Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@18:48:00 GMT

دیسک کمر خود را چگونه درمان کنیم

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۹۶۷۶۱

دیسک کمر خود را چگونه درمان کنیم

   متأسفانه افراد زیادی را در بین اطرافیان میبینیم که از کمردرد رنج میبرن و با یک بررسی ساده مشخص میشه که علت اصلی اکثر این کمردرد‌ها بیرون زدگی دیسک و مشکلات ناشی از دیسک کمر بوده. در این مطلب سعی میکنم تمرینات ورزشی مناسب برای درمان دیسک کمر و کاهش درد‌های ناشی از آن معرفی کنم.

دیسک کمر چیه و چطور اتفاق می‌افته؟
دیسک به ماده ژله‌ای یا غضروفی شکلی گفته میشه که در بین مهره‌های ستون فقرات قرار میگیرد و بعنوان نوعی ضربه گیر و محافظ بین مهره‌ای عمل میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما زمانی که در اثر فشار زیاد یا ضربه از محل اصلی خود بیرون می‌آید اصطلاحا به آن فتق، بیرون زدگی یا دیسک کمر یا گردن گفته میشود. جابجایی یا بیرون زدگی دیسک کمر موجب درد در نواحی کمر و پا، ناتوانی در راه رفتن و عدم توانایی انجام فعالیت‌های روزمره می‌شود.

تمرینات مناسب ورزشی برای درمان دیسک کمر
در درمان دیسک کمر و مشکلات اینچنینی معمولا پزشکان جراحی را آخرین راه درمان میدانند و در عوض با کمک تمرینات ورزشی و مراقبت‌های روزانه کار درمان دیسک را شروع می‌کنند. در ادامه در مورد چند تمرین ورزشی مفید و مناسب برای درمان دیسک کمر و بازگشت دیسک به محل اصلی توضیحات بیشتری ارائه میکنم.

۱. درمان دیسک کمر با حرکت کبری
حرکت کبری به دو شکل نیمه و کامل انجام میشه و در هر دو حالت با کششی که روی ستون فقرات و عضلات شکل میگیره به مرور باعث هدایت دیسک به مرکز اصلی درون مهره‌ای میشه و در نتیجه از میزان کمردرد کم میکنه. برای انجام تمرین کبری روی شکم دراز کشیده و به آرامی سر و بالاتنه رو به سمت بالا کشیده و تا ۱۰ ثانیه در همان حالت نگه دارید. این حرکت را ۱۰ بار تکرار کنید. در حالت نیمه کبری روی آرنج‌ها و در حرکت کبری کامل روی کف دست‌ها قراربگیرید.

۲. تمرین کششی روی عضلات همسترینگ
در اکثر موارد دیسک کمر و کمردرد‌های ناشی از آن با گرفتگی و فشار روی پا‌ها و عضلات ران و همسترینگ همراه است. درد در ستون فقرات و دیسک کمر فرد را به مرور خمیده و بنابراین ستون فقرات را به سمت جلو میکشه بنابراین انجام این حرکت باعث بهبود وضعیت و استایل فرد، کاهش گرفتگی در عضلات همسترینگ و تقویت عضلات و ماهیچه‌ها خواهد شد.

برای این تمرین کافیه تا صاف روی زمین بنشینید و پا و زانو‌ها را خم کرده طوری که دو ران به شکم و زانو به سینه مماس شود سپس با دست انگشتان پا را بگیرید و به آرامی پا‌ها را تا جایی که می‌توانید صاف یا دراز کنید. در کشش نهایی پا‌ها را ۳۰ ثانیه نگه دارید و این حرکت را در هر مرتبه ۳ بار پشت هم تکرار کنید.

۳. درمان دیسک کمر با کشش زانو به سمت قفسه سینه
حرکت کششی زانو به قفسه سینه باعث تقویت عضلات پشت و پا‌ها می‌شود و در عین حال به کاهش فشار ناشی از اعصاب نخاعی با ایجاد فضای بیشتر هنگام خروج از ستون فقرات کمک کرده و در نتیجه باعث کاهش درد میگردد. برای انجام این حرکت طبق شکل به پشت دراز بکشید و به کمک دست‌ها به نوبت هر پا را در ۱۰ ثانیه به سمت قفسه سینه بکشید و ۱۰ مرتبه تکرار کنید.

۴. درمان دیسک کمر با تمرین کششی گاو و گربه
این تمرین ورزشی کششی یکی از بهترین تمرینات ورزشی یوگا برای درمان دیسک‌های بیرون زده و کاهش درد آن است. این تمرین ستون فقرات را تحریک کرده و فضای بیشتری بین آن برای بازگشت دیسک فراهم میکند. برای انجام این تمرین کششی محبوب یوگا طبق تصویر روی کف دست و زانو قرار بگیرید و در حالی که به سقف نگاه میکنید شکم را به سمت کف بکشید. در حالت مکمل باید به آرامی ستون فقرات را بیرون کشیده و با فشار به کف دست کمی گردن را به پایین بگشید تا پاهارا ببینید.

۵. تمرین کششی زانو زدن
این تمرین هم بخوبی موجب کشش همسترینگ و تقویت عضلات کمر و لگن می‌شود. به آرامی روی سطحی نرم و صاف زانو بزنین. در حالی که پا روی زمین زاویه‌ای تقریبا قائم داشته باشد. به آرامی باسن و زانو را به سمت جلو هدایت کنید و ۱۰ ثانیه نگهدارید. این تمرین را برای ۱۰ مرتبه تکرار کنید.

۶. کشش لگن برای تقویت کمر
کشش لگن کمک میکنه تا با تقویت عضلات اصلی و ستون فقرات موجب کاهش درد ناشی از بیرون زدگی دیسک کمر بشه. برای انجام این تمرین کششی به پشت دراز بکشید، با خم کردن زانو پاهارا جمع کنید. سپس طوری لگن را به بالا هدایت کنید که باسن مماس با زمین باشد. ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس عضلات را شُل کنید. این کشش را ۱۰ بار پیاپی تکرار کنید. منبع: 2نفره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دیسک کمر درمان دیسک کمر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۹۶۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| اینجا تمرین پهلوانی می‌کنند

ورزش زورخانه ای آیینی‌ترین ورزش ایرانی است که روز هفده شوال به نام این ورزش نامگذاری شده و اینجا در مدرسه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی ۱۱۰ نفر از کودکان مشق پهلوانی می‌کنند.

کد خبر 746365

دیگر خبرها

  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • تمرین استقلال تعطیل شد
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان
  • تمرین تیم فوتبال تراکتور در تبریز
  • بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید
  • کریستیانو رونالدوی کوچک؛ انتقاد ماریو گومز از بدنسازی و تغییرات عضلات مسوت اوزیل!
  • فیلم| اینجا تمرین پهلوانی می‌کنند
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید