Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@16:55:28 GMT

◄ 12 سال اخیر بارش‌ها زیر حد نرمال بوده است

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۳۴۵۸۲

◄ 12 سال اخیر بارش‌ها زیر حد نرمال بوده است

تین‌نیوز | 

رئیس سازمان هواشناسی عنوان کرد: در 12 سال اخیر بارش باران در کشور زیر حد نرمال بوده‌ است.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، داود پرهیزکار در نشست اطلاع‌رسانی و آموزشی هیات بین‌الدولی تغییر اقلیم (IPCC) در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بحث تغییر اقلیم و توسعه پایدار دو بحث کاملاً مرتبط با یکدیگر هستند که در راستای آن شاهد اتفاقاتی مهمی در کشور از بحث توسعه پایدار به‌مانند خشک‌سالی دریاچه ارومیه و زاینده‌رود هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه مطلب با تأکید بر اینکه در راستای عدم توجه به توسعه پایدار بسیاری از تالاب‌های کشور خشک شده‌اند، بیان کرد: زمانی که بیش از توان یک منطقه در آن توسعه صورت بگیرد شاهد خشک‌سالی خواهیم بود و به‌ناچار باید به سمت استفاده از منابع زیرزمینی پیش برویم و در آینده حتی این منابع هم کافی نخواهند بود و باید به سمت منابع آبی، زیرسطحی (عمیق‌تر) برویم. در حال حاضر بسیاری از مناطق به با این مشکل روبه‌رو هستند.

رئیس سازمان هواشناسی با تأکید بر این مسئله که در 12 سال اخیر بارش باران در کشور زیر نرمال بوده‌ است، گفت: این مسئله بدان معناست که تغییر اقلیم در جهان مسئله اعتقادی نیست و بر اساس تحقیقات، مشاهدات و پژوهش‌ها این موضوع ثابت شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اظهار به اینکه در یک دهه اخیر حتی میزان بارش به نرمال هم نرسیده است، خاطرنشان کرد: دمای ایران در سال‌های اخیر به میزان 2 درجه گرم‌تر شده است و تمام اطلاعات آن در آرشیو سازمان هواشناسی کشور وجود دارد.

 او تأکید کرد: توسعه پایدار تنها در چارچوب توان اقلیمی معنا پیدا می‌کند توسعه بیش‌ازحد توان حد اقلیم یک منطقه، قطعاً ناپایدار خواهد بود  و علاوه بر از بین بردن ثروت ملی، مشکلات خیلی فراوانی برای کشور به دنبال خواهد داشت لذا برنامه‌های توسعه‌ای با توجه به تغییرات اقلیمی به وجود آمده دوباره مورد بازبینی قرار بگیرد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوهنوردی ممنوع!
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوه‌نوردی ممنوع!
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند