Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@17:26:20 GMT

تست جاده‌ای بی ام و سری ۸ کوپه ۲۰۱۹ را ببینید

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۳۴۷۰۸

تست جاده‌ای بی ام و سری ۸ کوپه ۲۰۱۹ را ببینید

به گزارش خبرآنلاین، برخی از فناوری‌های جالب در طراحی بیرونی ماشین در نظر گرفته‌شده است. چراغ‌های ال ای دی با فناوری LaserLight یکی از آن‌هاست که لیزر روی فسفر روشن‌شده و نور را فراهم می‌کند. سقف فیبر کربن نیز برای سرعت‌بالا تعریف‌شده است.

در طراحی داخلی نیز جدیدترین کیت بی ام و در نظر گرفته‌شده است. سیستم داخلی خودرو مبتنی بر راننده بوده و کنسول در وسط جایی که راننده را از سرنشین جدا می‌کند، تعبیه‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرم مرینوس برای صندلی‌های اسپرت ساخته‌شده و فضای دو صندلی عقب 50/50 تقسیم‌شده است. روشنایی محیط داخلی بازتعریف‌شده و نور به دلایل مختلف، ازجمله دریافت تماس، تغییر رنگ می‌یابد.

سری هشت 2019 که قرار است پاییز امسال راهی بازار شود(قیمت هم‌زمان با عرضه اعلام خواهد شد)، مجهز به سیستم‌عامل جدید 7.0 بی ام و است که روی ایکس5 و ایکس 7 جدید نیز نصب می‌شوند. سیستم اینفوتینمنت iDrive به‌صورت لمسی و دکمه‌ای کار می‌کند و سیستم صوتی خودرو با 11 اسپیکر تعریف‌شده اما کاربر می‌تواند 16 اسپیکر هارمن کاردون یا سیستم صوتی Bowers & Wilkins را با 16 اسپیکر سفارش دهد.

شناسایی عابر در بخش فناوری ایمنی در بی ام و سری 8 به‌صورت خودکار و استاندارد وجود دارد. کروز کنترل در حالت سرعت کامل در دسترس است که می‌تواند با یکنواختی در بزرگراه‌های طولانی مبارزه کند.سنسورهای پارکینگ و دستیار موازی پارک در کنار سیستم دوربین 360 درجه، به راننده کمک فراوانی می‌کند.

فناوری Digital Key مانند گوشی هوشمند در بی ام و سری 8 عمل می‌کند و به‌وسیله آن می‌توان با زدن دکمه روی درب خودرو به تماس تلفنی جواب داد. گوشی در جایگاه خود قرارگرفته و سپس با فناوری مذکور بدون در دست گرفتن گوشی، می‌توان ماشین را روشن کرده و رانندگی کرد.

سری 8 راحتی خاصی را به راننده می‌دهد که سری 6 هرگز آن را به ارمغان نیاورد.

مدلی که مشاهده می‌کنید M850i xDrive نام دارد که دارای موتور 523 اسب بخار به‌صورت AWD ، توربو V8 و 4.4 لیتر است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد