Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@12:30:54 GMT

اصفهان|صنعت فولاد در کشور بومی‎سازی شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۲۰۸۳۸

اصفهان|صنعت فولاد در کشور بومی‎سازی شده است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امروز با افتخار بیان می‌کنیم صنعت فولاد در کشور بومی سازی شده و در ساخت کارخانجات فولاد هیچ مشکلی نداریم. ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنجان، جعفر سرقینی ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه مدیرعامل کارخانه ذوب آهن با بیان اینکه ذوب آهن ریشه در صنعت فولاد کشور دارد، اظهار داشت: بسیاری از حاضران در این آئین حسی نوستالژیک به ذوب آهن دارند و با توجه به قدمت و سابقه‌ای که کارخانه ذوب آهن دارد کارخانه فولادسازی در کشور وجود ندارد که ردپایی از این مجموعه بزرگ در طراحی، ساخت و حتی اداره آنها وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آغاز ساخت فولاد در کشور با کارخانه ذوب آهن آغاز شد و باید توجه داشت در آن روزی که کارخانه ذوب آهن را بنا نهادند دارای یک زنجیره کامل بود و در فرآیند تولید فولاد از معدن کار آغاز و به ذوب آهن ختم می‌شد اما متاسفانه طی سالیان گذاشته این توازن به نوعی بهم خورد و معدنی که در اختیار کارخانه ذوب آهن بود بازپس گرفتند و به دیگری واگذار کردند، زغال سنگ مورد نیاز آن را گرفتند و به دیگری دادند و به آنها اعلام کردند خود باید ذوب آهن را هدایت کنید.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: با برهم ریختن توازن در صنعت فولاد مدیران کارخانه ذوب آهن کار بسیار سختی را پیش داشته‌اند و مدیران این مجموعه با این حجم از مشکلات در طول سال‌های گذشته هنر بسیاری به خرج دادند تا این صنعت همچنان پابرجا باقی بماند.

وی بیان کرد: در روزگاری نه چندان دور معادن به فرمان کارخانه ذوب آهن نیازهای صنعت فولاد را تامین می‌کردند اما امروز این گونه نیست بر همین اساس ما از سال 1392 مجددا به دنبال ایجاد توازن در زنجیره چرخه صنعت برخاستیم و این وزارتخانه در تلاش بوده است با تکمیل چرخه کنستانتره و گندله آهن توازنی بین صادرات سنگ آهن و واردات فولاد ایجاد کند.

سرقینی افزود: ظرفیت کارخانخات کنستانتره تا نورد در سال 1392 بالغ بر120 میلیون تن بود اما چرخه نیز بسیار نامتوازن بود و با تلاش‌های انجام شده این زنجیره بسیار متعادل تر شده و ظرفیت کارخانجات ما به 200 میلیون تن رسیده است و این مهم در سایه زحمات مردان فولاد محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این زنجیره بالغ بر 110 میلیون تن طرح پیش بینی و آغاز شده که امروز با پیشرفت بیش از 40 مواجه هستند و نباید فراموش کرد در زمان آغاز به کار کارخانه ذوب آهن ما بسیار خوشحال بودیم که 500 هزار تن تولید فولاد در کشور داریم اما با بهره برداری از طرح ‌هایی که وجود دارد حدود 40 میلیون تن فولاد را در کشور شاهد خواهیم بود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کارخانه ذوب آهن را برکت صنعت فولاد دانست و ادامه داد: مجموعه کارخانه ذوب آهن همیشه پیشتاز صنعت فولاد بوده و باید توجه داشت رمز بقای ذوب آهن تولید بیشتر است و برای بهبود وضعیت این صنعت مادر باید این مهم سرلوحه امور قرار گیرد چراکه در سابقه کارخانه ذوب آهن تولید قابل قبولی را داشته و باید با همت بیشتر به آن روزهای درخشان بازگردد.

وی افزود: در شرایط جدیدی که در پیش رو داریم کارخانه ذوب آهن برای ادامه تولید کمترین ریسک را نسبت به دیگر کارخانه‌های فولادی دارد چرا که امکان دارد برخی از این شرکت‌ها به دلیل تحریم‌های موجود تحت تاثیر قرار گیرند اما خوشبختانه ذوب آهن می‌تواند با کمترین دغدغه فعالیت خود را ادامه دهد و با توجه به عملکرد خوبی که در کارخانه ذوب آهن در حوزه کُک انجام گرفته است واردات کُک منتفی شد و این اقدام قابل توجهی به شمار می‌آید.

سرقینی تصریح کرد: ما در سال گذشته حدود 22.5 میلیون تن فولاد در سراسر کشور تولید کردیم که از این میزان 2.300 میلیون تن مربوط به ذوب آهن بوده و برنامه امسال برای تولید فولاد 28 میلیون تن است از سوی دیگر در سال گذشته 8.5 میلیون تن صادرات فولاد داشتیم که برای امسال 12 میلیون تن در وزارت خانه برنامه ریزی کرده‌ایم.

وی بیان کرد: ما قبلا به آقای منصور یزدی زاده اعتماد کرده و بزرگترین و تنهاترین شرکت فولادی باقی مانده در وزارت صنعت، معدن و تجارت تحت عنوان شرکت ملی فولاد را به ایشان سپردیم که 7 طرح بزرگ زیر نظر این شرکت ادراه می‌شود و قطعأ اطمینان برای سکانداری کارخانه ذوب آهن نتیجه خواهد داد و ما در کنار ایشان بوده و ذوب آهن را تنها نخواهیم گذاشت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کارخانه ذوب آهن گفت: ما هیچ‌گاه کارخانه ذوب آهن را در شرایط سخت تنها نگذاشته‌ایم و قطعا در دوره مدیریت جدید نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت در کنار ذوب آهن قرار خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امروز ما ظرفیت تولید 33 میلیون تن فولاد خام را داریم و در آینده نه چندان دور به تولید 40 میلیون تن خواهیم رسید، تصریح کرد: امروز با افتخار بیان می‌کنیم صنعت فولاد در کشور بومی سازی شده و در ساخت کارخانجات فولاد هیچ مشکلی پیش رو نداریم و در بومی شدن این صنعت مدیران، مهندسان و کارگران نقش اساسی را عهده دار بوده‌اند و مهندسان کارخانه ذوب آهن در شرکت‌های مختلف فولادی کشور نقشی را عهده دار بوده‌اند که این مسئله سبب افتخار است.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۰۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا فلاح پیش از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و این امر ظرفیت بسیار خوبی را برای حوزه صادراتی استان ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار امسال و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهار کرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم این امر تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان خوزستان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشورهای همسایه هدف‌گذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار کرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و مأموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی را برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

کد خبر 6089851

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه