Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: خبرهایی مبنی بر پیش فروش نوزاد در شهر تهران به ما رسیده است، اما این مساله در شورای اجتماعی استانداری بررسی نشده است.

ایلنا نوشت: محمد مقیمی در رابطه با اظهارات اخیر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مبنی بر پیش‌فروش نوزاد در تهران به دلیل وجود مشکلات اقتصادی، گفت: خبرهایی مبنی بر فروش نوزاد را شنیده‌ایم، اما اینکه شورای اجتماعی استانداری مطالعه‌ای در این خصوص انجام داده باشد را نداشته‌ایم، ضمن اینکه بهزیستی متولی این کار است، این اتفاق وجود دارد، اما شورای اجتماعی گزارش و تحقیقی را در این خصوص انجام نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی در ادامه در رابطه با کلنگ‌زنی پلاسکو در روز عید فطر با توجه به اینکه بخش زیادی از ساختمان همچنان سالم است و حتی سازمان نظام مهندسی تایید کرده که قسمت جنوبی پلاسکو تنها نیاز به مقاوم‌سازی و بازسازی تاسیسات دارد و با توجه به شرایط بد اقتصادی آیا واقعا لازم است که واحدهای سالم پلاسکو تخریب و دوباره ساخته شود، بیان داشت: ساختمان پلاسکو دو قسمت دارد قسمت جنوبی که کامل تخریب شده است و باید با طراحی و ساخت جدید قابل بهره‌برداری شود. قسمت پشت ساختمان یعنی بخش شمالی که ساختمانی پنج طبقه است، متاثر از آتش سوزی بخش جنوبی بود‌ه‌ و خسارتی هم به آن وارد شده است، اما گفته‌اند که باید مقاوم‌سازی شود.

مقیمی در ادامه گفت: تصمیمی که در رابطه با بخش شمالی پلاسکو گرفته شد با توجه به اینکه افرادی اعلام کردند؛ مشکل ما با مقاوم‌سازی حل می‌شود و سیستم‌های تاسیسات آن نیز باید تعمیر شود و چون باید این کارها انجام می‌شد، قرار شد بخش شمالی نیز کوبیده و از نو ساخته شود.

استاندار تهران در پاسخ به این سوال که آیا هزینه تعمیرات و مقاوم‌سازی بیشتر از هزینه تخریب و ساخت دوباره می‌شد که این تصمیم‌گیری برای بخش شمالی پلاسکو صورت گرفت، گفت: این ساختمان ۲۸۶ ساکن دارد؛ تصمیم‌گیری راجع به اینکه چه کاری باید انجام شود، بر عهده بنیاد مستضعفان است.

او افزود: شورای شهر مسئولیتی در رابطه با اینکه آیا این بخش از ساختمان باید تخریب شود یا خیر ندارد. این شورا وظایف دیگری دارد، اما می‌تواند نظر بدهد این ساختمان مالک دارد و مالک باید تشخیص دهد که چه کاری باید انجام بدهد کسبه در رابطه با این تصمیم‌گیری دخیل هستند. ما جلسه‌ای با کسبه و مالک برگزار کردیم، عده‌ای خواهان ساخت دوباره بودند و عده‌ای هم می‌گفتند که باید با مقاوم‌سازی فعالیت تجاری از سر گرفته شود.

او افزود: به مالک و کسبه گفتیم که باید با هم جلسه بگذارند و اگر نصف به علاوه یک نفر خواهان مقاوم‌سازی بودند با توجه به اینکه کسبه اعلام کرده بود که حتی هزینه مقاوم‌سازی را هم پرداخت می‌کنند، این مساله به این صورت حل شود اما اگر نصف به علاوه یک نفر خواهان تخریب بودند پس بخش سالم باید تخریب شود، یعنی اختیار را به آنها واگذار کردیم، حال اینکه چه اتفاقی افتاد از آن اطلاعی ندارم.

استاندار تهران تاکید کرد: بنیاد مستضعفان اعلام کرده در صورت تخریب بخش شمالی دو طبقه زیر هم‌کف هم می‌سازد به عنوان تالار و خدماتی که این مجموعه داشته باشد و از محل آن هزینه کل ساختمان را می‌دهد تا هزینه اضافی به ساکنان تحمیل نشود، در رابطه با بخش جنوبی نیز قرار شد بخش‌هایی به ساختمان اضافه شود تا هزینه آن بخش نیز تامین شود.

استاندار تهران در پاسخ به این سوال که آیا بخش شمالی ساختمان با رضایت کسبه تخریب خواهد شد یا خیر بیان داشت: اگر نصف به علاوه یک نفر خواهان تخریب باشند، باید تخریب شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پیش فروش نوزاد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • انفجار و تخریب دو منزل مسکونی در ملایر بر اثر نشت گاز
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد