Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@05:56:31 GMT

پترائوس از خروج آمریکا از برجام استقبال کرد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۲۱۴۱۴

پترائوس از خروج آمریکا از برجام استقبال کرد

«دیوید پترائوس» رئیس اسبق آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) روز یکشنبه از خروج این کشور از توافق هسته‌ای با ایران استقبال کرد.

خبرگزاری فارس: رئیس اسبق سیا با استقبال از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران، گفت: این کار موجب می‌شود در حوزه‌های غیرهسته‌ای از جمله برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای، بر ایران فشار وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دیوید پترائوس» رئیس اسبق آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) روز یکشنبه از خروج این کشور از توافق هسته‌ای با ایران استقبال کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، پترائوس که در کنفرانس جنگ سایبری در تل‌آویو صحبت می‌کرد، گفت: «من از خروج ایالات متحده از برجام استقبال می‌کنم [چراکه]این کار فشار بر ایران را بیش از پیش افزایش می‌دهد، آن هم نه فقط در حوزه‌هایی که تحت پوشش توافق هسته‌ای قرار دارد، بلکه در زمینه برنامه موشکی و فعالیت‌های مخرب ایران در دیگر نقاط خاورمیانه.»

وی که در سال ۲۰۱۲ به دلیل فساد اخلاقی و در معرض خطر قرار دادن اطلاعات محرمانه از ریاست سیا برکنار شد، پس از پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا جزء گزینه‌های انتصاب به عنوان وزیر خارجه آمریکا بود.

پترائوس در بخش دیگری از نشست روز یکشنبه گفت: جنگ‌افزار‌های سایبری می‌توانند سامانه‌های ناوبری، اطلاعاتی و فرماندهی را مختل کنند و به همین دلیل در آینده در هر جنگی، جنگ‌افزار‌های سایبری بخشی از جنگ خواهند بود.

او در پاسخ به این سوال که اگر یک پیشنهاد به ترامپ داشته باشد، آن پیشنهاد چیست، گفت: ترامپ باید اطمینان یابد که گروه تروریستی نتواند به زیرساخت‌های آمریکا حمله سایبری انجام دهد. او از «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید هم به دلیل حذف سمت مشاور امنیت سایبری این شورا انتقاد کرد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003UAk

منبع: فردا

کلیدواژه: دیوید پترائوس خروج آمریکا از برجام ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۱۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا در برابر بدافزار رهاشده PlugX USB آسیب‌پذیرند. این بدافزار خطرناک، تکثیرپذیر است و ردپای آن در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور ۱۴۰۲) در حدود ۲٫۵ میلیون آدرس IP آشکار شده است.

بنا بر گزارش مؤسسهٔ امنیتی سکویا (Sekoia) بیش از ۸۰ درصد از تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفته‌اند. بدافزار PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرده است.

بدافزارهای USB پیشین، معمولاً کشورهایی را تحت تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد، مثلا بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند.

محققان شرکت سکویا می‌گویند که بدافزار PlugX USB از طریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی یواس‌بی (فلش‌مموری) به‌راحتی بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های سکویا نشان می‌دهد که روزانه حدود ۹۰هزار تا صدهزار دستگاه به PlugX USB آلوده می‌شوند.

سکویا از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده تا از طریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ زیرا PlugX USB از طریق دستگاه‌های یواس‌بی بین سیستم‌ها منتقل می‌شود.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده می‌شده و عمدتا برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی از آن برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شده است. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. تنها توصیه مفید، آن است که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901335 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • کاخ سفید: از تلاش چین برای برقراری امنیت در منطقه استقبال می‌کنیم
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • تیم ملی فوتسال ایران با جام قهرمانی به وطن بازگشت
  • عکس| وحید شمسایی در آغوش مادر
  • استقبال از تیم ملی فوتسال پس از بازگشت به ایران+فیلم
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا