاسخ به این سوال که این فرد کیست، می‌گوید: این پروژه با پیگیری یک شخص خاص اجرا شده است. نمی‌خواهیم اسمش را بیاوریم اما مقامش در حد رئیس یکی از سازمان‌های شهرداری بوده است. نمی‌دانم چه رویکردی پشت اصرارهای این شخص وجود داشته و آیا ریشه در مسائل اقتصادی، سیاسی داشته یا خیر. اما شاهد هستیم که این پروژه دو هزار خانوار را در آن منطقه به خاک سیاه نشانده است.

شائبه‌های دستوری بودن پروژه‌ آرش- اسفندیار

پروژه‌ای همچون میدان ۱۷ شهریور در سطح شهر تهران زیاد است و "فرهنگ دستور شخص خاص" در اجرای پروژه‌های شهر محدود به این طرح نمی‌شود. علیخانی در رابطه با این روند به ایلنا می‌گوید: از چنین پروژه‌هایی که به دستور شخص خاص اجرا شده است در سطح شهر تهران بسیار است. شائبه‌هایی هم در مورد دستوری بودن پروژه تونل آرش -اسفندیار وجود دارد. البته در کل پروژه‌هایی که مطالعه ترافیکی نداشته و دستوری باشند، در سطح شهر  زیاد بوده و نمونه بارزش همان پل صدر است. اکثر کارشناسان ترافیک با این پروژه مخالف بودند و با پولی که هزینه آن شد می‌توانستیم بخشی از مترو را تکمیل کنیم. این هزینه‌ها به شهرداری تحمیل شده و شاهدیم که هیچ نتیجه مثبتی نیز در پی نداشته است.

طرح پیاده‌راه آیینی ۱۷ شهریور با رویکرد برگزاری مراسم دینی اجرایی شده و مراسمی همچون "جشن مبعث حضرت رسول(ص)"، "تجمعات اعتراضی به اعدام شیخ نمر" و مراسم "عصر عاشورا" در آن برگزار می‌شود. هرقدر ایده این طرح جذابیت داشته و به‌جا باشد اما جاگذاری نامناسب آن بدون نظرخواهی و بدون کسب اطلاع از مردم مشکلات فراوانی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده است. به گفته حبیب‌زاده، مردم این منطقه به علت وجود آسیب‌های اجتماعی هر روز با صحنه‌های نامناسبی روبه رو می‌شوند و وقت آن رسیده که راه‌حل قطعی برای معضلات این منطقه اندیشیده شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شورای شهر تهران شهرداری تهران خیابان 17 شهریور اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند