Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@03:33:42 GMT

لزوم انجام تصویربرداری دقیق قبل از ایمپلنت

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۱۱۵۹۵

مژده مهدی زاده در آستانه برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی ایمپلنت‌های دندانی در ارتباط با نقش تصویر برداری در انجام ایمپلنت اظهار داشت: تصویربرداری لازمه انجام یک ایمپلنت خوب است و در واقع تصویر برداری دقیق باید حتما قبل از انجام ایمپلنت صورت گیرد.

 وی افزود: هرچه نقشه برداری دقیق از محلی که قرار است ایمپلنت انجام شود بهتر صورت گیرد موفقیت ایمپلنت نیز افزایش خواهد یافت لذا تصویر برداری CBCT را توصیه می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته تحقیقات رادیولوژی ایمپلنت‌های دندانی در پاسخ به اینکه شایع ترین مشکلات دندانی که نیاز به رادیولوژی دارند چیست؟ گفت: نقش رادیولوژی دندانی در شناسایی پوسیدگی ها بسیار اهمیت داشته چرا که اگر زودهنگام پوسیدگی دندان مشخص شود، درمان ترمیم سریع‌تر صورت گرفته و مشکلی برای عصب دندان نخواهیم داشت از طرفی دندان نیز حفظ می‌شود.

 وی بیان داشت: در صورتی که پوسیدگی سریع‌تر شناسایی شود بافت آسیب دیده نیز شانس بیشتری برای درمان بهتر دارد.

 این رادیولوژیست فک و صورت در مورد استفاده از گردنبند های تیروئیدی هنگام انجام رادیولوژی گفت: این گردنبند ها سبب شده که از غده تیروئید در مقابل اشعه ایکس حفاظت شود و در واقع این مسئله برای کودکان بیشتر مورد اهمیت بوده چرا که این قشر جامعه در مقابل اشعه ایکس آسیب‌پذیرتر هستند البته برای  برخی از رادیوگرافی های خارج دهانی نمیتوانیم از گردنبندهای تیروئیدی استفاده کنیم چرا که این مسئله بر روی تصویر ما اختلال ایجاد می‌کند.

رئیس کمیته تحقیقات رادیولوژی ایمپلنت‌های دندانی اصفهان در مورد انجام تصویربرداری پانورامیک عنوان کرد: کودکان کمتر از 5 سال بصورت روتین نیازی به انجام این رادیوگرافی ندارند مگر اینکه شرایط خاصی همچون وقوع تصادفات یا احتمال وجود ضایعه باشد.

 مهدی زاده خاطرنشان کرد: برای کودکان زیر 12 سال نیز انجام این نوع رادیوگرافی بیشتر از دوبار توصیه نمی‌شود چراکه کودکان تیروئید آنها در مقابل اشعه ایکس حساس بوده و آسیب پذیرتراند مگر اینکه شرایط اورژانسی باشد و یا ضایعه‌ای برای آن احتمال داده شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مشکلات پوسیدگی دندان درمان کودکان جامعه اصفهان اصفهان پوسیدگی دندان جامعه کودکان مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • مصدومیت شجاع خلیل زاده پس از برخورد با بازیکن استقلال؛ هشت بخیه و دندانی که شکست!
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • متقاضیان خودروهای خارجی بخوانند/ زمان دقیق عرضه خودروهای برقی اعلام شد + جزییات