Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان بهزیستی قزوین گفت: مراکز متعددی در جهت ارائه خدمات و مراقبت از مددجویان در منزل فعالیت دارند که ۲۳۶ مددجو تحت پوشش این مراکز هستند. ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰ استانها قزوین نظرات

علیرضا وارثی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به برنامه های مراقبت از مددجو در منزل اظهار داشت: این طرح تحت عنوان دو زیرمجموعه به جامعه هدف خدمت رسانی می کند که شامل مراکز مراقب در منزل، مرکز شفا و‌مرکز مهرآسا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مراکز شفاو مهرآسا مراقبت در منزل توسط اعضا خانواده در مناطق محروم صورت می‌گیرد و این برنامه در خصوص خانواده‌هایی است که نیازمند خدمات مراقبت طولانی مدت بوده و برنامه مراقبت در منزل برای این معلولین به دلیل ساکن بودن در مناطق محروم با اعزام مراقب جوابگو نیست.

مدیرکل سازمان بهزیستی قزوین ادامه داد: در این طرح سازمان بهزیستی به مراقبی که از اعضای خانواده اش مددجوی بهزیستی است، مبلغ 250هزار تومان به صورت ماهیانه پرداخت می کند تا اندکی از هزینه های مالی خانواده را تامین شده و امر مراقبت به صورت بهینه انجام پذیرد.

وی گفت: تا کنون 80 مددجو در مناطق محروم آبیک، تاکستان، آوج و بوئین زهرا تحت پوشش این برنامه قرار دارند.

وارثی تصریح کرد: مراکز مراقبت در منزل مراکزی هستند که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی با کسب مجوز از سازمان بهزیستی تاسیس شده و مطابق دستورالعمل های سازمان به ارائه خدمات توانبخشی و مراقبتی در منزل توسط مراقبان آموزش دیده و تحت نظر کارشناس تخصصی توانبخشی به گروه هدف واجد شرایط می‌پردازد.

وی تاکید کرد: گروه هدف سازمان بهزیستی شامل قشری است از معلولان، سالمندان، بیماران روانی مزمن و افراد دارای اختلالات طیف اوتیسم که معلولیت ایشان به تایید کمیسیون استان رسیده و این گروه به تشخیص کمیته توانبخشی جهت ارائه خدمات مراقبتی و توانبخشی در منزل معرفی می‌شوند که تا به امروز 156 مددجو در استان قزوین از این مراکز استفاده می کنند.

مدیرکل سازمان بهزیستی قزوین افزود: مراقبان بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی لازم پس از تاییدصلاحیت به مدت 3 روز در هفته(2ساعت و نیم در روز) به ارائه خدمات توانبخشی لازم در منزل مددجو می پردازند و هر مراقب وظیفه مراقبت از 4_6 مددجو را دارد.

وارثی با اشاره به حقوق و مزایای این طرح بیان کرد: به ازای هر مددجو سازمان بهزیستی مبلغ 385 هزار تومان به مرکز پرداخت کرده و مرکز موظف است تا حقوق و مزایا را بر اساس قوانین کار به مراقبان پرداخت نماید.

وی ادامه داد: مراکز روزانه آموزشی و توانبخشی معلولان جسمی حرکتی نیز در استان قزوین فعالیت دارند و مراکزی هستند که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی با کسب مجوز از سازمان بهزیستی تاسیس شده و مطابق دستورالعمل های سازمان، ارائه خدمات توانبخشی و آموزشی در این مراکز به معلولان صورت می گیرد.

مدیرکل سازمان بهزیستی عنوان کرد: در حال حاضر 5 مرکز روزانه جسمی و حرکتی و یک مرکز روزانه معلولان زایده نخاعی در سطح استان مشغول به فعالیت می‌باشند که شامل مراکز به نیا، به توان، پارسا و حدیث در شهر قزوین، مرکز یاس در شهر بوئین زهرا و مرکز مهرآسا در شهر محمدیه  می‌شود.

وی اظهارداشت: مراکز هور و آرام در قزوین و مهر پویا در شهر الوند در جهت ارائه خدمات به سالمندان به صورت روزانه فعالیت دارند همچنین مراکز شفا،توانمهر و البرز مراکز روزانه آموزشی و توانبخشی معلولین ذهنی زیر 14 سال بوده و از مراکز حرفه آموزی معلولان ذهنی بالای 14 سال نیز مرکز سبا(دختران)و مرکز نوین(پسران) در شهر قزوین را می‌توان نام برد.

وارثی خاطر نشان کرد: این مراکز با ارائه خدمات بسیار زیادی در راستای حمایت از مددجویان بهزیستی گام بزرگی برداشته اند.

انتهای پیام/ ع            

R41364/P1494/S6,63/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۰۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)