Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم برای جمهوری اسلامی تهدید نیستند، بلکه فرصت و پشتوانه نظام هستند. وقتی شما می‌خواهی در برابر دشمنی مثل آمریکا و متحدانش که یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی و رسانه‌ای راه انداخته‌اند، مقاومت کنی هیچ راهی جز استفاده از ظرفیت مردم نداری.

به گزارش قدس آنلاین، جنگ روانی ابزار همیشگی و تکراری اما مؤثر آمریکا در مواجهه با همه ملت‌های آزادی‌خواه از جمله ایران بوده است، نقطه اثر این جنگ هم عمدتاً مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی نیز بازتاب داخلی این جنگ روانی در کشورمان می‌شوند. ازاین‌جهت است که «مردم» همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بودند، آخرین مورد آن در خطبه‌های عید فطر بود که ایشان تأکید کردند که ملّت، بیدار و پُرانگیزه است و خسته نیست. «آن‌کسانی که به‌تبع از تبلیغات دشمنان، ترویج می‌کنند که این ملّت خسته است، بی‌نشاط است، خودشان خسته‌اند، خودشان بی‌نشاطند! تعمیم می‌دهند، قیاس به نفس می‌کنند.» ازاین ‌جهت مهم‌ترین و برجسته‌ترین ویژگی خطبه‌های عید فطر امسال مقام معظم رهبری امیدواری بود چراکه در شرایطی که کشور با تحریم‌های گسترده و هجمه بسیار سنگین عملیات روانی دشمنان مواجه است، در کنار بی‌عملی برخی مسئولان که آثار آن اخیراً در روند افزایش سریع قیمت‌ها نمود یافته است تزریق امید به مردم، اقدامی بسیار هوشمندانه و واقع‌بینانه از سوی رهبری معظم است تا علاوه بر کم اثرسازی عملیات روانی دشمن، جامعه را نسبت به نظام و آینده کشور امیدوار ساخته و وادار به حرکت نماید.

■ ۳ محور اصلی نقشه دشمن
مسعود براتی کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این نکته به ما می‌گوید: «رهبر معظم انقلاب در صحبت‌های چند وقت اخیر خود سه محور اصلی نقشه دشمن یعنی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی را مطرح کرده‌اند. در بحث فشار اقتصادی تحریم‌ها و فشار بر زندگی مردم است. برای این‌که مردم به ستوه بیایند و ناراضی بشوند. فشار روانی هم به دنبال این است که داشته‌ها و نقاط قوت را با جریان سازی رسانه‌ای به نقاط چالش تبدیل کند تا حمایت و پشتیبانی از داشته‌ها کم شود. فشار عملی هم با سوءاستفاده از مطالبات مردم در نقاط مختلف کشور است.»
 واقعیت این است که امروز دشمن دقیقاً نقطه امید مردم را نسبت به همه‌چیز مورد هدف قرار داده است و به نتیجه‌بخش بودن آن کاملاً خوش‌بین است. افزون بر آن به هم ریختن امنیت روانی جامعه را به‌عنوان طرح عملیاتی هدف اصلی در نظر گرفته است. در صورت به‌هم‌ریختگی امنیت روانی جامعه هرگونه برنامه‌ای حتی در کوچک‌ترین سطح، ظرفیت پذیرش از سوی مردم و در نتیجه به هم ریختن جامعه را خواهد داشت.

■ فهم دشمن از میزان اهمیت مردم برای جمهوری اسلامی 
اما راهکار در این زمینه چیست؟ مسعود براتی می‌گوید: «هم ما می‌دانیم و هم دشمن می‌فهمد که برای نظام اسلامی مردم بسیار بااهمیت هستند. برخلاف اتهام‌هایی که غربی‌ها به ایران می‌زنند که دموکراسی نداریم یا اقتدارگرا هستیم، اما بخوبی می‌دانند که جمهوری اسلامی یک کشور کاملاً مبتنی بر رأی و نظر مردم است. برای همین طراحی‌شان را طوری انجام می‌دهند که وقتی مثلاً می‌خواهند در سیاست‌های موشکی، منطقه‌ای یا هسته‌ای ایران تغییری ایجاد کنند، می‌دانند که باید نگاه مردم را تغییر بدهند. در فشار اقتصادی، فشار را بر مردم می‌آورند نه دولت جمهوری اسلامی، هدف اصلی این است که اکثریت و عموم مردم تحت‌فشار باشند. 
در این وضعیت چیزی که از همه فعالانه‌تر می‌تواند وارد میدان شود و این سیاست‌ها را خنثی کند، رسانه است. به ویژه رسانه ملی.»
این کارشناس سیاسی در پاسخ به این پرسش که این سیاست فعالانه چه مشخصاتی دارد؟ می‌گوید: «اولین نکته این است که مردم برای جمهوری اسلامی تهدید نیستند، بلکه فرصت و پشتوانه نظام هستند. وقتی شما می‌خواهی در برابر دشمنی مثل آمریکا و متحدانش که یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی و رسانه‌ای راه انداخته‌اند، مقاومت کنی هیچ راهی جز استفاده از ظرفیت مردم نداری.سیاست رسانه باید در این زمینه فعالانه و شجاعانه باشد نه محافظه‌کارانه. این محافظه‌کاری به دشمن کمک می‌کند.»
براتی ادامه می‌دهد: «مثلاً در اعتراض کامیون‌دارها توجیهشان این است که اگر به این مطالبات بپردازیم، مطالبات دامن زده می‌شود و وضع بدتر خواهد شد. این سیاست مردم را فرصت نمی‌داند، تهدید می‌داند. درحالی‌که اولاً بخشی از مطالبه‌ها به‌حق است، رسانه باید تریبون مردم باشد. از طرف دیگر عمده مطالبات ناظر به یک مشکل واقعی است نه زیاده‌خواهی. اگر رسانه با درایت، شجاعت و تدبیر ورود پیدا کند، هم می‌تواند به جریان مردمی مطالبات کمک کند و هم از این انرژی برای اصلاح ساختارهای غلط کشور بهره ببرد.»
وی با تأکید بر این‌که این ساختارهای غلط هستند که کشور را دچار مشکل کرده‌اند نه تحریم‌های آمریکا، تصریح می‌کند:«اگر ساختارهای اقتصادی اصلاح شود، این تحریم‌ها هیچ اثری ندارد. اگر رسانه بخواهد مثل سال‌های ۹۰ و ۹۱ یا ۵ سال گذشته یا همین چندماه اخیر بعد از برجام، رفتار کند، ظرفیت عظیم مردم را از دست می‌دهیم.»

■ نقش رسانه ملی در امیدواری مردم
رهبر معظم انقلاب  در بخش دیگری تاکید دارند که برخی ناخواسته با تزریق ناامیدی به مردم، پازل دشمن را تکمیل نکنند. این بدان معناست که باید در کنار نقدهای دلسوزانه، با برنامه دشمن برای ناامید سازی مردم، مرزبندی دقیقی صورت پذیرد. 
ازاین‌جهت براتی تأکید می‌کند: « اگر رسانه فهم قوی از اقتصاد داشت، شجاعانه و بدون رعایت ناراحتی دولت، ضعف‌های ساختاری را مطرح می‌کرد وضع امروز را نداشتیم و فضای جامعه امیدوارتر بود. مثلاً بازار مسکن، ارز و نظام بانکی کاملاً قابل پیش‌بینی و مدیریت بود؛ اما رسانه به خاطر دیدگاه غلط یا به خاطر دولت آن را مطرح نکرده است. ما نیازمند تغییر سیاست‌های رسانه‌ای هستیم، اگر تغییر ندهیم، به اهداف انقلاب نمی‌رسیم.»

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تحریم رسانه قدس آنلاین مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی

دادستان کرمان گفت: دادستانی با تشکیل کمیته امنیت روانی با تمام توان به مقابله با هر آنچه امنیت روانی و فیزیکی مردم را تهدید می‌کند، خواهد پرداخت و از موارد نقض و مخدوش کردن حقوق عامه جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری، مهدی بخشی، امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست رؤسای حوزه‌های قضائی و دادستان‌های سراسر استان کرمان با موضوع بررسی برنامه‌های عملیاتی سال ١۴٠٣ دادگستری استان کرمان، اظهار کرد: سند تحول قضائی با توجه به قانون اساسی و قوانین و مقررات هم سو با نظام، اهداف انقلاب، بیانات امام راحل و یکی از موضوعات مورد توجه و تأکید مقام معظم رهبری طی چند سال گذشته بوده است.

وی شرط اول قضاوت را انقلابی بودن، انقلابی ماندن، دفاع از ارزش‌های امام (ره) و شهدا و تبعیت از ولی عادل دانست و افزود: کسی که در مسند مسئولیت است، همواره باید با داشتن منش انقلابی، اخلاص و سخت‌کوشی در راستای تحقق سند تحول قوه قضائیه تلاش کند.

دادستان کرمان خدمت کردن به مردم را یک توفیق و موهبت بزرگ دانست و تصریح کرد: در ابتدای سال جاری ٧٩ برنامه در راستای سند تحول قوه قضائیه ابلاغ شده و در دادستانی مرکز استان نیز برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کرده‌ایم.

وی با اشاره به تهیه کاربرگ‌هایی جهت نظارت بیشتر بر دادسراهای سراسر استان گفت: از طریق این کاربرگ‌ها، ارزیابی جامعی برای سنجش عملکرد در شاخص‌های متعددی از جهت انطباق با مفاد سند تحول صورت می‌گیرد و نقاط قوت و ضعف در دادسراهای استان به صورت دقیق شناسایی می‌شود.

بخشی خواستار توجه جدی دادستان‌های سراسر استان به عملکرد حوزه‌های تحت امر خود و همچنین رسیدگی سریع توأم با دقت به پرونده‌ها شد و افزود: تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر پرونده‌های موجود در نیروی انتظامی و ضرورت افزایش نظارت بر عملکرد ضابطین و ارائه آموزش‌های لازم به آن‌ها نیز در اولویت دادستان‌های سراسر استان قرار گیرد.

وی هتک حرمت و هرگونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به همه مقامات قضائی استان توصیه کرد، مبارزه جدی با فساد را در اولویت کارها و امور خود قرار دهند و در عین حال توجه و اهتمام ویژه به حفظ حرمت و آبروی مسئولینی که هنوز جرم آن‌ها ثابت نشده نیز داشته باشند.

دادستان کرمان یکی دیگر از مظاهر صیانت از حقوق عامه را برخورد و مقابله با شایعه‌سازان و نشردهندگان اکاذیب و اقداماتی که در فضای مجازی باورهای مردم را نشانه گرفته‌اند و موجبات تشویش اذهان مردم را فراهم می‌آورند، دانست و تاکید کرد: دادستانی کرمان با تشکیل کمیته امنیت روانی با تمام توان به مقابله با هر آنچه امنیت روانی و فیزیکی مردم را تهدید می‌کند، خواهد پرداخت و از موارد نقض و مخدوش کردن حقوق عامه جلوگیری خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به ماندگاری طولانی‌مدت وسایل نقلیه و اموال توقیفی در حوزه پرونده‌های مواد مخدر در استان بیان کرد: الحمدالله با اقدام جهادی و شبانه‌روزی در راستای دستور رئیس محترم قوه قضائیه و دادستان کل کشور، پارکینگ خودروهای توقیفی مواد مخدر وضعیت مطلوبی دارد اما باید این روند را ادامه دهیم تا برای بار دیگر پارکینگ‌ها پر نگردند و هر چه سریع‌تر در جهت تعیین تکلیف این خودروها اقدام شود.

بخشی خاطرنشان کرد: دادستان‌ها ضمن حضور در انبارها و پارکینگ‌های خودروهای توقیفی غیر مواد مخدر، علل ماندگاری خودروها به ویژه موتورسیکلت‌ها را مورد بررسی قرار دهند و با صدور دستورات قضائی لازم، موانع موجود را در جهت تعیین تکلیف آن‌ها رفع کنند.

کد خبر 749647

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • واکنش وزیر کشور به گزارش مربوط به نیکا شاکرمی؛ عملیات روانی است
  • جمهوری اسلامی با جنگ‌ها و تحریم‌ها قوی‌تر می‌شود | حمله به اسرائیل همه جهان را آرام کرد | در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • جنگ روانی اسپانیا علیه بایرن: جنگ در مونیخ!‏
  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان