Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-29@07:54:22 GMT

تسهیلات بانکی با سفته بازی هدر رفته است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۱۵۹۹۹

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه در تامین مالی مشکلاتی وجود دارد، اظهار داشت: از چند دولت قبل بارها موضوع تامین مالی را مطرح کردیم و راه کارهایی برای رونق بنگاه های اقتصادی و توسعه آنها ارائه کردیم؛ اما تاثیری نداشت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از کشورهای آسیای شرقی در عرضه اشتغالزایی و رونق بخشیدن به بنگاه های زودبازده عملکرد بسیار خوبی دارد، این بنگاه های زودبازده در بازه زمانی بلند مدت تجمیع و به بنگاه مادر تبدیل شد، در بررسی ها مشخص شد تاسیس بانک کارآفرین در این زمینه نقش آفرینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت در مجلس دهم شورای اسلامی در توضیح بانک کارآفرین گفت: بانک کارآفرین بانکی است که تسهیلات در آن متمرکز است فرض کنید به کشاورز، گردشگر، صادر کننده و غیره تسهیلات می دهد و هرج و مرج در این زمینه وجود ندارد چرا که بانک به صورت تخصصی در این زمینه عمل می کند در حالی که در ایران به این سبک عمل نمی شود.

وی عنوان کرد: بانک های تخصصی ایران در مقاطعی با دستور دولت ها تصمیم گرفتند تسهیلاتی را ارائه دهند و در مقطعی برای اشتغالزایی و رونق بنگاه ها اقدام کردند؛ اما از آنجایی که مقطعی بود نتیجه نداشت.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در شرایطی که در این زمینه مطالعه شده و تجربه کشورهای مختلف از تاسیس بانک های تخصصی وجود دارد لازم است به این سمت حرکت کرد تا هم بانک ها آسیب نبینند و هم پروژه های وتسهیلات غیر هدفمند توزیع نشود.

جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از عملکرد بانک ها در سال های گذشته اظهار داشت: اقدامات مقطعی بانک ها برای ارائه تسهیلات، سرمایه ها هدر رفت، چرا که وارد سفته بازی و زمین بازی شد، به نظر می رسد یک بار برای همیشه باید به سمت تاسیس بانک تخصصی رفت که در این باره مطالعه شده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به موفقیت کشورهای ژاپن، چین و کره جنوبی بیان داشت: آنها با توجه به صنایع خانگی و بنگاه های زودبازده موفق به رشد صنعت ابریشم در کشورشان شدند و اکنون صنعت نساجی آنها رشد قابل توجهی پیدا کرده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است

ایسنا/مازندران نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت  در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر انقلاب امسال را به سال جهش تولید با مشارکت مردمی توصیه کرده‌اند و هر کاری که به مردم سپرده شود بی تردید به بهترین شکل ممکن نتیجه می‌دهد و به طور قطع نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی بی‌بدیل است.

محمدعلی محسنی بندپی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری و تلاش در جهت تحقق آن، اظهار کرد: مقام معظم رهبری بیش از یک دهه است که مسئولان را به بهبود وضعیت اقتصادی عموم جامعه سفارش می‌کنند و هر ساله نیز این مهم را با نامگذاری سال در قالب شعار تاکید می‌کنند.

وی اقتصاد را به عنوان ستون فقرات هر کشوری دانست و گفت: در صورتی که اقتصاد کشور بهبود پیدا کند بی‌تردید بسیاری از مشکلات هم حل خواهند شد، بر همین اساس مسئولان باید برای بهبود وضعیت اقتصادی گام بلندی بردارند.

واگذاری اقتصاد کشور به دستگاه‌های دولتی مشکل‌گشا نیست

محسنی بندپی با تاکید بر اینکه واگذاری اقتصاد کشور به دستگاه‌های مختلف دولتی آن گونه که باید در حد حل مسائل نیست، افزود: دستگاه‌های دولتی طی سال‌های گذشته گام‌هایی را برای رونق اقتصادی برداشته‌اند اما در حد انتظار نبوده است، بنابراین مشارکت مردمی یعنی حضور گسترده آنان در تمام امور اقتصادی کشور الزامی است.

وی در ادامه به نقش بانک‌ها به عنوان تسهیلگری در تحقق شعار سال جدید پرداخت و گفت: بانک‌ها در کنار سایر دستگاه‌های دولتی که قرار است صدور مجوز تسهیل رونق کسب و کارها را داشته باشند باید در تحقق شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» گام بلندی بردارند.

نماینده مردم نوشهر چالوس و کلاردشت در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه با افزایش تولید شاهد حل بسیاری از مشکلات خواهیم بود، خاطرنشان کرد: صنایع مختلف از بنگاه‌های تولیدی ۳ الی ۴ نفره گرفته تا بنگاه‌های تولیدی ۱۰ الی ۱۱ نفره می‌توانند در امور تولیدی مشارکت کنند.

محسنی بندپی یادآور شد: رونق تولید و اشتغال، مسیری برای حل مشکل مسکن و ازدواج جوانان خواهد شد و کاهش آسیب‌های اجتماعی را نیز به دنبال دارد.

وی در ادامه خطاب به مدیران و مسئولان کشور افزود: متولیان امر باید در حد امکان مسیر همکاری مردم را در تولید فراهم کرده و مسئولان اجرایی برای صدور مجوز بنگاه‌های تولیدی امکانات لازم را فراهم کنند تا شعار سال محقق شود.

عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به موانع مشارکت مردم در تولید، ابراز کرد: بیشتر موانعی که در این زمینه وجود دارد باید به واسطه دو قوه مجریه و مقننه رفع شود هم چنین باید قوانین تصویب شده در جهت سهولت صدور مجوزها اجرایی شود اما مهمتر از آن نظارت بر اجرای این قوانین است.

همکاری نکردن بانک‌ها در تسهیلات به بنگاه‌ها و کارگاه‌های تولیدی

محسنی بندپی تاکید کرد: طی سال گذشته بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به بنگاه‌ها و کارگاه‌های تولیدی کشور همکاری لازم را نداشتند با وجود اینکه نمایندگان در مجلس منابع خوبی برای پرداخت انواع تسهیلات در نظر گرفتند اما متاسفانه بانک‌ها و دستگاه‌های متولی برای صدور مجوزها تمام قد پای کار نیامدند.

وی با تاکید بر اینکه اعضای کمیسیون «جهش تولید» قوانینی را در جهت بهبود وضعیت اقتصادی مصوب کردند، گفت: دستگاه‌ها آن گونه که باید در میدان عمل پا به عرصه نگذاشته‌اند، قطعا هم در قانونگذاری و هم در نظارت بر اجرا و اعمال قانون، مجلس می‌تواند گام‌های موثری در رفع مشکلات اقتصادی کشور بردارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتاب «های هانیه های» روانه بازار نشر شد
  • تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامه های جذب منابع و پرداخت تسهیلات و کاهش npl تا سطح ۳.۵ درصد
  • امکان جهش تولید با تولد آسان و رشد سریع بنگاه‌های اقتصادی مردمی
  • رتبه دوم شبکه بانکی استان قم در پرداخت تسهیلات
  • سیاح: جهش تولید با تولد آسان و رشد سریع بنگاه‌های اقتصادی مردمی ممکن است
  • نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است
  • ضربه بهره ۳۰ درصدی بانک‌ها به «جهش تولید»/ رشد بهره بانکی مشارکت در تولید را تحقیر می‌کند
  • سال۱۴۰۳، سال ارتقاء شاخص های عملکردی بانک کارآفرین
  • نشست تشکل‌های کشاورزی با منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|احسان ارکانی