Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: در گذشته هیچ رصدی در خصوص سهم اشتغال دانشجویان نداشتیم؛ اما طی ۲ سال اخیر سهم فارغ التحصیلان این دانشگاه که وارد عرصه کار شدند، حدود ۳۰ درصد بوده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسلم حدیدی در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیت‌های علمی جهاد دانشگاهی طی سال گذشته سخن گفت و اظهار داشت: این فعالیت‌ها حول محور اشتغال و آشنایی دانشجویان با این مقوله بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه بیان داشت: سال گذشته توانستیم فعالیت‌هایی از قبیل: برگزاری ۲۴ کارگاه آموزشی، ۴ کارگاه بین المللی، کنفرانس بین المللی فناوری انرژی سبز، ۷ رویداد کارآفرینی با هدف ایده پردازی دانشجویان برای ایجاد اشتغال، بازدید‌های علمی و... برگزار کنیم و سعی ما بر این است که امسال نیز همان برنامه‌ها را با گستره بیشتر اجرا کنیم.

حدیدی با بیان اینکه امروز مدل بومی توانمند سازی دانشجویان مغفول مانده، گفت: ما ۵۲ مدل را در کشور‌های مختلف بررسی کردیم که در نهایت مدل‌های ۱۴ کشور را انتخاب و بر اساس آن یک مدل برای توانمند سازی در استان انتخاب کردیم.

وی افزود: متاسفانه در گذشته دانشجویان در پژوهش‌های خود یک کار روتینی را دنبال می‌کردند، اما برای ساماندهی یک شبکه برنامه‌ای راه اندازی کردیم که دانشجویان در فضای کارگروهی یک شرکت را راه اندازی کنند و در این بین مقاله هم خیلی برای ما اهمیت ندارد بلکه مهم همان کار گروهی است.

قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه از راه اندازی یک شبکه در حال حاضر در استان خبر داد و افزود: در صدد هستیم که بتوانیم در حوزه آموزش عالی اتفاقات جدیدی رخ دهد و بتوانیم رویداد کارآفرینی را به صورت تعریف شده به دانشجویان معرفی کنیم.

حدیدی خاطرنشان کرد: در این راستا تفاهم نامه همکاری بین مجموعه پارک علم و فناوری و موسسه آموزش عالی منعقد گردیده تا شعار" تولید دانش و تبدیل آن به فناوری تجاری سازی" را محقق کنیم.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته ۵ کد رشته کارشناسی و ۲ کد رشته ارشد به تعداد کدرشته‌ها اضافه شد و در حال حاضر حدود ۴۱ کد رشته از مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد داریم.

این مقام مسئول  با اشاره به آمار بالای بیکاری استان کرمانشاه، بیان داشت: در گذشته هیچ رصدی در خصوص سهم اشتغال دانشجویان نداشتیم، اما طی ۲ سال اخیر سهم فارغ التحصیلان این دانشگاه که وارد عرصه کار شدند حدود ۳۰ درصد بوده است.

وی افزود: استان کرمانشاه می‌تواند کانون توجه گردشگران باشد لذا دانشجویانی که فارغ التحصیل این رشته هستند می‌توانند با اجرای برنامه‌های شاد همچون جشن انارانه سبب ارتقاء جذب گردشگری در استان باشند.

حدیدی ابراز داشت: جهاد دانشگاهی استان نیز می‌تواند در زمینه ترغیب دانشجویان به ایده پردازی، مراسماتی این چنین در دانشگاه صنعتی برگزار کند؛ چرا که از طریق همین ایده هاست که بازار کار آینده ساخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: رویه فعلی ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر کند

معاون اول رئیس‌جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را یکی از مهمترین دغدغه های دولت عنوان کرد و افزود: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، در دومین جلسه محمد مخبر معاون اول رییس جمهور با هیات رییسه اتاق بازرگانی،‌ صنایع،‌ معادن و کشاورزی ایران که صبح امروز (یکشنبه) برگزار شد، درخصوص مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسطه دوم و هنرستانها و همچنین رفع چالشهای ارزی فعالان اقتصادی بحث،‌ بررسی و تصمیم گیری شد.

مخبر: تعاونی‌ها مردم را برای مشارکت در تولید بسیج کنند مخبر در این جلسه با  تاکید بر اینکه نجات اقتصادی کشور با مدیریت، منابع و خلاقیت مردم امکانپذیر است، تصریح کرد: اتاق بازرگانی و اتاق تعاون مهمترین تشکل‌های بخش خصوصی هستند که با آگاهی از وضعیت بازار و اقتصادی جامعه می‌توانند به حضور و مدیریت مردم در بخش اقتصادی کشور کمک شایان توجهی کنند و دولت به دنبال آن است که با بهره‌گیری از توانایی‌های بخش خصوصی و اتاقها در راستای تحقق شعار سال گام بردارد.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: اتاقها و همچنین سایر تشکلها فرصتی مهم برای تحقق شعار سال هستند که از ابتدای سال جاری بصورت سازمان یافته جلساتی با بخش خصوصی برگزار شده است و در این جلسات پیشنهادات و موانع برای حضور پررنگ فعالین اقتصادی و مردم در اداره اقتصاد کشور بررسی می‌شود.

