Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهین آرپناهی مدیرکل ارتباطات همراه اول در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در پیگیری موضوع پیغام جعلی هدیه ۱۲۰ گیگ اینترنت رایگان عید فطر که برخی از مشترکان این اپراتور را متحمل ضرر کرده، اظهار داشت: انتشار شایعه دروغی باعث شد، برخی مشترکان همراه اول ناخواسته بسته ۱۲۰ گیگ را فعال کنند که ابتدای صبح روز یکشنبه جلسه‌ای برگزار و تصمیماتی برای جبران هزینه این مشترکان اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: مقرر شد خرید تمامی کسانی که با شماره گیری کد مذکور به صورت یکباره این بسته را انتخاب کرده‌اند، لغو شود و مصرف دیتای آنان به آخرین بسته انتخابی قبل از این خرید بازگردد.
وی ادامه داد: همچنین به دلیل اینکه هزینه بالای این بسته می‌توانست موجب یک طرفه شدن خطوط مشترکان شود، تصمیم گرفته شد که فعلا تا مدتی از قطع یا یک طرفه شدن خطوط این مشترکان جلوگیری شود.
به گفته‌ این مدیر همراه اول، در نتیجه بروز این اتفاق، با انجام تغییرات فنی، مقرر شد تا امکان خرید بسته، بدون اخذ تاییدیه مشترک در یک مرحله تایید جداگانه، لغو شود که اقدامات فنی لازم در این زمینه در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی تکمیلی به این مشترکان از طریق ارسال پیامک صورت خواهد گرفت. همچنین برای ارتقای آگاهی تمامی مشترکان نیز پیامک هایی با مضامین اطلاع رسان درباره نحوه مصرف و خرید بسته‌ها و سایر اطلاعات ضروری طراحی و ارسال خواهد شد.
وی از مشترکان خواست کرد: به شایعات در فضای مجازی در موارد مشابه بی توجه باشند و اطلاعات مربوط به اپراتورها را صرفا از درگاه های رسمی اپراتور دریافت کنند.
طی چند روز گذشته و همزمان با عید سعید فطر، پیامی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه اپراتور اول به این مناسبت با استفاده از کد دستوری *100*2*6*5*1# به میزان 120 گیگ حجم اینترنت رایگان اختصاص خواهد داد، مشترکانی که فریب این پیام جعلی را خورده‌اند، عضو یک سرویس حجمی با ارزش مالی بیش از 200 هزار تومان شده‌اند که این مبالغ در صورت‌حساب آنها لحاظ شده است.
همراه اول همان زمان در اطلاعیه‌ای جعلی بودن این پیغام را اعلام کرد، اما با توجه به شیوع این شایعه برخی از مشترکان کد را شماره گیری کرده بودند و خرید ناخواسته این سرویس باعث نارضایتی این مشترکان شده بود.
امروز محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دستور داد تا با شناسایی ارسال کننده این پیام جعلی و معرفی آن به مقامات قضایی، تعداد مالباختگان احتمالی را شناسایی کند و راهکار فوری برای حل این موضوع ارایه دهد.
انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۹۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداششت کلاهبردار رسیدساز جعلی در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،امیرحسین سلیمانی گفت: زنی میانسال با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که فردی با هویت مشخص به مغازه من مراجعه کرد و اقدام به خرید ۳ دستگاه گوشی تلفن همراه با رسید بانکی کرد که پس از ساعتی متوجه شدم پولی به حساب من واریز نشده و از من کلاهبرداری شده است.
وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که فرد کلاهبردار با بیان اینکه کارت بانکی خود را همراه ندارد و وجه گوشی‌های موبایل خریداری شده را به صورت اینترنتی پرداخت می‌کند؛ با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت گوشی‌های موبایل، فروشگاه را ترک می‌کرده است.
رئیس پلیس فتا فارس بیان کرد: کارشناسان با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، متوجه این موضوع شدند که متهم با هویت‌های جعلی برای خرید موبایل به ۳ موبایل فروشی دیگر نیز مراجعه و با ارائه یک رسید بانکی جعلی مجموعاً ۱۲ گوشی موبایل به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را تحویل و محل را ترک کرده است.
سلیمانی ادامه داد: کارشناسان تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی قضایی وی را در یکی از محلات شیراز دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اقرار کرد، گفت: هم استانی‌های عزیز برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها باید سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طرف بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

این مقام انتظامی به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir (بخش گزارشات مردمی) و یا با شمار تماس ۰۹۶۳۸۰ با همکاران در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • بسته غذایی ۶۰۰ هزار تومانی مشمول مادران کدام دهک‌ها می‌شود؟
  • اختصاص بسته‌های غذایی ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران دارای فرزند شیرخوار از امروز
  • جزئیات دریافت ۲۰ گیگ اینترنت رایگان ایرانسل G۴ به مدت ۱۴ روز | بهره مندی از امکانات ویژه نسل جدید G۴ با کد #۷۰*
  • سبد غذایی رایگان به این گروه از مادران ؛ منتظر پیامک باشید
  • تعهد مهمی که وزارت ارتباطات از اپراتورهای تلفن همراه گرفت
  • حذف کارت بانکی آغاز شد / خرید با موبایل!
  • واکنش زارع پور به خبر خرید سهام دیجی کالا توسط همراه اول
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت در ۶ بانک
  • آغاز کهربا در ۶ بانک/ خرید با موبایل و بدون کارت اجرایی شد
  • بازداششت کلاهبردار رسیدساز جعلی در شیراز