Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا : بعد از مراسم عید فطر چون علی، فرزند شهید همراه ما بود، از آنجایی که علی همیشه دوست دارد آقا را از نزدیک ببیند، درخواست کردیم و در بیرون از فضای مراسم با آقا دیدار داشته و عید را به ایشان تبریک گفتیم.

به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نشر و اثار حضرت ایت الله خامنه ای ،خانواده‌های دانشمندان شهدای هسته‌ای پیش از ظهر روز جمعه، 25 خرداد ماه 97 مصادف با عید سعید فطر با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه که در حاشیه‌ دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی برگزار شد، خانواده‌های شهیدان شهریاری، علی محمدی، رضائی‌نژاد و احمدی‌روشن حضور داشتند.

مادر شهید احمدی روشن در توصیف این دیدار صمیمانه می‌گوید: بعد از مراسم عید فطر چون علی، فرزند شهید همراه ما بود، از آنجایی که علی همیشه دوست دارد آقا را از نزدیک ببیند، درخواست کردیم و بعد ما به همراه دیگر خانواده شهدای هسته‌ای در بیرون از فضای مراسم با آقا دیدار داشته و عید را به ایشان تبریک گفتیم.

وقتی حضرت آقا از محوطه مراسم اصلی بیرون آمدند، از آنجایی که ایشان خودشان هیچ‌گاه به خانم‌ها نگاه نمی‌کنند، رو به همراهشان گفتند: «خانم‌ها را معرفی کن.» بعد از معرفی‌ها علی آمد جلو و آقا خیلی از دیدن علی خوشحال شدند و به علی گفتند: «ما شاالله چقدر بزرگ شده‌ای!» احوال پرسی کردند و از علی پرسیدند: «کلاس چندمی؟» گفت: «کلاس پنجمم.» بعد حاج آقای احمدی روشن(پدر شهید) آمدند جلو پیش آقا. حاج آقا وقتی حضرت آقا را می‌بینند دیگر عنان از کف می‌دهند. آقا را بغل کردند. وقتی دستشان پشت شانه آقا قرار گرفت، طبق معمول چون محافظ آقا باید در این موارد باید مراقب باشد، دست حاج را کنار کشید.

من گفتم: «آقا ببخشید حاج آقا شما را که می‌بینند یادشان می‌رود که نباید این کار را بکنند.» حضرت آقا فرمودند: «ایرادی ندارد. بچه‌ها حساسند.» همه خانواده‌ها را دیدند، احوال پرسی کردند و عید را تبریک گفتند. حاج آقا چند کلمه‌ای می‌خواستند با حضرت آقا صحبت کنند. آقا به حرف‌هایشان گوش دادند و با توضیحاتشان طبق معمول آرامشی به ایشان دادند. مثل همیشه از همه خانواده‌ها دلجویی کردند.

رحیم احمدی روشن، پدر شهید احمدی روشن هم با اشاره به صحبت‌هایش در این دیدار خصوصی می‌گوید: من در این دیدار مقداری با حضرت آقا راجع به جریانات پیش آمده در مورد مسائل هسته‌ای و مشکلاتی که در این زمینه پیش آمده با حضرت آقا درد و دل کردم. ایشان هم دلجویی کردند و امید دادند که: «انشاالله آینده، آینده روشنی خواهد بود و مشکلی نیست. این مشکلات برطرف می‌شود. »

شهره پیرانی همسر شهید هسته‌ای داریوش رضایی‌نژاد و مادر آرمیتا هم در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با اشاره به این دیدار نوشت: بیت جایی است که جناح بندی‌های سیاسی در آنجا رنگ می‌بازد. این برداشت من از مناسباتی است که در حاشیه‌های دیدار مسئولین نظام با مقام معظم رهبری می‌بینم. گاهی که در این دیدارها زودتر می‌رسیم، فرصت به نظاره نشستن این مناسبات بهتر فراهم می‌شود. این بار مثل همیشه ما نزدیک دری نشسته بودیم که اغلب مسئولین پیشین و کنونی نظام از آن وارد حسینیه حضرت امام خمینی(ره) می‌شوند.

از جمله کسانی که از این در دست در دست هم و با صمیمیت وارد شدند آقایان دکتر ولایتی و دکتر کمال خرازی بودند. به آرمیتا توضیح دادم هر دو این بزرگواران زمانی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند. پرسید: «در چه دوره‌هایی؟» گفتم: «بعدا توضیح می‌دهم ولی دو دوره متفاوت لااقل از نظر سیاست خارجی!» آرمیتا پرسید: «دکتر خرازی نسبتی با شهید خرازی دارد؟» گفتم: «اطلاعی ندارم.» دوباره پرسید: «راستی مامان اسم کوچک شهید خرازی چه بود؟» گفتم: «متاسفانه از یاد برده‌ام. جالب است آرمیتا منبع ارجاعاتش شهدا هستند.»

امروز آرمیتا دو بار(استثنائا) پیش و پس از سخنرانی و من به همراه سایر خانواده شهدای هسته‌ای یک بار پس از پایان سخنرانی مقام معظم رهبری، خیلی کوتاه خدمت ایشان رسیدیدم. هر دو بار آقا سوالی که از آرمیتا پرسیدند در خصوص وضعیت تحصیلی و به اصطلاح کیفیت درس خواندن آرمیتا بود. نمی‌دانم چرا هر وقت خدمت حضرت آقا می‌رسیم دهانم بسته می‌شود. می‌خواستم در مورد برخی مسائل زنان با ایشان طرح مساله کنم ولی نتوانستم.

در مورد آرمیتا تنها چیزی است که رودربایستی را کنار می‌گذارم و از ایشان درخواست کردم برای عاقبت به خیری آرمیتا و اینکه فردی شود مفید برای کشور، دعا کنند. البته خدمتشان عرض کردم آرمیتا سومین سالی است که روزه‌هایش را با عنایت خدا کامل گرفته و بابت همین مورد تحسین مضاعف حضرت آقا هم قرار گرفت. سوالات ریز و درشت آرمیتا را من هنوز دارم پاسخ می‌دهم. تازگی‌ها فهمیده‌ام هم صحبت‌ها را خوب گوش می‌کند و هم می‌تواند تحلیل کند. مصداقی در موردش چیزی نگویم بهتر است.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت فضای مجازی سیاسی انقلاب خانواده هسته ای دانشمندان فرزند شهید عکس حوادث مرد دختر فیلم من زندگی لباس پسر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی باقری در نشست رونمایی از فصلنامه تاریخی - سیاسی «ماجرا» که به نحوه گذر موفق جمهوری اسلامی ایران از تهدیدهای امنیتی و نظامی سال‌های ۱۳۶۹ (تجاوز صدام به کویت) و ۱۳۷۷ (حاکم شدن طالبان در افغانستان و به شهادت رساندن دیپلمات‌های ایرانی در مزارشریف) و ۱۳۸۰ (رخداد یازده سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان) و ۱۳۸۱ (تجاوز آمریکا به عراق و سرنگونی صدام) پرداخته است، اظهار داشت: رمز عبور موفق و پیروزمند جمهوری اسلامی از چهار گذرگاه تهدید و خطر جدی، حکمت رهبر انقلاب اسلامی است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به مدیریت و راهبری هوشمندانه رهبر انقلاب اسلامی در گذر موفق از چهار رویدادی که طی دهه نخست ولایت ایشان می‌توانست ایران را به جنگ‌های با نتیجه نامعلوم بکشاند و در تشریح ماهیت حکمت رهبری در این خصوص گفت: تعامل فعال و هوشمندانه ایران با دو گزاره راهبردی و به ظاهر متناقض «پرهیز از جنگ» و «نهراسیدن از جنگ»، رمز عبور موفق جمهوری اسلامی ایران از این تهدیدها بود و در عمل توانست با ایجاد بازدارندگی فعال، «پیروزی بدون جنگ» را محقق کند.

باقری با اشاره به لزوم الگوسازی از تدابیر رهبری و سیاست‌های نظام در طول دهه‌های گذشته با هدف بهره‌گیری از تجربه‌های موفق و عبرت از تجربه‌های ناموفق به لزوم تاریخ‌نگاری عالمانه، بی‌طرفانه و جامع رویدادها و تحولات اشاره کرد و گفت: تاریخ‌نگاری درست و صادقانه انقلاب اسلامی کاری جهادی و مصداق بارز جهاد تبیین است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به نقش و جایگاه حکمت در سامانه حکمرانی ولایت امر، گفت: حکمت فراتر از علم و دانش و تجربه و اطلاعات است و زمانی که نور تقوا بر علم و دانش تابیده شود، حکمت هویدا می‌شود و این ویژگی مختص نظام دینی است، چرا که منبع این نور آراستگی به زیور تقوای فردی و سیاسی است.

باقری با اشاره به فرآیند تربیت نیروی انسانی در مسیر حکمرانی دینی طی چهار و نیم دهه گذشته، گفت: شخصیتی برجسته و بی‌نظیر مانند سردار سلیمانی، محصول مکتب امامین انقلاب اسلامی و ثمره تربیت در سایه حکمت خمینی و خامنه‌ای است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به اختلاف میان جریان‌های سیاسی داخلی در سال ۱۳۶۹ در موضوع ورود یا عدم ورود به جنگ علیه آمریکا در قضیه تجاوز صدام به کویت، گفت: سیر تکاملی انقلاب اسلامی و حکمت رهبری انقلاب توانست افکار عمومی را چنان ارتقا دهد که در سال ۱۴۰۳ درباره پاسخ قاطع به تجاوزگری رژیم صهیونیستی، مواجه با یک اجماع ملی قاطع بودیم و ابتکار تادیب رژیم صهیونیستی، نه‌تنها موجب تشویش افکار عمومی نشد، بلکه در عمل موجب تحکیم وحدت ملی و ارتقای همدلی ملی شد.

باقری با اشاره به این که گذر موفق ایران از نشیب و فرازهای نظامی و امنیتی چند دهه گذشته مرهون حکمت آیت‌الله خامنه‌ای بوده است، تصریح کرد: دستاورد مهم و راهبردی صیانت از امنیت ملی، تامین منافع ملی، حراست از تمامیت ارضی و حفاظت از حاکمیت ملی، مرهون سازوکارهای سخت و نرمی است که در طول سال‌های گذشته بر اساس تدابیر رهبری انقلاب در کشور نهادینه شده و این مهم نیز جلوه‌ای از حکمت رهبری انقلاب است. وی در ادامه افزود: این که در اوایل دهه ۱۳۷۰ ایران مبادرت به طراحی و ساخت موشک‌هایی می‌کند که سامانه‌های پدافندی پرهزینه و پیشرفته آمریکا و صهیونیست‌ها و همپیمانان آنها در دهه ۱۴۰۰ از رهگیری و مقابله با آن ناتوانند، حاکی از درایت رهبری، هوشمندی نظامیان، تخصص دانشگاهیان، توانمندی فناوران، مهارت صنعتگران و دوراندیشی دیپلمات‌های ایرانی است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با اشاره به پیروزی بزرگ ناشی از عملیات وعده صادق که بازدارندگی فعال را به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم زد، گفت: همانگونه که «طوفان الاقصی» سامانه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در معرض خسارات غیرقابل ترمیم قرار داد، «وعده صادق» نیز سامانه تدبیر آمریکا در منطقه را با چالش‌های جدی مواجه نمود و تجدیدنظر در راهبردهای امنیت ملی را بر آمریکا تحمیل کرد.

باقری با بیان اینکه حفظ بازدارندگی فعال در گرو هم افزایی بیشتر و موثرتر همه ارکان نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی و دیپلماسی عمومی کشور است، تصریح کرد: حکمت رهبری اجازه نمی‌دهد حتی در پرتو پیروزی بزرگ وعده صادق، دستگاه‌های مسئول حتی لحظه‌ای از ارتقای بازدارندگی فعال در عرصه‌های مختلف غفلت کنند و به همین جهت، دستورکار دستگاه سیاست خارجی نسبت به قبل از عملیات وعده صادق گسترده‌تر، هوشمندانه تر، مبتکرتر، دوراندیشیانه تر و عملیاتی تر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد یزد با خانواده شهید سرسنگی
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • دیدار با خانواده‌های معظم شهدا به مناسبت هفته کار و کارگر