Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیقباد یاکیده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به تدوین اجرای طرح‌های جبران کمبود آب آشامیدنی در شهرهای مختلف استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا حفر چاه جدید آب در منطقه دشتستان مورد توجه قرار دارد که تحقق این مهم در برنامه کوتاه مدت قرار دارد.

وی با بیان اینکه طرح‌های آب‌شیرین‌کن نقش مهمی در تامین آب پایدار مناطق دارد تصریح کرد: اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن در نقاط مختلف استان  بوشهر تدوین و طراحی شده که این پروژه‌ها با مشارکت بخش خصوصی عملیاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه اکنون دو پروژه آب شیرین‌کن بوشهر و کنگان در مدار تولید قرار دارد خاطر نشان کرد: طرح آب شیرین‌کن نوار ساحلی تنگستان، سیراف، بوشهر و دشتستان نیز در دست اجرا و طراحی است که با تحقق این مهم عمده مشکل آب آشامیدنی استان برطرف می‌شود.

یاکیده از طراحی آب شیرین‌کن 45 هزار متر مکعبی خبرداد و بیان کرد: ایجاد آب شیرین‌کن با ظرفیت 45 هزار متر مکعب آب با 230 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در دستور کار است و در این راستا آب شیرین‌کن 10 تا 15 هزار مترمکعبی وحدتیه و  7 هزار و 500 متر مکعبی آبپخش مورد توجه است.

وی با اشاره به تامین آب آشامیدنی شهرستان جم تصریح کرد: در راستای تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی 9 ایستگاه آب کارتی در شهرستان جم ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه این ایستگاه‌ها با اعتبار 2.5 میلیارد ریال راه‌اندازی شده است افزود: آب شبکه شهری در شهرستان جم مورد استفاده شست‌وشو قرار می‌‌گیرد و آب‌ مصرفی پخت‌وپز و آشامیدنی از طریق ایستگاه آب کارتی تامین می‌شود.

یاکیده با بیان اینکه قیمت آب کارتی 55 درصد کمتر از آب تصفیه بخش خصوصی در شهرها است گفت: 20 لیتر آب تصفیه توسط بخش خصوصی یک‌هزار تومان به فروش می‌رسد در حالیکه از طریق  ایستگاه آب کارتی 460 تومان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی، با بیان اینکه آب چاه‌های شهرستان جم کیفیت مطلوبی برای آشامیدن ندارد افزود: آب شبکه آبرسانی جم به سبب فاقد کیفیت و لب شور بودن در راستای تامین آب آشامیدنی مردم، ایستگاه‌های آب کارتی در شهرستان جم ایجاد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه کارت این ایستگاه‌ها از طریق آبفای جم توزیع می‌شود بیان کرد: روزانه بیش از 300 متر مکعب آب تصفیه شده در مخازن ایستگاه‌ها نگه‌داری و توزیع می‌شود.

یاکیده از اجرای طرح فروش آب آشامیدنی کارتی در  روستاهای شهرستان جم  خبرداد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده 2 برابر ایستگاه‌های کارتی آب آشامیدنی شهری،  این ایستگاه‌ها  توسط آبفار استان بوشهر در روستاهای جم ایجاد می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۱۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی روستاها گام بردارد، جهاد آبرسانی در ۱۰ هزار روستا در کشور آغاز و این مهم به سرانجام رسید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به روستای کهن‌دژ افزود: بهسازی و محوطه‌سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ و همچنین نصب و راه‌اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای یک هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون‌سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و… دانست.

کریمی عنوان کرد: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تأمین آب شرب اهالی روستای کهن‌دژ اجرا شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: روستای کهن‌دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود ۱۰۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

کد خبر 6089482

دیگر خبرها

  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • بهسازی ایستگاه پمپاژ نخل تقی عسلویه
  • طرح‌های مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد