Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به حساسیتی که در حوزه مسائل امنیتی در کشور وجود دارد و با در نظر گرفتن مسائلی که اخیرا در رابطه با جمعی از فعالان محیط زیست پیش آمد اینکه مناطقی برای شکار در اختیار اتباع خارجی قرار داده شود مستلزم حساسیت و دقتی زیاد و نگاهی پیشگیرانه است.

خبرگزاری تسنیم: صدور پروانه شکار از سوی سازمان حفاظت محیط زیست که مدتی است پای شکارچیان خارجی را علاوه بر قرق‌های اختصاصی به زیستگاه‌های شاخص کشور در مناطق چهارگانه محیط زیست باز کرده، پس از آنکه اعتراضات گسترده فعالان و کارشناسان محیط زیست را به همراه آورد چند روزی است به اعتراض نمایندگان مجلس منجر شده و کار را به جایی رسانده که نمایندگان مجلس در صدد پیگیری پرونده صدور این مجوز‌ها برآیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز بنیادی، نماینده استان خراسان رضوی درباره شکار اخیر اتباع خارجی در زیستگاه‌های کشور از جمله پناهگاه حیات وحش حیدری در استان خراسان رضوی به تسنیم گفت: با توجه به اظهاراتی که در این باره منتشر شده ضروری است فراکسیون محیط زیست در هفته جاری به موضوع صدور این پروانه‌ها ورود کند تا مشخص شود مجوز‌ها بر چه اساس صادر شده.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ورود دستگاه‌های نظارتی به موضوع صدرو پروانه‌های شکار برای اتباع خارجی گفت: با توجه به حساسیتی که در حوزه مسائل امنیتی در کشور وجود دارد و با در نظر گرفتن مسائلی که اخیرا در رابطه با جمعی از فعالان محیط زیست پیش آمد و مشکلاتی را ایجاد کرد بدون شک، اینکه اتباع خارجی به کشور وارد شوند و مناطقی برای شکار در اختیارشان قرار داده شود مستلزم حساسیت و دقتی زیاد و نگاهی پیشگیرانه است تا شاهد ایجاد مشکلات جدید نباشیم.

وی یادآور شد: این نکته را هم باید مد نظر قرار داد که اگر حقیقتا آن‌طور که گفته می‌شود جمعیت حیات وحش آنقدر زیاد شده که ناچار به حذف بخشی از آن هستیم، در داخل کشور شکارچیانی هستند که مایل به این کار باشند و نیازی به وارد کردن شکارچی خارجی نیست. باید بررسی و مشخص شود چه نیتی پشت این قضیه است که حتما شکارچی خارجی باید وارد زیستگاه‌ها شود. شاید برخی بگویند که شکارچی خارجی پول بیشتری می‌دهد، اما این اصلا موجه نیست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای، با بیان اینکه طرح صدور پروانه شکار برای اتباع خارجی قطعا نقاط ضعفی دارد گفت: امکان سوال از معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد، اما فراکسیون محیط زیست مجلس باید مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست را دعوت کند تا در خصوص مواردی مانند اینکه بر اساس کدام برآورد جمعیت مستند از حیات وحش به این نتیجه رسیده‌اند که جمعیت زیاد شده و حذف بخشی از آن توسط شکارچیان لازم است شفاف‌سازی شود. همچنین توضیح داده شود که چه برنامه‌های نظارتی برای حضور اتباع خارجی در زیستگاه‌ها در دست اجراست.

به گزارش تسنیم، طی روز‌های گذشته برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مانند علی اکبری، جبار کوچکی‌نژاد، عباس پاپی‌زاده، علی بختیاری و علی ابراهیمی نسبت به صدور پروانه‌های شکار از سوی سازمان حفاظت محیط زیست معترض شده‌اند.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003UFp

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده استان خراسان رضوی پروانه شکار اتباع خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۹۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تبریز طرح پاکسازی گسترده و خودجوش به مناسبت هفته سلامت و زمین پاک با هدف حمایت از پویش "امروز من، بدون کیسه پلاستیکی" اجرا شد.

رحمت الله کریم زاده اظهار کرد: پاکسازی اتوبان شهید کسایی اقدام مشترک بین مرکز بهداشت استان، حفاظت محیط زیست، شهرداری، هیأت‌های ورزش همگانی و گروه‌های دوستدار محیط زیست به انجام رسید.

وی هدف از این حرکت مشترک را تاکید بر لزوم توجه به زمین و آلودگی‌های ناشی از رهاسازی پسماند و زباله‌های پلاستیکی در محیط و فضاهای عمومی عنوان کرد که می‌تواند باعث به خطر انداختن سلامت جامعه و صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست شود.

کریم زاده افزود: برگزاری این برنامه گسترده پاکسازی در حاشیه اتوبان شهید کسایی و محور اصلی مواصلاتی کلانشهر تبریز، تنها به منظور جمع آوری زباله نیست، بلکه حساس سازی و آموزش چهره به چهره با اولویت فرهنگ سازی برای جلوگیری از تولید زباله و پخش آن در طبیعت، رودخانه‌ها و محیط‌های شهری است.

کد خبر 6087462

دیگر خبرها

  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی پاکسازی شد
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت آب اصفهان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • دشتی پر از شاهین‌های شکاری در تهران / شکارچیان در کمین و سازمان محیط زیست بی‌خبر / احتمالا بخشی از تجارت غیرقانونی شاهین از این‌جا آغاز می‌شود (فیلم)
  • هر فرد می تواند سفیر محیط زیست باشد/ اعمال فرهنگ‌سازی راه حلی برای حفظ محیط‌زیست
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی جز پنج یگان برتر کشور اعلام شد