مخبر با اشاره به مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسطه دوم با کمک وزارت آموزش و پرورش افزود: طرح اتاق در این زمینه از جمله سفیران مهارت و آموزش مربیان فنی و حرفه‌ای در کارگاه‌ها و کارخانه‌های مرتبط با بخش خصوصی می‌تواند به تربیت نسلی ماهر و با امنیت شغلی کمک کند.

وی اظهار داشت: در بسیاری از شهرها تناسبی بین فارغ التحصیلان و نیازهای شغلی در آن منطقه وجود ندارد و در کنار آن نیز بسیاری از فارغ التحصیلان به دلیل عدم یادگیری مهارتهای لازم در محیط‌های آموزشی آمادگی حضور در بازار کار را ندارند که دولت با همکاری بخش خصوصی به دنبال حل این مشکلات است.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه طرح ایجاد هنرستان‌ها در کنار کارگاه‌ها و کارخانه‌ها اقدامی بسیار مهم برای آموزش دانش آموزان و آشنایی با محیط کار واقعی است، تصریح کرد: برنامه مهارت افزایی اتاق بازرگانی در وزارت آموزش و پرورش و نیز در محیط‌های دانشگاهی با همکاری وزارت علوم توسعه یابد.

مخبر باقدردانی از تلاشهای اتاق بازرگانی برای پیشگیری از مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تاکید کرد: پیشنهادات و اقدامات اتاق برای بورسیه شدن نخبگان و فارغ التحصیلان و اطمینان از آینده شغلی آنان در کارخانه‌ها و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی نقطه امیدی برای نسل جوان و کاهش نرخ بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی خواهد بود.

وی در خصوص رفع چالشهای ارزی فعالان اقتصادی و راهکارهای اتاق بازرگانی و دولت در این زمینه تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا با همکاری بانک مرکزی و اتاق برای مدیریت ارز،‌ رفع تنگناها و پوشش ریسک ارز در سریع‌ترین زمان ممکن کارگروه و تیمی تشکیل تا پیشنهادات عملیاتی در کوتاهترین زمان ممکن پیاده سازی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را یکی از مهمترین دغدغه‌های دولت عنوان کرد و افزود: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد که اتاق بازرگانی به دلیل تجربیات گوناگون در واردات و صادرات کالا و همچنین تشکیل کمیته های تخصصی رسوب کالا در این اتاق پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی خود را به دولت ارائه کند تا از تجربیات آنان در راستای جلوگیری از انبار شدن کالاها در مبادی گمرکات کشور استفاده شود.

در این جلسه گزارشی از چگونگی مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسط دوم با همکاری بین اتاق و دولت ارائه و ضرورت های منافع ارتقای نظام مهارت آموزی در هنرستان‌ها برای بخش خصوصی، دولت و دانش آموزان و خانواده ها بررسی شد.

طبق این گزارش پیشنهاد شد، کارگروه مشترکی با حضور سازمان مالیاتی،‌ وزارتخانه های اقتصاد و آموزش و پرورش و اتاق بازرگانی، ظرفیت‌های موجود در قانون برای گسترش مشارکت بخش خصوصی در توسعه آموزش‌های مهارتی در مقطع آموزش متوسطه دوم تشکیل شود.

همچنین طرح ملی سفیران مهارت برای اطلاع رسانی عمومی و جلب مشارکت بخش خصوصی در توسعه هنرستان‌های کشور با پیشنهاد اتاق مبنی بر همایش ملی «سفیران مهارت» توسط وزارت آموزش و پرورش بررسی و برگزار شود و همچنین در صورت موافقت در کارگروه مشترکی آموزش های ضمن خدمت به مربیان فنی و حرفه‌ای بصورت عملی و حضور در کارخانه‌ها ارائه گردد.

در ادامه نیز راهکارهای اتاق بارزگانی در خصوص حل مسئله مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان ارائه شد که اتاق بازرگانی از همکاری و مشارکت با وزارت علوم و ایجاد برنامه ای مدون برای بورسیه کردن فارغ التحصیلان و نخبگان از زمان تحصیل برای اطمینان از آینده شغلی جوانان خبر داد که با همکاری و هماهنگی های انجام شده تا اواسط سال جاری پیاده و عملیاتی شود.

رفع چالش‌های ارزی فعالان اقتصادی در راستای تحقق رشد صادرات 33 درصدی نیز گزارش دیگر این جلسه بود که طبق آن برای تحقق اهداف رشد صادراتی و تولیدی کشور در چهار محور مدیریت بازار ارز، رفع چالش های ارزی صادرکنندگان، رفع تنگناهای ارزی وارد کنندگان و پوشش ریسک نوسانات نرخ ارز بحث،‌ بررسی و تصمیم گیری و مقرر شد تا این راهکارها در بانک مرکزی بررسی و اجرایی شود.

این سومین جلسه مخبر با فعالان بخش خصوصی از ابتدای سال 1403 بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • بررسی راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی
  • راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی بررسی شد
  • مخبر: رویه فعلی ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر کند
  • مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت‌آموزی در دوره متوسطه دوم
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • راهکار‌های رفع چالش‌های ارزی فعالان اقتصادی بررسی شد
  • اختصاص ۲۵ درصد کل اشتغال ۱۴۰۳ به فارغ التحصیلان