Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@13:29:39 GMT

چطور بدن را سم‌زدایی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۰۴۳۶۱

چطور بدن را سم‌زدایی کنیم؟

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
هیچ راهکار قطعی برای حفاظت از سموم در محیط وجود ندارد اما برای مقابله با اثرات برخی از آلاینده‌ها و انجام فرایند سم‌زدایی از بدن به طور منظم، راهکارهایی پیشنهاد شده است.

ارگانیسم‌های مضر و آلاینده‌ها در آب، غذا و حتی هوایی که تنفس می‌کنیم وجود دارند،  بنابراین دور شدن کامل از این آلاینده‌ها کار ساده ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدن انسان دارای یک توانایی طبیعی برای انجام فرایند سم‌زدایی است. در واقع این کار توسط دفع مدفوع و ادرار و از طریق اندام‌هایی مانند کبد، پوست، ریه، روده بزرگ و کلیه صورت می‌گیرد. حتی فرایند تعریق و تنظیم درجه حرارت بدن نیز یک راه جدید برای دفع سموم است. با این حال ۶ گام موثر دیگر نیز برای سم‌زدایی موثر از بدن می‌توان انجام داد:

ورزش و مدیتیشن: این دو راه برای کمک به حفظ سلامت بدن از طریق تعریق و خروج سموم از پوست کمک می‌کند.

مطالعات مقادیر کمی آرسنیک، کادمیوم، سرب و جیوه را در عرق پیدا کرده اند. مدیتیشن به شما کمک می‌کند تا ذهن خود را از استرس دور کنید چون استرس خود راهی برای افزایش مواد شیمیایی سمی در بدن است و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. علاوه بر این مدیتیشن و یا یوگا، باعث می‌شود ریه‌‌ها اکسیژن زیادی جذب کرده و دی اکسید کربن و ناخالصی‌های دیگر را به خوبی دفع کند. نفس عمیق، متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را تحریک کرده و باعث می‌‌شود که شما تغذیه‌ بهتری داشته باشید.

پرهیز از غذاهای آماده: مواد غذایی صنعتی و فرآورده‌‌های غذایی فاقد مواد مغذی و حاوی افزودنی‌های مضر مانند مواد نگه‌‌دارنده، مواد شیمیایی، نمک و چربی‌ هستند. از مصرف آردهای تصفیه شده، قند زیاد، نوشیدنی‌‌های گازدار و نوشیدنی‌های شیرین بپرهیزید. مصرف میوه، سبزیجات تازه، دانه‌های کامل و گوشت‌های تازه را در اولویت برنامه‌ غذایی خود قرار دهید. سیر، لیمو، جوانه کلم بروکلی، لوبیا، ماش، سبزیجات خام دیگر و ... همگی به سم‌زدایی از بدن کمک می‌کنند. به این موارد می‌توان آب‌میوه‌های ارگانیک را نیز اضافه کرد. نوشیدن آب لیمو: یک لیوان از این نوشیدنی سموم انباشته شده در کبد را دفع می‌‌کند و کیسه‌ی صفرا نفسی می‌کشد. این کار باعث بهبود عملکرد اعضای بدن شده و همچنین بعد از یک شب طولانی، تشنگی بدن از بین می‌رود. در واقع زمانی که کبد و کیسه‌ صفرا در سلامت کامل باشند چربی‌ها نیز بهتر هضم می‌‌شوند. مصرف کافئین کمتر: متخصصان توصیه می‌‌کنند که روزانه بیش از ۴ فنجان قهوه ننوشید. هر چه مصرف کافئین‌تان بالا باشد، استرس در غدد فوق کلیوی بالا می‌‌رود. این غدد در کنترل متابولیسم و فشار خون بدن نقش دارند. اگر جزو قهوه‌‌خورها هستید لازم است مصرفتان را کاهش دهید و به جای آن چای بنوشید. انتخاب گوشت و مرغ ارگانیک: مصرف گوشت حیواناتی که به صورت صنعتی پرورش و تغذیه می‌‌شوند را کاهش دهید. به این ترتیب کمتر در معرض آنتی‌بیوتیک‌‌ها و محصولات شیمیایی قرار می ‌گیرید. گوشت‌‌های طبیعی و بیو انتخاب کنید. محصولات و گوشت‌های بیولوژیکی گران‌‌تر و در عین حال سالم‌‌تر و خوشمزه‌‌تر هستند.

*منبع: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

در همین زمینه: مجله چطورهای بدن

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۰۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، زهیر درگاهپور رئیس مرکز بهداشت تاکستان گفت: در یک ماه گذشته ۲ هزار و ۵۳۰  کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، در طرح نظارتی و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان ضبط و از چرخه عرضه خارج شد.

وی بیان کرد: توقیف و کشف و ضبط اجناس تاریخ گذشته و فاسد و غیرقابل مصرف، به منظور کنترل و بررسی مواد غذایی عرضه شده در سوپرمارکت ها، فروشگاه‌ها و انبار‌های بزرگ مواد غذایی، از وظایف نظارتی بازرسان بهداشت محیط، برای تامین سلامت مردم است؛ که این اجناس، با هماهنگی شهرداری و دادستان عمومی و انقلاب معدوم می‌شود.

دیگر خبرها

  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید