۲۷ خرداد ۱۳۹۷
تلوبیون اپلیکیشن پخش زنده شبکههای تلویزیون
امروز با توجه به گسترش تکنولوژی و اینترنت، همه روزه شاهد ارائه یک خدمت جدید مبتنی بر وب هستیم، به طوریکه سرویسهای مختلفی تحت وب به کاربران ارائه شده و امکانات مختلفی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :یکی از امکاناتی که تقریبا فراگیر شده و این روزها مخاطبان زیادی دارد وبسایتها و اپلیکیشنهای تلویزیون آنلاین است که به کمک آنها میتوان در هر زمان و مکانی به تماشای تلویزیون پرداخته و حین تماشای تلویزیون به انجام کارهای خود نیز پرداخت.
همانطور که در تعاریف مشخص است مزیت وبسایتها و اپلیکیشنهای تلویزیون آنلاین نسبت به تلویزیونهای خانگی، همیشه در دسترس بودن آنها است به طوریکه تنها با اتصال به اینترنت میتوان ۲۴ ساعته به آنها دسترسی داشته و حین انجام کارهای روزمره به تماشای آنلاین فیلمها ، سریالها و برنامههای مورد علاقه خود پرداخت.
خوشبختانه در ایران نیز وبسایتها و اپلیکیشنهای تلویزیون آنلاین وجود دارد و در میان آنها تلوبیون یکی از پر طرفدارترین و کاملترین وبسایتها و البته اپلیکیشنهای تلوزیون آنلاین است که جز ۱۰ وبسایت پربازدید و برتر ایران بوده و اپلیکیشن آن تاکنون ۶٫۵ میلیون بار توسط کاربران دانلود شده است. اما آنچه که تلوبیون را از سایر سرویسدهندههای مشابه متمایز میکند ؛ امکاناتی نظیر پخش زنده و آرشیو برنامههای ۳۰ شبکه تلویزیونی امکان ذخیرهسازی همه برنامهها با ۳ کیفیت و حجم متفاوت و از همه مهمتر کاملا رایگان بودن آن است.
افزون بر ویژگیهای فوق در تلوبیون امکان مشاهده، آرشیو کاملی از فوتبالهای داخلی و خارجی، هزاران فیلم و سریال ایرانی و خارجی، انیمیشن و برنامه کودک و حتی مشاهده لحظات ناب و حساس فوتبالهای داخلی و خارجی و یا لحظات جذاب و خندهدار برنامههایی نظیر خندوانه، دور همی و تمامی برنامههایی از این قبیل نیز در قسمتیهای جداگانه وجود داشته و میتواند ساعتها شما را سرگرم خود کند.
تلوبیون برای جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ برنامهی ویژهای ترتیب داده است. علاوه بر پخش زنده فوتبال جام جهانی، همهی مسابقات به همراه گلها و لحظات حساس، چند دقیقه بعد از پایان بازی در سایت آرشیو میشود. در صفحه ویژه جام جهانی سایت و اپلیکیشن تلوبیون به همهی ویدئوها دسترسی خواهید داشت.
با نصب اپلیکیشن اندروید تلوبیون بر روی گوشی موبایل خود تمامی امکانات گفته شده را به همراه خود داشته و همیشه و همه جا تنها با اتصال به اینترنت به تماشای آنلاین تلویزیون پرداخته و آرشیو کامل برنامههای، فیلمها و سریالها تلویزیونی را به همراه داشته باشید.
برای دانلود نرمافزار کافی است به کافه بازار و یا گوگل پلی رفته و با جستجوی “تلوبیون” آن را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.
منبع: پارس فوتبال
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۱۹۲۱۸۶۸۲ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
عکس| پوشش ورزشی ایوانکا ترامپ هم سوژه شد
علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا میزنند
همصدایی و اجماع تندروها در ایران و اسرائیل برای نابودی برجام
استاندار سیستان و بلوچستان: انگار یک قتل عامی اتفاق افتاده/فقط سه نفر کشته شدند!
بنز دنیای خودروها را متحول کرد
خبر بعدی:
تصمیم عجیبی که ۲ میلیاردر برای ثروتشان گرفتند خبرساز شد
دو نفر از سرمایهداران بزرگ کره جنوبی متعهد شدهاند که نیمی از داراییهای خود را ببخشند.
به گزارش گروه روی خط رسانههای برنا، کیم بئوم-سو، بنیانگذار بزرگترین اپلیکیشن پیامرسان کره جنوبی موسوم به «KakaoTalk» به تازگی اعلام کرد که بیش از نیمی از ثروتش را که تخمین زده میشود حدود ۹.۶ میلیارد دلار آمریکا باشد، صرف حل «مشکلات اجتماعی» خواهد کرد.
اندکی پس از انتشار این خبر نیز کیم بونگ-جین که مالک یک اپلیکیشن تحویل غذا موسوم به «Woowa Brothers» است به همراه همسرش به اولین کرهایهایی تبدیل شدند که به طرح جهانی و خیرخواهانۀ بیل و ملیندا گیتس و وارن بافت، مولتی میلیاردرهای مشهور آمریکایی پیوستند.
این طرح خیرخواهانه که «Giving Pledge» نام دارد، در واقع کمپینی برای تشویق مولتی میلیاردرهای آمریکایی است تا بخش زیادی از پول خود را صرف امور بشردوستانه کنند.
هر دوی این میلیاردرهای کرهای یک تفاوت اساسی با بسیاری از مولتی میلیاردرهای کشورشان دارند و در خانوادههای کارگری متولد شدهاند.
این موضوع از آن رو یک تفاوت اساسی محسوب میشود که میلیاردرهای کره جنوبی عمدتا فرزندان بنیانگذاران گروههای بزرگ صنعتی در این کشور موسوم به «Chaebol» هستند که قدرت اقتصادی را در کره بطور خانوادگی از زمان پایان جنگ کره در اختیار دارند و مانع از خروج این ثروت از حیطۀ خانواده میشوند.
کیم بئوم-سو، بنیانگذار اپلیکیشن پیامرسان، در خانوادهای بسیار محروم بزرگ شده است. پدر و مادر او مشغول حرفههای کوچک بودند و او مجبور به نگهداری از مادر بزرگش بوده است. هر هشت عضو خانواده آنها مجبور به زندگی در یک اتاق کوچک بودند و او که درنهایت موفق شده بود وارد یکی از دانشگاههای معتبر کشورش شود، حتی پول برای خوردن نهار نداشت.
والدین کیم بونگ-جین، مالک اپلیکیشن تحویل غذا نیز در گذشته یک رستوران کوچک داشتند. او شبها در همین رستوران میخوابید و در نوجوانی نیز به دلیل تنگدستی، به جای تحصیل در دبیرستان، در یک هنرستان ارزان قیمت آموزش دید.
او و همسرش اعلام کردند: «ثروت وقتی ارزشمند است که برای بهبود وضعیت افراد کم بهرۀ جامعه استفاده شود... این کار ما، بزرگترین میراثی است که میتوانیم برای فرزندانمان به جا بگذاریم.»
هیچکدام از این دو میلیاردر هنوز جزئیات مربوط به برنامۀ اهدای ثروت خود و زمان عملی کردن آن را اعلام نکردهاند.
تا کنون بیش از ۲۰۰ مولتی میلیاردر در طرح ابتکاری بیل و ملیندا گیتس و وارن بافت شرکت کردهاند. برخی از آنها آسیایی و اهل چین، هنگ کنگ، تایوان و ژاپن هستند.
منبع: یورونیوز