Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@16:35:41 GMT

آیا می توان ادکلن تقلبی را تشخیص داد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۲۷۸۰۷

آیا می توان ادکلن تقلبی را تشخیص داد؟

  به گزارش «پارسینه»، بعضی‌ها افراد براساس باور‌های نادرستی معتقدند که از بو، غلظت، رنگ ماده و تکان دادن شیشه می‌توان اصل و تقلبی بودن عطر را تشخیص دهند یا با توجه به عدد floz روی شیشه به اصل بودن آن پی برد. واقعیت آن است این باور‌ها قابل استناد نیست و نمی‌توان آن‌ها را درست دانست. غلظت عطر‌های مختلف با هم تفاوت‌اند و همچنین عطر‌ها برای موقعیت‌های مختلف تهیه شدهاند و هر کدام موارد مصرف خاص خود را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عطر‌ها ماندگاری، پخش بو و ویژگی‌های یکسان ندارند و نمی‌توان یک میزان یا استاندار واحد ایجاد و به آن استناد کرد. حتی از این بدتر امکان ندارد نسخه کلی برای تشخیص عطر‌های اصل و تقلبی پیچید. کپی عطر‌ها خود چند نوع است کپی‌های درجه ۴ و ۵ که به سادگی قابل تشخیص اند، حتی گاه از روی بسته‌بندی می‌توان آن‌ها را شناسایی کرد. اما امروزه بیشتر کپی‌های درجه یک و دو از روی مارک‌های معتبر، اصل معضل می‌باشند که برای هر کسی این نوع عطر‌ها قابل تشخیص نیست.   بر روی عطر‌ها شناسنامه یا کدی که قابل چک کردن در سامانه اینترنتی باشد وجود ندارد تا مثل سایر کلا‌ها بتوان اصل بودن آن را تایید کرد. جدیدا برخی مارک‌های معتبر عطر، شناسه رهگیری را بر محصولات خود نصب کرده اند، اما مشکل دیگر آن است؛ آیا همه دسترسی به اینترنت دارند؟ فارغ از این مسئله این شناسه رهگیری برای مصرف‌کننده نیست و شرکت‌های آرایشی و بهداشتی چنین امکاناتی را برای مصرف‌کننده‌ها درست نکرده اند، پس نباید از این را محصولات مختلف را مقایسه کرد.   عطر‌ها را نباید در شرایط خیلی گرم، خیلی سرد یا در معرض تابش مستقیم آفتاب قرارداد. داخل یخچال، کنار شوفاژ یا تابستان‌ها داخل اتومبیل جای مناسب برای نگهداری عطر نیستند.از عطر هنگام فساد شدن بوی ترش، تند و سرکه‌ای متصاعد می‌شود. حتی در برخی از آن‌ها تغییر رنگ عطر را در صورت شفاف بودن شیشه می‌توان به وضوح مشاهده کرد. بعضی اوقات نیز با اولین استفاده و اولین فشار اسپری عطر خارج می‌شود. اگر این امر بستگی به نوع عطر و شکل اسپری کردن آن نباشد نشانه‌ای دیگر از فاسد بودن عطر است.

عطر‌های با کیفیت و خوب از زمانی که درشان باز می‌شود بین ۳ تا ۱۰ سال به شکل کارآمدی بوی خودشان را حفظ می‌کنند. متخصین حوزه عطر معتقدند؛ خروج محصول از شیشه هوا را وارد آن کرده و در درازمدت کیفیت عطر را کاهش خواهد داد. ولی در کل نمی‌شود به طور دقیق گفت: هر محصول چقدر دوام دارد. اما حداقل پیش‌بینی می‌شود ۳ سال بوی آن تغییر نکند.

پمپ‌ها برای عطر‌های مختلف دارای سیستم فنی متفاوت هستند. بعضی از آن‌ها در اولین فشار اسپری عطر خارج شده، ولی در بعضی عطر‌های دیگر باید در استفاده اول ۲ تا ۳ بار هم پمپ را فشار دهید تا عطر اسپری بشود. در شکل اسپری کردن عطر نیز می‌تواند؛ مستقیم، مخروطی یا نورافکنی باشد و بستگی به طراحی پمپ در هر شرکت تولیدکننده می‌باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عطر ادکلن عطر تقلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در روزهای پایانی سال گذشته، خبری مبنی بر واکنش تند سفیر فنلاند به تولید گوشی‌ های تقلبی نوکیا در ایران منتشر شد که به نامه سفیر فنلاند در تهران به وزرای صنعت و امور خارجه کشورمان اشاره داشت.

در بخشی از نامه‌ سفیر فنلاند خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران آمده بود: با بررسی‌های انجام شده مشخص می‌شود که «شرکت ...» مستقر در استان مرکزی، اقدام به ساخت، تولید، عرضه و فروش گوشی‌های تلفن همراه با علامت تجاری نوکیا می‌نماید که برای مصرف‌کننده عادی تشخیص آن از محصولات واقعی نوکیا غیرممکن است... این در حالی است که شرکت فنلاندی نوکیا و نماینده رسمی آن در ایران به عنوان شاکی، هرگونه اعطای اختیار تولید و فروش محصولات نوکیا به شرکت‌های چینی و ایرانی را رد کرده‌اند."

همچنین در نامه‌ای که از سوی وکیل شرکت نوکیا در ایران به معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی نوشته شد؛ آمده که یک شرکت ایرانی با استفاده غیرمجاز از علامت تجاری مشهور NOKIA اقدام به عرضه گوشی‌هایی با این آرم کرده است. در این نامه اشاره شده بود که «هیچ ارتباطی میان این شرکت و نوکیا وجود نداشته و نتایج آزمایشگاه نوکیا نشان می‌دهد محصولات تقلبی و فاقد استانداردها و تکنولوژی بوده است‌ لذا خارج از خدمات پس از فروش و حمایت‌های نوکیا هستند.»

اما چند روز پس از این نامه نگاری ها، محمدمهدی برادران، معاون وزیر صمت در حاشیه همایشی و در جمع خبرنگاران در رابطه با تولید تلفن همراه به اسم برند نوکیا، اظهار کرد: اگر به هر دلیل، این واحد توانسته باشد طبق استاندارد‌های داخل کشور از وزارت ارتباطات و سازمان حمایت مجوز‌های لازم را اخذ کند، با توجه به شرایط تحریم، الزامی نیست که مدرک معتبر از سایر کشور‌ها تهیه کنند.

معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا استفاده از نام برند خارجی تقلب محسوب می‌شود یا خیر، افزود: استفاده از نام برند خارجی در رابطه با این واحد تقلب نیست.

برادران همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با نامه سفیر فنلاند درباره تولید موبایل تقلبی با نام نوکیا، گفت: این الزام وجود ندارد که واحد‌ها رسماً ضمانت‌نامه شرکت خارجی را ارائه کنند. این شرکت‌ها عموماً در حال مونتاژ کالا هستند. حتی اگر کشور مقصد نامه‌ای هم ارسال کرده باشد با توجه به اینکه این کشور‌ها ایران را تحریم کرده‌اند، نظر آن‌ها برای ما مهم نیست و ما تعهدی به آن‌ها نداریم. اگر محصول استاندارد باشد، می‌تواند مجوز تولید دریافت کند و نمی‌توانیم از آن‌ها بپرسیم که چگونه تحریم را دور زده‌اند.

در نهایت با گذشت حدود دو ماه از این اظهارات معاون وزیر؛ امروز عباس علی آبادی وزیر صمت در نشست خبری به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: در کشور در خصوص موبایل هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خوداتکا باشیم نداریم. در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.

وزیر صمت تاکید کرد: در صورت محرز بودن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی دهیم و به دستگاه های مربوطه و تعزیرات معرفی می کنیم.

علی آبادی افزود: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی دهیم و به دستگاه های مرتبط معرفی می کنیم. 

این در حالی است که روز گذشته نیز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه پس‌ از جنجال‌ها در خصوص تولید موبایل با برند نوکیا در ایران بدون مجوز از شرکت نوکیا، سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارت‌خانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شده است.

هرجند باید یادآور شد که پیش از این فرشید فرحناکیان عضو هیات‌‌‌مدیرۀ کانون وکلای مرکز در یادداشتی با عنوان "تامل حقوقی در علامت تجاری نوکیا در ایران" بیان کرده بود: «آگهی رسمی ثبت علامت تجاری تحت مالکیت این شرکت در روزنامه رسمی شماره ۲۰۱۶۴ مورخ ۱۳۹۳.۳.۸ منتشرشده است. در این آگهی مدت اعتبار ثبت این علامت ۱۰ سال از تاریخ ۱۳۹۰.۱۲.۶ الی ۱۴۰۰.۱۲.۶ مقرر شده است. در سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران آگهی دیگری مبنی بر تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت منتشرنشده است. آنچه در حال حاضر اِعمال ضمانت اجراهای قانونی مقرر  در زمینه نقض حقوق ناشی از ثبت علائم تجاری را به نفع نوکیا کورپوریشن دشوار می‌‌‌سازد، عدم‌تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت از تاریخ ۱۴۰۰.۱۲.۶ است. هر نوع تقاضای اِعمال این ضمانت اجراهای قانونی مقرر منوط به انجام تشریفات مجدد تقاضای ثبت و انتشار آگهی مالکیت علامت تجاری توسط نوکیا کورپوریشن است.»

 

دیگر خبرها

  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز | یک پزشک زن فوت کرد و یک پزشک دیگر در کما
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • کشف ۵۰۰ میلیون ریال چک‌پول تقلبی در ایوان
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران