Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@02:54:37 GMT

۱۷ نفر در برنامه کنسرت زیر دست و پا له شدند

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۲۵۵۱۱

۱۷ نفر در برنامه کنسرت زیر دست و پا له شدند

۵۰۰ نوجوان هنگامی به سمت در خروجی هجوم بردند که در ساعت نخستین بامداد در جریان یک نزاع و درگیری یک گاز اشک‌آور به در داخل کلوب زده شد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، دهها نوجوانی که برای جشن پایان سال تحصیلی در یک کلوب شبانه دور هم جمع شده بودند پس از آن که یک گاز اشک‌آور در میان آنها منفجر شد وحشت‌زده پا به فرار گذاشتند و در میان ازدحام آنها ۱۷ نفر خفه یا زیر دست و پا له شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بی بی سی، اکثر جان باختگان نوجوانان دبیرستانی هستند.

این سانحه دل‌خراش در کلوب شبانه لس کوتوروس واقع در محله ال پاراسیو غرب کاراکاس روی داده است.

به گفته یکی از مقام‌های محلی ۵۰۰ نوجوان هنگامی به سمت در خروجی هجوم بردند که در ساعت نخستین بامداد شنبه (۱۶ ژوئن) در جریان یک نزاع یک گاز اشک‌آور به در داخل کلوب زده شد.

پلیس هفت نفر از جمله صاحب این کلوب شبانه را بازداشت کرده است. در میان بازداشت‌شدگان دو نوجوان زیر سن قانونی وجود دارد و صاحب کلوب هم به اتهام این که نتوانسته جلوی ورود سلاح و مواد آتش‌زا را به داخل کلوب بگیرد بازداشت شده است.

یک خبرنگار محلی به وبسایت خبری لاپاتیلا گفته اکثر قربانیان این ازدحام جوانان ۱۶ تا ۲۰ ساله هستند. چند نفر از کشته‌شدگان بر اثر خفگی جان داده‌اند و بقیه هم بر اثر خون‌ریزی ناشی از شکستگی استخوان‌ها و جراحاتی که هنگام فرار برداشته بودند.

پنج نفر هم در جریان این ولقعه به شدت زخمی شده‌اند که حال یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

این اولین بار نیست که چنین اتفاقات دلخراشی در بارها، کلوب ها و جشنواره های موسیقی رخ می دهد.

این اتفاقات چندان بی ارتباط با سرو مشروبات الکلی و مصرف موادمخدر از یک طرف و اختلاط و بی بندوباری از طرف دیگر نیست. چه اینکه هویت چنین مراسم هایی خارج از این چهارچوب نیست و این مساله با خارج شدن افراد از حالت طبیعی آغاز شده و با تنش و حادثه گره می خورد.

سال گذشته نیز اذیت و آزار زنان در بزرگترین جشنواره موسیقی مختلط سوئد باعث شد برگزار کنندگان خبر از لغو این جشنواره در سال آینده دهند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بردسکن گفت: تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند.

جمشید رحیمی در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت هفته سلامت به وضعیت ناباروری در مردان اشاره کرد و افزود: تشکیل زندگی مشترک شیرین است اما خانواده هنگامی تکمیل‌تر می‌شود که کودکشان را در آغوش گیرند.

وی با بیان اینکه تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند، دلایل ناباروری در مردان را متفاوت دانست و تصریح کرد: یکی از موارد مهم و قابل درمان کریپتوارکیدیسم یا نهان بیضگی است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن اذعان کرد: در دوران جنینی بیضه‌ها داخل شکم قرار دارند و به‌تدریج قبل از تولد به سمت پایین حرکت کرده و داخل کیسه بیضه جای می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳ درصد موارد بیضه‌ها داخل شکم می‌مانند و یا در مسیر مهاجرت‌ گیر کرده و به کیسه بیضه نمی‌رسد و بیضه نزول نکرده، گفت: علاوه بر اینکه قدرت باروری پیدا نمی‌کند و به بلوغ نمی‌رسد در سنین میانسالی سرطانی شده و می‌تواند باعث مرگ فرد شود.

رحیمی افزود: اگر یک بیضه نزول کرده باشد فرد مشکل فرزندآوری ندارد ولی خطر سرطان برای بیضه دیگر وجود دارد. با معاینه توسط خود فرد و والدین و یا پزشک و مشاهده خالی بودن یک یا هر دو کیسه بیضه به این بیماری مشکوک شده و با سونوگرافی به تشخیص قطعی می‌رسیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۶ کودک در بردسکن به جمع نهان بیضگان بردسکنی اضافه می‌شود، افزود: بهترین سن تشخیص قبل از ورود به دبستان است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن یکی از اهداف وزارت بهداشت را از معاینه دانش‌آموزان در مراکز بهداشتی درمانی توسط پزشک کشف همین بیماری دانست.

وی گفت: متأسفانه اکثر والدین حتی فرزند را به مرکز جامع سلامت نمی‌آورند و فرم مربوطه را به منشی پزشک داده و عجله دارند که سریع مهر زده شود و فرم را به مدرسه تحویل دهند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ تعدادی از دانش آموزان پسر را در گروه ۶ تا ۱۸ سال معاینه کردم و ۷ مورد کشف شد. این افراد درمان شدند ولی بعضی از آنها فقط از خطر سرطان جستند ولی تا آخر عمر فرزندی نخواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا نمی‌توانیم همه زباله‌های‌مان را داخل آتشفشان‌ها بسوزانیم؟
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • بازدید شبانه خبرنگاران از خط ۲ مترو شیراز
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست