Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از مدیریت برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، اجرای این طرح‎های مطالعاتی در روزهای آینده آغاز می‎شود که از بین این ۶ طرح، ۳ طرح شامل ارتقای کیفیت سیستم‎های حفاظت کاتدی، رنگ و پوشش و استفاده از بازدارنده‎های خوردگی در اولویت اجرا قرار دارند. این طرح‎ها به ترتیب از سوی شرکت‌های نفت مناطق مرکزی ایران، نفت و گاز اروندان و نفت فلات قاره ایران با نظارت کارگروه طرح استقرار مدیریت خوردگی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاونت برنامه‌ریزی و تلفیق طرح‎ها و برنامه‌های مدیریت برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، تدوین شاخص‎های کلیدی عملکرد برای ارتقای سطح کیفی حفاظت از تأسیسات شرکت ملی نفت را از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح‎های مطالعاتی عنوان کرده است.

هادی ابراهیم فتح‌آبادی، نماینده شرکت ملی نفت ایران در کمیته مدیریت خوردگی وزارت نفت و رئیس کارگروه طرح استقرار مدیریت خوردگی در این شرکت، در خصوص خودارزیابی طرح استقرار مدیریت خوردگی گفت: مرحله خودارزیابی این طرح ابتدای امسال انجام و نتایج آن به معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت اعلام شد.

به گفته وی، چشم‌انداز، خط‌مشی، اهداف کلان و برنامه‌های اجرایی این طرح نیز در سال ۹۶ تدوین شد.

بر اساس این گزارش، با توجه به قدمت تأسیسات نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران و هزینه‌های هنگفت خوردگی در این تأسیسات و همچنین ضرورت پایداری تولید سیالات هیدروکربوری، موضوع تعمیر و نگهداشت، بازرسی فنی و کنترل خوردگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این زمینه و بر اساس ابلاغ سند راهبردی مدیریت خوردگی صنعت نفت از سوی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، استقرار مدیریت خوردگی در شرکت ملی نفت ایران در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیریت خوردگی شرکت ملی نفت ایران ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کیا عاشوری امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان که در بخش خشکبیجار برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و آغاز فعالیت طرح‌های سالم‌سازی در نیمه خردادماه اظهار کرد: شهرستان رشت با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا برخوردار است.

وی افزود: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار شهرستان رشت گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به پرداخت مطالبات ناجیان غریق، تصریح کرد: سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکارناپذیر است که جای قدردانی دارد، امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، گفت: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت ادامه داد: برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری شهرستان نیز قطعا همکاری لازم را در جذب و حمایت از سرمایه‌گذار در برنامه قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه‌خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، گفت: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران