Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان هواپیمایی کشوری گزارش تاخیرات پروازهای داخلی اردیبهشت ماه شرکت های هواپیمایی را بر اساس سامانه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد.

بر اساس این گزارش بیشترین تاخیر در پروازها نسبت به تعداد پروازهای داخلی شرکت های هواپیمایی به صورت مقایسه واحد به واحد به دو شرکت هواپیمایی آسمان و کارون اختصاص داشت که هر دو با داشتن ۵۰ درصد تاخیر در پروازهای ماه گذشته خود رتبه نخست را بدست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت آسمان در ماه گذشته ۶۷۷ سورتی پرواز انجام داد که ۳۳۷ پرواز این شرکت با تاخیر و ۳۴۰ پرواز به موقع بود ضمن اینکه هواپیمایی کارون در ماه مذکور ۲۰۶ سورتی پرواز برگزار کرد که ۱۰۴ پرواز با تاخیر و ۱۰۲ پرواز به موقع انجام شد.

همچنین در ماه گذشته دو شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و آتا نیز باداشتن ۴۹ درصد تاخیر در کل پروازهای خود رتبه دوم تاخیرات پروازی را بدست آوردند.

ایران ایر در اردیبهشت ماه از مجموع ۸۴۰ سورتی پرواز، ۴۱۰ پرواز را با تاخیر و ۴۳۰ پرواز نیز را به موقع به پایان رساند. همچنین هواپیمایی آتا ۵۵۹ پرواز داخلی در اردیبهشت ماه انجام داد که ۲۷۵ سورتی پرواز با تاخیر و ۲۸۴ پرواز به موقع بود.

گفتنی است شرکت هواپیمایی سپهران در اردیبهشت ماه ۱۹۸ پرواز داشت که ۸۶ سورتی پرواز معادل ۴۸ درصد را با تاخیر و ۱۱۲ سورتی پرواز معادل ۵۷ درصد را به موقع انجام داد که از این نظر در جایگاه سوم شرکت های هواپیمایی دارای بیشترین تاخیرات پروازی قرار گرفت.

بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در اردیبهشت ماه امسال شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) ۸۴۰ سورتی پرواز برگزار کرد که بیشترین تعداد پرواز را در میان شرکت های هواپیمایی داشت ضمن اینکه این شرت ۴۱ سورتی پرواز را با تاخیر به انجام رساند که بیشترین تعداد پروازهای تاخیردار در میان کل پروازهای داخلی انجام شده از سوی شرکت های هواپیمایی محسوب می‌شود.

بر اساس این گزارش، سهم تاخیرات پروازی ایران ایر از کل پروازهای انجام شده در ماه گذشته ۱۸ درصد بود که بر این اساس رتبه اول تاخیرات پروازی اردیبهشت ماه را به خود اختصاص داد.

پس از هما، هواپیمایی آسمان با اختصاص ۱۵ درصد کل تاخیرات پروازی ماه گذشته به خود در رتبه دوم قرار گرفت و آتا نیز توانست با کسب سهم تاخیر ۱۲ درصدی از کل پروازها در رتبه سوم قرار گیرد.

همچنین از سوی دیگر هواپیمایی ماهان با انجام ۵۶۶ سورتی پرواز به موقع و کسب سهم ۱۶ درصدی از پروازهای به موقع انجام شده از سوی شرکت های هواپیمایی، بهترین عملکرد را بدست بیاورد.

این در حالی است که هواپیمایی معراج اگر چه ۸۳ درصد پروازهای خود در اردیبهشت ماه را در زمان مقرر به انجام رساند اما این عملکرد نسبت به داشتن تنها ۶۶ درصد سورتی پرواز محسوب می‌شود در حالی که هواپیمایی ماهان از ۷۲۴ سورتی پرواز توانست ۷۸ درصد آنها را به موقع برقرار کند.

منبع: مهر

منبع: ساتین

کلیدواژه: آمار تاخیر پرواز بیشترین تاخیر پرواز راهنمای سفر هواپیمایی آتا هواپیمایی آسمان هواپیمایی ایران ایر هما هواپیمایی ماهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۶۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، قرار شده شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا به خاطر فروش بلیط پروازهای لغو شده ۱۲۰ میلیون دلار استرالیا معادل ۷۹ میلیون دلار آمریکا جریمه بپردازد.

افشا شدن فروش هزاران بلیط پروازهایی که از قبل لغو شده بودند موجب شده که اعتبار شرکت کانتاس به شدت خدشه دار شود.

قرار شده ۲۰ میلیون دلار استرالیا از سوی شرکت کانتاس بین ۸۶ هزار مسافر که بلیط‌ها به آنها فروخته شده بود، تقسیم شود و به جای حضور در دادگاه هم ۱۰۰ میلیون دلار به عنوان جریمه مصالحه به کمیسیون رقابت و حمایت از مصرف کنندگان استرالیا پرداخت شود.

این جریمه بزرگترین جریمه ای است که علیه یک شرکت هواپیمایی در استرالیا اعمال شده و در جهان هم جزو یکی از بزرگترین جریمه‌هایی است که در صنعت هواپیمایی اجرایی شده است.

ونسا هادسون، مدیر عامل کانتاس، گفته که ما درک می‌کنیم که با این اقدام شرکت هواپیمایی مشتریان خود را ناامید کرده و استاندارهای خودش را هم زیر پا گذاشته است.

کد خبر 6099249 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • ۵۱۳ زائر حج عمره از فرودگاه مشهد عازم سرزمین وحی شدند
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • بازگشت عمره گزاران یزدی به استان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی