Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش انفرادی سابر بانوان در مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا با درخشش نمایندگان ایران و قرارگرفتن نجمه سازنجیان در جمع هشت شمشیرباز برتر آسیا پایان یافت. ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۰ ورزشی ورزش زنان رشته های ورزشی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون شمشیربازی، رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا از امروز در تایلند آغاز شد و چهار نماینده ایران (کیاناباقرزاده، فائزه رفیعی، نجمه ساز نجیان، پریماه برزگر) در بخش سابر انفرادی بانوان به مصاف حریفان خود رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانا باقرزاده در دور گروهی با کسب 2 پیروزی و سه شکست راهی مرحله بعد شد. باقرزاده در مبارزه بعدی خود در جدول 64 نفره برابر حریف هندی خود 15 بر 8 پیروز شد  اما در جدول 32 نفره مقابل فوکشیما از ژاپن 15 بر 8 نتیجه را واگذار کرد و از ادامه مسابقات بازماند.

فائزه رفیعی در دور مقدماتی با سه پیروزی و دو باخت به جدول 64 نفره صعود کرد. رفیعی در گام بعدی برابر حریف اندونزیایی خود 15 بر 9 پیروز شد و به جدول 32 نفره راه یافت اما در این مرحله با نتیجه 15 بر 5 مقابل شمشیرباز چینی شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

پریماه برزگر دیگر سابریست کشورمان در دور مقدماتی 5 پیروزی و یک شکست کسب کرد. برزگر در دور بعد(جدول 64 نفره) با استراحت روبرو شد و در جدول 32 نفره در رقابتی نزدیک با نجمه سازنجیان با نتیجه 15 بر 12 بازی را واگذار کرد و به کار خود پایان داد.

اما نجمه سازنجیان آخرین نماینده ایران با کسب سه پیروزی و 2 باخت در مرحله گروهی موفق شد به جدول 64 نفره راه پیداکند. سازنچیان در گام بعدی شمشیربازی از ویتنام را 15 بر 5 شکست داد و به جدول 32 نفره صعود کرد  و در این مرحله مقابل پریماه برزگر 15 بر 12 پیروز شد و به دور بعد راه یافت. نماینده کشورمان در جدول 16 نفره حریف هنگ کنگی خود را مغلوب کرد و به جمع 8 شمشیرباز برتر صعود کرد اما در این مرحله 15بر 7 نتیجه را مقابل ورزشکار کره‌ای واگذار کرد و از مسابقات کنار رفت.

در ادامه رقابت های شمشیربازی قهرمانی آسیا فردا تیم های ملی اپه آقایان و فلوره بانوان رقابت خود را آغاز خواهند کرد.

انتهای پیام/

R7890/P1435/S3,32,33/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شمشیربازی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شمشیربازی شمشیربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۴۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران

پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشور‌های هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • شکست شمشیرباز اول جهان در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول
  • شکست شمشیرباز اول رنکینگ جهانی در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول
  • پرونده شمشیربازان ایران در جایزه بزرگ سئول بسته شد
  • پایان کار شمشیربازان ایران درسئول
  • شمشیربازی جایزه بزرگ سئول| پایان کار سابریست‌ها با نهمی پاکدامن
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • تیم دو نفره تنیس پسران ایران قهرمان مسابقات سطح یک آسیا شد
  • درخشش تنیسورهای ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • ساحلی‌بازان در جمع چهار تیم برتر آسیا با کسب سهمیه جهانی