Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر گفت: برای ماندگاری بیشتر مسافران انجام اقداماتی از قبیل ایجاد اقامتگاه، ویلا و فضای سبز و تفریحی بیشتر را در روستای علیصدر درنظر گرفته‌ایم.

حمیدرضا یاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به راه‌اندازی خانه‌های بوم‌گردی با همکاری اهالی روستای علیصدر برای جذب هر چه بیشتر گردشگر به منظور بازدید از غارعلیصدر اظهار کرد: به منظور ایجاد پروژه‌های اقامتی، پذیرایی، مرکز خرید و شهربازی که نیازهای مراکز گردشگری است، اقداماتی برای جذب سرمایه‌گذار انجام شده چرا که این موارد سبب افزایش ماندگاری مسافران می‌شود و تأکید هیئت مدیره علیصدر هم بر همین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به وجود مسیر ویژه‌ای با نام هزار قندیل و افرایش رضایتمندی مسافران و وجود راهنمایان و توضیحات کامل آنها درباره غار تصریح کرد: در گذشته مردم و مسافران زیبایی را در سنگ و آب می‌دیدند اما امروز توجه آنها از انحصار توجه به ظاهر خارج شده و اینک می‌دانند غار چه زمانی کشف شده و از نحوه شکل‌گیری آن مطلع می‌شوند که این موارد و اطلاعات از طریق راهنمایان مستقر در غار ارائه می‌شود.

یاری با تأکید بر اینکه تنها راه‌برون رفت غارعلیصدر از چالش بزرگی چون تأمین زیرساخت جذب سرمایه‌گذار است چرا که زیرساخت‌های لازم تنها از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تأمین می‌شود، گفت: غارعلیصدر با روزانه 300 یا 400 بازدیدکننده سیراب نمی‌شود بلکه باید روزانه حداقل چهار هزار مسافر داشته باشد تا بتواند تأمین منابع کند.

وی با بیان اینکه رضاتمندی مسافران از مجموعه غارعلیصدر از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: مجموعه غارعلیصدر در تابستان امکانات لازم را برای پذیرایی مناسب از مسافران و بازدیدکنندگان دارد و روند فروش بلیط بهبود یافته و با وجود افزایش حجم بازدیدکننده مسافران حداکثر 30 دقیقه برای بازدید از غار منتظر می‌مانند.

یاری خاطرنشان کرد: از سوی دیگر یکی از مشکلات سال‌های گذشته در غارعلیصدر اطلاعات پایین و رفتار نامناسب برخی از راهنمایان در مواجهه با بازدیدکنندگان بود که امسال ضمن ارائه اطلاعات لازم به مسافران با احترام، رضایتمندی مسافران را افزایش داده‌اند اما جای کار در این حوزه بیشتر بوده و باید برنامه‌ریزی مناسبی برای افزایش رضایتمندی و راحتی مسافران انجام شود.

وی متدکر شد: از آنجا که غارعلیصدر دارای استعداد  قایقرانی است اما آنچه غار علیصدر را از سایر غارهای آبی جهان متمایز می‌کند، سهولت استفاده از کانال‌های آبی درون آن است که به سبب وسعت غار به ‌راحتی می‌توان در آن طی مسیر کرده و با قایق‌های معمولی از درون آنها گذشت.

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر در رابطه با کیفیت قایق‌ها نیز اظهار کرد: با نظر کارشناسی و بهترین شرایط برای رضایت بازدیدکنندگان و کمترین آسیب ممکن به محیط زیست غارعلیصدر، این قایق‌ها مناسب‌ترین قایق هستند.


یاری در رابطه با تعرفه جدید سازمان میراث فرهنگی در رابطه با قیمت بلیط غارعلیصدر گفت: 27 هزار و 500 تومان قیمت معمولی و 40 هزار تومان قیمت وی.آی.پی درنظر گرفته شده است که ما این تعرفه را اعمال نکرده و با قیمت 27 هزار تومان معمولی و 35 هزار تومان وی.آی.پی بلیط ها به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ غارعلیصدر زیبایی‎های بی‎مثالی دارد که گویا نقاشی چیره‎دست تک تک این زیبایی‎ها را با دستان هنرمند خود رقم زده است. غارعلیصدر در دالان‌های مختلف خود جاذبه‎های منحصربفردی همچون پنجه عقاب، کبوتر آزادی، مار پیتون، کشتی سقوط کرده و هزاران قندیل چند میلیون ساله دارد که نگاه مسافران را به خود جذب می‌‏کند. بازدید و مشاهده زیبایی‌های مسیر هزار قندیل نزدیک به دو ساعت زمان نیاز دارد اما آنقدر محو تماشای زوایای پنهان عظمت خداوند می‌شوید که این زمان به سرعت می‌گذرد و به پایان مسیر می‌رسید.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام غار عليصدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۰۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی