Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خشکسالی ها در سال های اخیر سبب ایجاد تنش در تامین آب شمار زیادی از جمعیت377 هزار نفری روستاییان شده است و ساکنان این مناطق را دچار مشکل جدی کرده است.

* کاهش کیفیت آب در 27 روستا
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی در این باره گفت: خشکسالی ها و کاهش بارندگی به کاهش کیفیت منابع آبی منجر شده و به ناچار دست به دامن استفاده از دستگاه های آب شیرین کن شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمید روشن روان روز شنبه با اشاره به تاثیر خشکسالی ها در کیفیت منابع زیر زمینی اظهار داشت: اکنون کیفیت آب آشامیدنی در 27 روستای استان با مشکل روبه رو است.
وی افزود: مشکل کاهش کیفیت آب در روستاهای حاشیه رودخانه اترک در شهرستان مانه و سملقان بیشتر مشاهده می شود.
روشن روان گفت: این شرکت برای ارتقای کیفیت آب آشامیدن در 2 روستا، دستگاه آب شیرین کن را نصب کرد اما اکنون تلاش داریم تا بخش خصوصی وارد این عرصه شده و برای نصب این دستگاه ها در روستاها اقدام کند.
وی افزود: آب شیرین کن نصب شده در روستای یام شهرستان فاروج، پس از حفر و تجهیز چاه و ارتقای کیفیت منبع آبی، برچیده شد اما در روستای عبد آباد شهرستان شیروان همچنان با استفاده از آب شیرین کن کیفیت آب آشامیدن ارتقا داده می شود.
وی خاطرنشان کرد: نصب 5 دستگاه آب شیرین کن در 5 روستای استان امسال در برنامه است که تلاش داریم توسط بخش خصوصی اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی تصریح کرد: این دستگاه ها در شهرستان های راز و جرگلان، بجنورد، مانه و سملقان و شیروان نصب خواهند شد.

* نصب نخستین آب شیرین کن توسط بخش خصوصی
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی نیز از نصب یک دستگاه آب شیرین کن در روستای محمدعلی پهلوان در شهرستان بجنورد خبر داد و گفت: این نخستین بار است که بخش خصوصی برای نصب و بهره برداری از این دستگاه ها اقدام کرده است.
رمضانعلی حسن زاده اظهار داشت: کیفیت آب چاه در روستای محمد علی پهلوان در این سال ها به علت کاهش بارندگی ها و شرایط اقلیمی و زمین شناسی کاهش یافته است از طرفی انتقال آب از مناطق دیگر به لحاظ هزینه و مسائل اجتماعی با مشکلات فراوان روبه رو است از این رو نصب دستگاه آب شیرین کن در دستور کار قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: این شرکت با همکاری و سرمایه گذاری بخش خصوصی، برای خرید و نصب یک دستگاه آب شیرین کن و همچنین یک دستگاه بسته بندی آب شرب در این روستا اقدام کرده است.
حسن زاده اظهار داشت: اکنون این آب شیرین کن با ظرفیت هفت هزار لیتر در روز به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به استفاده مردم از آب لوله کشی منازل در مصارف بهداشتی گفت: با توجه به اینکه تمام تلاش این شرکت توزیع آب آشامیدنی بهداشتی برای مردم است درخواست می شود مشترکان در این روستا تنها برای مصارف آشامیدن از آب دستگاه آب شیرین کن استفاده کنند.
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی، هزینه خرید و نصب این آب شیرین کن‌ را بیش از یک میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: با استفاده از این آب شیرین کن، آب آشامیدنی 2 هزار و 38 مشترک تأمین می شود.
خراسان شمالی با جمعیت 863 هزار نفری در شمال شرق کشور قراردارد که حدود 48 درصد آن در روستاها ساکن هستند و معیشت آنها از کشاورزی و دامپروری است.
شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی حدود 116 هزار مشترک دارد.
7185/ 6042
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 خراسان شمالی خشکسالی زمین سرمایه گذاری بخش خصوصی شرکت آب و فاضلاب روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۹۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده ولی فقیه در استان در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: بعضی از ادارات مسئولیت بسیار سنگینی بر عهده دارند که شرکت آب و فاضلاب هم به جهت ارتباط با پیمانکاران مختلف و انتظارات مردم از یک سو و همچنین کامل نبودن تاسیسات فاضلاب در برخی از شهر‌ها و کمبود اعتبارات از سویی دیگر، مسئولیت سنگین تری را برای مدیرعامل و پرسنل خود به همراه دارد.
نماینده ولی فقیه دراستان بر لزوم انگیزه و علاقه مندی در کار تاکید کرد و افزود: در یک مجموعه، کار و تلاش باید در تمام سطوح از بالاترین مقام تا پایین‌ترین آن مشهود باشد و تمام پرسنل می‌بایست با روحیه‌ای پرنشاط در مسیر رشد و تعالی و نیل به اهداف گام بردارند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان بجنورد با اشاره به اینکه مسئولیت، زمان و مکان نمی‌شناسد، عنوان کرد: تمامی مدیران باید بصورت ۲۴ ساعته پاسخگو باشند و همه‌ی پرسنل، با دیدن زحمات مدیران وظایف محوله را بطور کامل و دقیق انجام خواهند داد و کار‌ها به خوبی پیش خواهد رفت. 
آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد از مهمترین پروژه‌های استان است
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر انجام هر چه سریعتر پروژه‌های ناتمام استان گفت: آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد یکی از مهمترین پروژه‌های استان است که می‌بایست در اسرع وقت به نتیجه برسد.
وی اظهار داشت: طبق گفته‌های مسئولین شرکت پتروشیمی خراسان، ۱۲۰۰ همت اعتبار برای انتقال پساب از تصفیه خانه فاضلاب بجنورد به پتروشیمی از سوی این شرکت هزینه شده است و انتظار می‌رود تا سفر ریاست جمهوری به استان، به مرحله بهره برداری برسد.
در ادامه این دیدار رضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی نعمات و خدمات زیادی در سایه الطاف حضرت ولی عصر (عج) و رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب به مردم رسانده است، گفت: در بخش تامین آب سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب از سدها، چاه ها، چشمه‌ها و قنات‌ها استحصال و در ۷۵۰ باب مخزن ذخیره سازی می‌شود و پس از تصفیه، کلرزنی و گندزدایی از طریق ۷۵۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع در اختیار هم استانی‌های عزیز قرار می‌گیرد. 
وی با اشاره به اینکه در استان خراسان شمالی پروژه‌های بسیار خوبی در حال انجام است، عنوان کرد: اتمام پروژه‌های ناتمام از جمله اقدامات اصلی این شرکت در سال جاری است.
عطایی در بحث اعتبارات استانی افزود: توزیع اعتبارات برای اجرای پروژه‌های بزرگ آبرسانی پاسخگو نیست و همکاری و همیاری کلیه مسئولین استانی و شهرستانی را در این رابطه می‌طلبد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه اظهار داشت: در حوزه تاسیسات هرچه داریم مربوط به بعداز انقلاب است و اگر هم تاسیساتی از قبل انقلاب وجود داشته به علت عمر زیاد از مدار بهره برداری خارج شده و مورد اصلاح قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه مدیریت مصرف بهینه آب باید در جامعه نهادینه شود افزود: اگر تمام منابع آبی در مدار بهره برداری باشند، اما اگر از آب شرب برای مصارف غیرشرب مانند آبیاری باغچه ها، تامین آب دام، شستشو‌های غیرضرور استفاده نمایند باز هم در اقصی نقاط استان مشکل کمبود آب خواهیم داشت و امامان جمعه و جماعت تاثیرگذارترین افراد برای تبیین موضوع صرفه جویی و پرهیز از اسراف در جامعه و بین مردم هستند که کمک این عزیزان در زمینه فرهنگ مصرف بهینه آب اهمیت بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی از هفته آینده
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند