Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا صدراعظم نوری، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه سفید بالک‌ها به عنوان یک آفت، از اکوسیستم حذف نمی‌شوند و تنها می‌توان جمعیت آنها را کنترل کرد، گفت: با سفارتخانه‌ها مشغول رایزنی هستیم تا بتوانیم در مسیر تکمیل اقدامات هشتگانه برای کنترل جمعیت سفید بالک‌ها، اجازه ورود به فضای سبز سفارتخانه‌ها را بگیریم تا این روند به صورت کامل به ویژه در محدوده مرکزی شهر اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین / زهرا صدراعظم نوری درباره اقدامات شهرداری تهران برای کنترل جمعیت سفیدبالک‌ها گفت: در فصل گرما موضوع زاد و ولد سفیدبالک‌ها در شهر تهران مطرح می‌شود و طغیان این حشرات نیز با افزایش دمای هوا اتفاق می افتد، لذا هرچه شرایط هوا بهتر و میزان بارندگی ها بیشتر باشد، این حشرات غیر فعال خواهند بود.

وی افزود: بی‌تردید سفیدبالک‌ها از اکوسیستم حذف نمی‌شوند، اما می‌توان رشد آنها را کنترل کرد. در همین ارتباط سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران مسئولیت کنترل این حشرات را بر عهده گرفته است و با بهره گیری از مشاورین در تلاش است جمعیت این آفت را در شهر تهران کنترل کند.

وی ادامه داد: توسط سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران گزارشی درخصوص عملکرد شهرداری تهران در مقابله با این حشرات در کمیسیون سلامت شورای شهر تهران به عنوان کمیسیون تخصصی ارائه شد که نشان می‌داد از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ وضعیت جمعیتی این آفت در شهر تهران تا حدودی کنترل شده است. ۳۸۸ نقطه در تهران شناسایی شده که به عنوان محل‌های تجمع و زاد و ولد این حشرات هستند.

رییس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بیشترین فراوانی این حشرات در مناطق ۶، ۱۱ و ۱۲ شهر تهران است و درختان زیتون و توت محل زاد و ولد این حشرات هستند، افزود: با بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران هشت اقدام از جمله زراعی، بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی، مکانیکی، اکولوژیکی و فرهنگی را در مدیریت جمعیت این آفت انجام داده است.

وی افزود: این سازمان در برخی نقاط با آب‌شویی و هرس به موقع سرشاخه‌ها به عنوان اقدامی دیگر، سعی در کنترل جمعیت این حشرات داشته است. درحقیقت هرس سرشاخه درختان و سوزاندن آنها به همراه آب‌شویی از جمله دیگر اقداماتی است که توسط مجموعه شهرداری تهران برای کاهش جمعیت این حشرات در دستور کار قرار گرفته است.

این عضو شورای شهر تهران، روغن پاشی را روشی دیگر برای کنترل جمعیت سفیدبالک‌ها عنوان و تاکید کرد: باید مجموعه‌ای از اقدامات در سطح شهر به ویژه در نقاطی که شاهد بیشترین تجمع این حشرات هستیم انجام شود تا به نوعی این آفت مدیریت شود؛ البته باید در سیاست‌گذاری‌ها نیز از کاشت گیاهانی که بومی تهران نیستند و برای رشد این حشرات شرایط مناسبی را فراهم می‌کنند، پرهیز کنیم تا به این ترتیب از افزایش جمعیت و طغیان آنها جلوگیری کنیم.

صدر اعظم نوری درباره ورود به سفارتخانه‌ها برای تکمیل روند مقابله با این حشرات در فضای سبز سفارتخانه‌ها گفت: باید اقدامات هشتگانه در تمام نقاط به صورت کامل اجرایی شود تا اثربخشی مناسب را داشته باشد. در این میان برای ورود به املاک شخصی و سفارتخانه‌ها به ویژه در مرکز شهر محدودیت‌هایی وجود دارد که مقرر شد با سفارتخانه‌ها و املاک شخصی هماهنگی‌های لازم انجام شود تا بتوان اقدامات هشتگانه را در این محدوده‌ها هم اجرا کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر با تذکر من در صحن شورا و هماهنگی روابط عمومی شورای شهر تهران با سفارت‌های روسیه و انگلستان، هماهنگی انجام شده و اعلام آمادگی کرده‌اند تا دستورالعمل‌ها و اقدامات هشتگانه در آن مکان‌ها انجام شود. البته رایزنی‌ها برای سایر محدوده‌ها نیز ادامه خواهد داشت./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۹۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) خفاش‌ها نباشد دیگر از قهوه خبری نیست!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- یک زیست شناس می‌گوید اسم خفاش‌ها بد در رفته، اما بدون خفاش‌ها نه قهوه می‌خوریم نه شکلات می‌خوریم. بدون خفاش تکیلا نخواهیم داشت.

به گزارش فرارو، جوزف کورتی، زیست شناس خفاش در دانشگاه کالیفرنایا، به سی‌بی‌اس نیوز می‌گوید: خفاش‌ها نه تنها بامزه هستند، بلکه این نقش‌های شگفت انگیز را برای اکوسیستم ما انجام می‌دهند. نقش آن‌ها شامل کنترل آفات و گرده افشانی است.

دانشمندان به سی‌بی‌اس نیوز می‌گویند که ۳۰۰ گونه میوه برای پخش دانه‌های خود به خفاش‌ها وابسته اند.

این موجودات همچنین به دلیل اشتهای زیاد میلیارد‌ها دلار در زمینه تهیه آفت کش‌ها توسط کشاورزان صرفه جویی دارند.

راشل بلیکی، استادیار در دانشگاه کالیفرنیا، به سی‌بی‌اس نیوز می‌گوید: خفاش‌ها می‌توانند فقط با پرواز به اطراف، اثر سرکوبی بر حشرات داشته باشند.

وی افزود: خفاش‌ها می‌توانند تا نصف وزن بدن خود را در هر شب حشرات بخورند. آن‌ها می‌توانند جوامع حشرات موجود در اینجا را تغییر دهند.

اما مانند بسیاری از حیوانات وحشی، تعداد خفاش‌ها به دلیل تغییرات آب و هوایی و همچنین جنگل‎‌زدایی رو به کاهش است. حافظان محیط زیست امیدوارند با انتشار اخباری خوبی که خفاش‌ها مسئول آن‌ها هستند، دیگران را به نجات جمعیت خفاش علاقه‌مند کنند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خفاش‌ها نباشد دیگر از قهوه خبری نیست!
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج