Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جشنواره استثنوایی پول پارو کن ( کلیک کنید )

وبسایت رسمی برنامه نود - بازگشت عزت اللهی و ورود چند ستاره جدید، ترکیب ایران مقابل اسپانیا را با بازی مراکش متفاوت خواهد کرد.

به گزارش وبسایت نود، با بردن مراکش در اولین بازی جام جهانی، تقابل با اسپانیا و پرتغال را برای تیم ملی جدی‌تر از قبل شد. ایران امیدوار است با امتیاز گرفتن از دو بازی آینده، بتواند از گروهش صعود کند و یک دستاورد تاریخی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدم بعدی ایران در جام جهانی،‌ بازی با اسپانیا خواهد بود. مسابقه‌ای که 5 روز با بازی اول ایران فاصله دارد و احتمالا کی‌روش، تغییرات مهمی در ترکیب اصلی تیمش خواهد داشت.

در بازی‌های انتخابی جام جهانی، در چند مقطع تجربه بازی‌های پیاپی به فاصله 5 روز را داشت. دور رفت بازی با قطر و چین، و بعد از آن بازی با ازبکستان و کره جنوبی در فاصله 5 روزه انجام شد. دور برگشت هم دوباره بازی با قطر و چین در فاصله 5 روزه بود. کی‌روش معمولا در این مقاطع، ترکیب تیمش را متحول نمی‌کرد اما در بعضی پست‌ها و به صورت خاص لوزی خط حمله، بر اساس خصوصیات حریف چند نفر را تغییر می‌داد. اتفاقی که ممکن است در بازی با اسپانیا هم نسبت به بازی با مراکش تکرار شود. به خصوص با بازگشت عزت اللهی که می‌تواند معادله خط هافبک تیم ملی را کاملا تغییر دهد.

پست‌های بدون تغییر

علیرضا بیرانوند، مقابل اسپانیا هم دروازه‌بان اصلی تیم ملی خواهد بود. احتمال تغییر در پست مدافع میانی هم بعید به نظر می‌رسد. پورعلی‌گنجی و چشمی، مقابل مراکش نمایش خوبی داشتند و بعید است کی‌روش قصد نیمکت نشین کردن آن‌ها را داشته باشد. علیرضا جهانبخش هم در صورت بهبود مصدومیت و داشتن شرایط بازی یکی از یازده بازیکن اصلی ایران خواهد بود. در بین بقیه بازیکنان، فقط حاج‌صفی می‌تواند از حضور در ترکیب اصلی مطمئن باشد اما پست او شاید تغییر کند.

عقب نشینی در دفاع

با توجه به حریف بزرگ روبروی ایران، احتمال اینکه کی‌روش حاج‌صفی را به پست دیگری ببرد و میلاد محمدی را در ترکیب اصلی قرار دهد زیاد است. در شروع مسابقات انتخابی جام جهانی هم ایران در بازه زمانی کوتاهی با قطر و چین بازی کرد. بازی با قطر که ایران ترکیبی تهاجمی‌تر داشت، احسان حاج‌صفی مدافع چپ تیم ملی بود و در بازی با چین در خانه حریف، میلاد محمدی این نقش را به عهده گرفت. در پست دفاع راست هم احتمال تدافعی‌تر شدن ایران با ورود منتظری به جای رضاییان وجود دارد که البته احتمال آن، چندان زیاد به نظر نمی‌رسد.

بازگشت سعید

با ورود سعید عزت‌اللهی، او یکی از دو هافبک دفاعی ایران خواهد بود و مشکل سرزنی تیم ملی در خط هافبک را هم برطرف می‌کند. در کنار او، احتمالا احسان حاج‌صفی یا امید ابراهیمی بازی خواهند کرد و مسعود شجاعی، یا به نیمکت منتقل می‌شود و یا در پست دیگری به میدان می‌رود. در مسابقات پایانی انتخابی جام جهانی، عزت اللهی و حاج‌صفی زوج ثابت کی‌روش برای پست هافبک دفاعی بودند.

تجدید قوای توپخانه

خط حمله ایران مقابل مراکش، عملکرد چندان موفقی نداشت و نتوانست ضد حملات زیادی طراحی کند. بنابراین، احتمال نیمکت نشینی امیری، انصاری‌فرد و حتی آزمون در این مسابقه وجود دارد و در طرف دیگر اشکان دژاگه، مهدی طارمی، سامان قدوس و رضا قوچان‌نژاد شانس زیادی برای ورود به ترکیب اصلی خواهند داشت. طارمی و قدوس می‌توانند جای امیری را بگیرند، دژاگه در پست انصاری‌فرد به میدان برود و قوچان‌نژاد جانشین آزمون شود. در دو بازی برگشت پیاپی با قطر و چین که تقریبا صعود ایران به جام جهانی را قطعی کرد هم بیشترین تغییرات کی‌روش در خط حمله بود. بازی با قطر آزمون، طارمی، جهانبخش و انصاری‌فرد خط هجوم تیم ملی را ساختند و بازی با چین، قوچان‌نژاد و شجاعی جانشین آزمون و انصاری‌فرد شدند.

 

22330

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

کلیدواژه: داخلی اختصاصی تیم ملی جام جهانی 2018 کارلوس کی روش جام حذفی تیم ملی فوتبال ایران استقلال استقلال خوزستان تراکتورسازی ذوب آهن صنعت نفت آبادان سایپا سپاهان سیاه جامگان فولاد پیکان نفت تهران پدیده پرسپولیس گسترش فولاد سپیدرود رشت پارس جنوبی جم گل گهر خونه به خونه اکسین البرز نفت مسجد سلیمان ملوان انزلی آلومنیوم اراک بادران تهران راه آهن نساجی مازندران مس کرمان ایرانجوان بوشهر فجر سپاسی مس رفسنجان ماشین سازی تبریز صبای قم شهرداری تبریز شهرداری ماهشهر برق جدید فارس برنامه ۹۰ کارشناسی داوری تیم منتخب هفته از نود تا نود آنالیز ترین های هفته نود درجه سوال پیامکی کلیپ نود فوتسال مناظره و گفت و گو سایت 90 لژیونرها ویژه نود نوستالژی لیگ یک لالیگا تیم ملی اسپانیا لیگ جزیره جام اتحادیه انگلیس تیم ملی انگلیس کالچو تیم ملی ایتالیا بوندسلیگا جام حذفی آلمان تیم ملی آلمان لوشامپیونه تیم ملی فرانسه برزیل آرژانتین لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا جام باشگاه های جهان اخبار ورزشی فوتبال ۱۲۰ جام ملتهای آسیا یورو کشتی والیبال بسکتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنرانی دردناک محمدرضا شاه درباره اشغال ایران

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 11 پس از آغاز جنگ جهانی دوم در ۹ شهریور ۱۳۱۸ (۱ سپتامبر ۱۹۳۹)، ایران بی‌طرفی خود را اعلام کرد اما پس از آغاز تهاجم آلمان به شوروی به دلیل گستردگی مرز ایران با اتحاد جماهیر شوروی، این بی‌طرفی ناپایدار بود. نیروهای متفقین به بهانهٔ حضور کارشناسان آلمانی در ایران این کشور را اشغال کردند. به دنبال اتحاد بریتانیا و شوروی و نیاز شوروی به کمک‌های ایالات متحده و بریتانیا در جبهه‌های نبرد، متفقین تصمیم گرفتند از ایران به عنوان کریدوری برای تأمین نیروهای خود استفاده کنند و در نتیجه، نیروهای متفقین در ۲۵ اوت ۱۹۴۱ به ایران حمله کردند و این کشور را به اشغال خود درآوردند. در روز ۳ شهریور ۱۳۲۰، ابتدا نیروهای شوروی از شمال و شرق از زمین و هوا به ایران حمله‌ور شدند و سپس نیروهای بریتانیایی نیز از جنوب و غرب حمله کردند و شهرهای سر راه را یک‌به‌یک به سرعت اشغال کردند و هر دو به سمت تهران حرکت کردند. ارتش ایران به سرعت متلاشی شد. رضاشاه با فشار متفقین به خصوص بریتانیا سریعاً استعفاء داد و سپس با گذشتِ مدت‌ها کشمکش بینِ روس‌ها با دیگر کشورهایِ متفقین، و همچنین شکل‌گیری بحران‌های فراوان در ایران، با وساطت محمدعلی فروغی، بالاخره بر سر نوع حکومت جدید ایران و انتقال سلطنت به پسرش (محمدرضا) که ولیعهد پیشین نیز بود، به توافق رسیدند. در جریان اشغال ایران، قوای شوروی شامل ۴۰ هزار سرباز و هزار تانک تی-۲۶ بود که برتری عددی و کیفی زیادی نسبت به نیروهای ایرانی داشت. علاوه بر اینها، بیشترین برتری شوروی با نیروی هوایی بود که ۴۰۹ هواپیمای جنگی از جمله بمب افکن‌های سنگین را برای اشغال ایران فراخواندند. قوای انگلیس نیز ۱۹۰۰۰ سرباز و ۵۰ تانک سبک به کار گرفته بودند. نیروی هوایی نیز قوای زمینی را پشتیبانی می‌کردند. تعداد هواپیماهای بمب افکن شوروی که نیروی زمینی را تقویت می‌کرد، پنج برابر نیروی هوایی دولت انگلیس بود. پس از اشغال، راه‌آهن سراسری ایران برای انتقال کمک‌های نظامی از جنوب ایران به پشت جبههٔ شوروی، بر اساس قانون وام و اجاره مورد استفاده قرار گرفت. ایران که در آغاز جنگ، بی‌طرفی خود را اعلام کرده بود، نهایتاً در ۱۷ شهریور ۱۳۲۲ به آلمان اعلان جنگ داد. به پشتوانهٔ همین اعلان جنگ ایران می‌توانست پس از پایان جنگ به اعلامیهٔ ملل متحد بپیوندد و همچنین در کنفرانس‌های صلح پس از جنگ شرکت کند. محمدرضا پهلوی در سخنرانی به ضعف نظامی ایران در دوراه حکومت پدرش و خوش باوری‌اش در اعلام بی‌طرفی که به اشغال ایران و حوادث پس از آن از جمله قحطی اشاره کرده بود. این سخنرانی دردناک را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • ترکیب احتمالی شمس‌آذر مقابل استقلال
  • ترکیب استقلال مقابل شمس‌آذر (احتمالی)
  • برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی
  • ترکیب احتمالی یوونتوس برای بازی با کالیاری
  • سخنرانی دردناک محمدرضا شاه درباره اشغال ایران
  • ترکیب پرسپولیس مقابل صنعت‌نفت (احتمالی)
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل نفت آبادان
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل صنعت نفت
  • تشکر بازیکنان پاری سن ژرمن از هواداران خود در ورزشگاه پس از پیروزی مقابل بارسلونا در اسپانیا / فیلم
  • خداباوری وجه تمایز نیروهای مسلح ایران است