Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@16:19:49 GMT

معمای حل نشدنی «مسجد ولیعصر (عج)»

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۲۹۴۷۷

معمای حل نشدنی «مسجد ولیعصر (عج)»

خبرگزاری شبستان: افتتاح مجتمع فرهنگی مذهبی ولیعصر (عج) که قرار بود همزمان با عید سعید فطر رسما انجام شود، به دلیل روشن نشدن شرایط واگذاری آن به مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، اواسط خردادماه بود که مهندس یوسف متقی؛ سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، از افتتاح پروژه احداث مسجد و مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) همزمان با عید سعید فطر خبر داد، وی با اشاره به اتمام عملیات اجرایی احداث مسجد و مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) بهره‌برداری از این پروژه را زمینه‌ساز توسعه فضاهای فرهنگی و مذهبی در بخش مرکزی پایتخت یعنی قلب فرهنگی شهر تهران دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی پارکینگ ۳ طبقه با ظرفیت ۱۶۸ دستگاه خودرو، واحدهای اداری، سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۳۸۴ نفر، سالن غذاخوری با ظرفیت ۵۴۵ نفر و شبستان‌هایی ویژه آقایان و خانم‌ها را به عنوان بخشی از امکانات این مجتمع برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه مسجد و مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) از ظرفیت پذیرش حدود ۲۲۰ نفر برخوردار است و ۴۶ چشمه سرویس بهداشتی در ۲ طبقه این مجموعه جانمایی و احداث شده است، آشپزخانه صنعتی آن نیز ظرفیت آماده سازی ۱۵۰۰ پرس غذا در هر وعده را دارا است.

 

سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، همچنین افزود: مسجد ولیعصر (عج) ۳ دستگاه آسانسور دارد و سیستم گرمایش و سرمایش آن به وسیله موتورخانه مرکزی و سیستم فن کویل دایر است.

 

بعد از اعلام خبر زمان افتتاح مسجد ولیعصر (عج)، حجت الاسلام صادق‌زاده؛ رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران هم در گفت‌وگو با خبرنگار ما افتتاح این مسجد را تایید کرد و گفت: این پژوره بعد از سال‌ها چشم انتظاری به اتمام رسیده و آماده بهره‌برداری است.

 

 

 اما با پیگیری‌های انجام شده از حجت‌الاسلام مهران مجیدی؛ مدیر ناحیه شهید نواب صفوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، درباره علت افتتاح نشدن این مجتمع فرهنگی مذهبی در روز عید سعید فطر، وی اعلام کرد که به دلیل حل نشدن برخی مشکلات، افتتاح این مسجد در حال حاضر به تعویق افتاده است.

 

 

مدیر ناحیه شهید نواب صفوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، گفت: هنوز جمع‌بندی‌های لازم در مورد شرایط واگذاری این مجتمع فرهنگی مذهبی به این مرکز انجام نشده است و تا روشن نشدن واگذاری آن، این مجتمع فعالیت خود را آغاز نمی‌کند.

 

به گزارش شبستان، موضوع ساخت مسجد ولیعصر (عج) از سال ۱۳۶۰ در چهار راه ولی عصر (عج) آغاز شد، زیرا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مردم این منطقه احساس کردند که در این مسیر با توجه به اینکه محیط خاصی بود، یک مسجد و پایگاه مردمی تأسیس شود و پس از بررسی‌هایی که انجام شد، مکان فعلی جنب تئاتر شهر مناسب‏‌ترین نقطه برای ساخت این مسجد تشخیص داده می‌شود، بنابراین در کنار زمینی که برای ساخت مسجد اختصاص می‌یابد چادری نصب می شود و بعد سوله‏‌ای برای برگزاری نماز و سایر مراسم دینی ایجاد می‌شود، اما از زمانی که این مکان برای ساخت این مسجد اختصاص یافت، مخالفت‌هایی مبنی بر نساختن آن در کنار تئاتر شهر مطرح شد و سعی شد تا در جریان کار آن مشکلاتی ایجاد شود، با این حال کار احداث مسجد و مجتمع فرهنگی ولیعصر (عج) در سال ۸۳ به تصویب رسید تا پس از آن شهروندان تهرانی شاهد طراحی و ساخت آن باشند، اما تا حال حاضر این مجموعه درگیر حاشیه‌هایی شده است که هنوز هم ادامه دارند.

 

 

اما جدای از بحث به تعویق افتادن زمان افتتاح مجتمع ولی‌عصر (عج) اگر چه کلنگ این مجتمع به نام مسجد در این منطقه به زمین زده شد، اما خیلی‌ها بر این باورند که ساخت مسجد یک بهانه بود و حالا این بنا نه شبیه مسجد، نه شبیه مجتمع فرهنگی مذهبی و بیشتر یک مجتمع تجاری است.

 

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس مساجد دولت نماز عید فطر کانون های مساجد عید فطر ماه رمضان مقام معظم رهبری سید محمد بطحایی جام جهانی مسجد ولیعصر مسجد طراز اسلامی مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران

آفتاب‌‌نیوز :

داوود کیم، یوتیوبر مشهور کره جنوبی که چند سالی است مسلمان شده، از چند روز پیش با اعلام قصدش برای ساخت یک مسجد در کشور خود سروصدای زیادی به پا کرده، اما حالا نحوه تأمین بودجه این مسجد جنجالی شده است. این جنجال پس از اتهام جمع‌آوری کمک‌های مالی از مسلمانان خارج از کره جنوبی از جمله ایران برای پروژه ساخت مسجد در این کشور به وجود آمد.

داوود کیم ۳۰ ساله، یک تولیدکننده محتوای مشهور و تأثیرگذار است که از زمان گرویدن به دین اسلام در سال ۲۰۱۹، محبوبیت زیادی در میان مسلمانان غیرکره‌ای پیدا کرده است. او عمدتاً درباره مسلمانان کره جنوبی و تجربیات شخصی خود به عنوان یک مسلمان کره‌ای محتوا منتشر می‌کند.

اخیراً، کیم پس از اظهار مشارکت خود در تأمین مالی پروژه ساخت مسجد در شهر دایگو و جمع‌آوری کمک‌های مالی از دنبال‌کنندگانش، با نهاد‌های اسلامی رسمی در کره جنوبی درگیر شده است.

مسئله ساخت مسجد در دایگو از جمله موضوعات بحث‌برانگیز میان ساکنان و مقامات این شهر است که کیم از آن برای جلب توجه مخاطبان در کانال یوتیوب خود استفاده کرد.

این ادعا‌ها موجب ایجاد موج انتقادات از سوی نهاد‌های اسلامی رسمی و جامعه مسلمانان در کره جنوبی علیه کیم شد.

آن‌ها او را به گمراه کردن و تلاش برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای منافع شخصی تحت پوشش پروژه‌های ساخت مسجد متهم کردند و خواستار توضیح در مورد نحوه استفاده از پول‌های جمع‌آوری شده از دنبال‌کنندگانش شدند.

اتحادیه اسلامی کره جنوبی نیز در صفحه اینستاگرام خود با انتشار بیانیه‌ای رسمی توضیح داد که تنها نهاد اسلامی رسمی ثبت شده در کشور کره جنوبی که مجاز به ساخت مساجد در این کشور و جمع‌آوری کمک‌های مالی است، اتحادیه اسلامی است و این بدان معناست که داوود کیم صلاحیت قانونی برای ساخت مسجد در کره جنوبی را ندارد.

این اتحادیه با رنگ قرمز نوشت که ادعا‌های کیم برای طرح جمع‌آوری کمک‌های مالی و ساخت مسجد در این کشور هیچ ربطی به اتحادیه ندارد و یک مسئله شخصی است.

کیم از خود دفاع کرد

در همین راستا، کیم از خود دفاع و بر نیت خیرخواهانه خود تأکید کرد. او اشاره کرد که تنها قصد حمایت از جامعه مسلمانان در کره جنوبی و تسهیل زندگی دینی آن‌ها را دارد. با این حال، جنجال در مورد شفافیت و مشروعیت روش جمع‌آوری کمک‌ها و نحوه هزینه آن‌ها همچنان ادامه دارد.

کیم در این باره نوشت: «در مورد مسجد دایگو، من تمام پولی را که دریافت کردم برگرداندم».

داوود کیم با بیان اینکه مقامات تاکنون هیچ اتهامی علیه وی مطرح نکرده‌اند، افزود: «همه این جنجال‌ها در فضای مجازی پس از اینکه تصمیم گرفتم مسجدی در کره بسازم به وجود آمد... فریب دروغ‌های کسانی که از گسترش اسلام در کشور کره می‌هراسند را نخورید.»

وی همچنین گفت: «خدا از همه چیز آگاه است... نیت من برای خداست... و هرگز از ساختن مسجد در کره دست بر نمی‌دارم.»

کیم جای یا داوود کیم، خواننده و یوتیوبر معروف کره‌ای است. او در ۸ آوریل ۱۹۸۳ در سئول متولد شده و در سال ۲۰۱۹، به دین اسلام روی آورده و مسلمان شده است.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • افتتاح چند هزار میلیارد پروژه شهری طی دهه کرامت در قم
  • دلیل مهدی چمران برای ساخت مسجد در تمام پارک‌های تهران | فیلم
  • حریق یک مرکز اقامتی در میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌ سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد