Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه کردستان، گفت: بستر همکاری دانشگاه کردستان با نیروی دریایی در حوزه پژوهشی و فارغ‌التحصیلان فراهم است که راه‌گشا در زمینه اشتغال، خلق درآمد، تولید ثروت، رونق گردشگری و ... خواهد بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  «فردین اخلاقیان‌طاب» رئیس دانشگاه کردستان در دیدار با معاونت نیروی انسانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و تیم همراه که در دفتر ریاست دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیاری از شهرهای خوب و پیشرفته دنیا در کنار دریا قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: دریا به یکی از ظرفیت‌ها و مزیت‌های توسعه این مراکز بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بر این اساس باید تلاش کرد که نعمت و مزیت‌های منابع آبی را که در کشور ما نیز موجود است، به تمامی نقاط کشور تعمیم داد.

 

رئیس دانشگاه کردستان با ابراز خرسندی از اینکه خوشبختانه نیروی دریایی آغازگر این حرکت توسعه‌مدار است، گفت: امید است این ارتباط گسترش یافته و زمینه افزایش سرانه سفرهای دریایی، مصارف محصولات دریایی، اشتغال‌ز‌‌ایی و... فراهم شود.

 

وی نیروی دریای را از نیروهای خوشنام کشور در عرصه خدمت‌رسانی دانست و ادامه داد: تلاش برای ایجاد بسترهای تحقیقاتی، پژوهشی و همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی از اقدامات شایان تقدیر نیروی دریایی است.

 

اخلاقیان‌طاب تأکید کرد: هم اکنون دانشگاه‌های کشور از فاز صرفاً تربیت نیرو عمومی خارج شده و تمرکز بر ورود و نقش‌آفرینی عینی دانشگاه‌ها در تمامی حوزه‌های تخصصی کشور بر اساس ایجاد ارتباط با جامعه، ارتباط با سایر دستگاه‌ها و تولید علوم کاربردی در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی با ذکر اینکه دانشگاه در کشور به عنوان یکی از چرخ‌دنده‌های موتور توسعه در کنار سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان، حرکت خود را آغاز کرده است، تصریح کرد: قریب به یک دهه است که دانشگاه‌ها در این حوزه ورود کرده و دانش و توانایی خود را در اختیار توسعه هر چه بهتر کشور قرار داده‌اند.

 

رئیس دانشگاه کردستان با اعلام اینکه بستر همکاری دانشگاه کردستان با نیروی دریایی در حوزه پژوهشی و فارغ‌التحصیلان فراهم است، خاطرنشان کرد: شناسایی نخبگان علمی در راستای جذب نیروی دریایی، برگزاری تورهای دریایی، ایجاد تحولات علمی و فنی مهندسی، بسترسازی در زمینه کاهش وابستگی به نفت و تلاش‌های زیست محیطی از جمله ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که می‌توان از آنها در راستا تحقق این مهم بهره گرفت.

 

وی یادآور شد: ظرفیت علمی، عملی، فنی، پژوهشی دانشگاه‌ها از بهترین دستاویزهای خلق فرصت‌های جدید در حوزه دریایی است که راه‌گشا در زمینه اشتغال، خلق درآمد، تولید ثروت، رونق گردشگری و ... خواهد بود.

 

گشایش باب جدید تحقیقاتی در دانشگاه کردستان

 

«حسن بیورانی» معاون پژوهشی دانشگاه کردستان نیز در ادامه با اعلام اینکه حضور نیروهای دریایی در دانشگاه کردستان را به فال نیک می‌گیریم، اظهار کرد: خوشبختانه پتانسیل‌های خوبی از جمله 150 عضو هیئت علمی و 10 هزار دانشجو در دانشگاه کردستان موجود است.

 

وی افزود: اگرچه به خاطر دوری استان کردستان از دریا، تا کنون به صورت مشخص در خصوص صنایع دریایی و حوزه‌های مرتبط هم‌چون کشتی‌سازی رشته مشخصی در دانشگاه کردستان ایجاد نشده است، اما می‌توان در رشته‌های نزدیک به این رشته از ظرفیت این دانشگاه بهره برد.

 

معاون پژوهشی دانشگاه کردستان ضمن استقبال از همکاری مشترک دانشگاه کردستان و نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری بازدیدهای مشترک با فراخوان اولویت‌های پژوهشی دریایی، بابی جدید در حوزه فعالیت‌های پژوهشی و علمی دانشگاه کردستان گشوده خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

مشاور امور زنان و خانواده وزارت علوم گفت: بیش از ۸۰۰۰ نفر عضو هیات علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه‌سازی در این حوزه در حال راه اندازی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور دکتر فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین دکتر فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

دیگر خبرها

  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود