Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه گاردین انگلیس در سرمقاله خود با محکوم کردن موضع غرب در قبال جنگ الحدیده یمن نوشت، عملیات ائتلاف عربی در الحدیده دیگر تردیدی در تبانی غرب با این ائتلاف باقی نگذاشته است.

به گزارش ایسنا، روزنامه گاردین انگلیس در سرمقاله خود نوشت، عملیات ائتلاف عربی در الحدیده با تسلیحات ساخت انگلیس، آمریکا و فرانسه و با آموزش‌ها و مشورت‌های نظامی غربی انجام می‌شود، نه تنها افسران انگلیس و آمریکا در اتاق فرماندهی حملات هوایی حضور دارند بلکه به نوشته روزنامه فرانسوی "لوفیگارو" نیروهای ویژه فرانسه نیز در خاک یمن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاردین نوشت، حمایت نظامی غرب در یمن در حالی صورت می‌گیرد که انگلیس و فرانسه نسبت به سرانجام حملات عربستان علیه یمن به ظاهر به این کشور هشدار دادند و آمریکا هم با درخواست امارات برای حمایت از این کشور در عملیات مین‌زدایی جهت آغاز حملات مخالفت کرد.

این روزنامه در ادامه به اظهارات مقام اماراتی در این‌باره استناد کرد که گفته بود: "امتناع آمریکا از ارائه حمایت نظامی به معنی درخواست این کشور از امارات برای عدم انجام عملیات نیست".

گاردین می‌نویسد، ائتلاف عربی عملیات الحدیده را علاوه بر داده‌های نظامی با پوشش‌دهی دیپلماسی غرب انجام می‌دهد. انگلیس و آمریکا روز جمعه در مقابل تلاش سوئد برای صدور بیانیه‌ای در زمینه آتش‌بس توسط شورای امنیت سنگ‌اندازی کردند و انگلیس علنا از عربستان حمایت کرد تا جایی که وزیر سابق توسعه بین‌المللی انگلیس گفت: "فروش سلاح و منافع امنیتی در دستور کار است".

گاردین می‌نویسد، جنگ یمن جان هزاران تن را گرفته و تعدادی نیز در خطر زندگی می‌کنند و با وجودی که قوانین بین‌المللی حکم می‌کند که کمک‌های انسانی به سرعت و بدون هیچ مانعی ارسال شوند اما ائتلاف عربی و "انصارالله" کارنامه شرم‌آوری در رعایت قواعد جنگ دارند تا جایی که گروه‌های امداد مجبور به فرار از الحدیده شده، ۲۲ میلیون یمنی نیازمند کمک هستند و هشت میلیون تن دیگر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

به نوشته این روزنامه، هدف از عملیات الحدیده تلاش عربستان و امارات برای ممانعت از ارائه طرح صلح توسط مارتین گریفیتس، نماینده ویژه سازمان ملل در یمن است که پیشتر هشدار داده بود، حمله به الحدیده ممکن است صلح را از صحنه به در کند.

گاردین نسبت به فرصت‌های حل و فصل این بحران و مذاکرات جاری برای قانع کردن انصارالله جهت تحویل اداره بندر الحدیده به سازمان ملل ابراز ناامیدی کرد.

قرار است گریفیتس پس از مذاکرات فوق‌العاده، امروز (دوشنبه) در شورای امنیت سخنرانی کند.

گاردین با استناد به اظهارات لیز گراندی، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بشردوستانه نوشت، مذاکرات درباره تحویل اداره بندر الحدیده به این سازمان به مراحل خوبی رسیده است، اما حتی اگر گریفیتس با وجود دشواری‌ها بتواند این توافق را مدیریت کند باز هم با توجه به نیت‌های بد دو طرف و پیچیدگی‌های تحویل بندر الحدیده فرصت‌های حفاظت از آن ضعیف است.

منابع سیاسی و بین‌المللی اعلام کردند، گریفیتس امروز بدون تحقق هیچ نتیجه‌ای در مذاکرات خود با انصارالله در سفر سه روزه خود به صنعا، این شهر را ترک می‌کند.

نماینده سازمان ملل در یمن روز شنبه وارد صنعا شد تا با رهبران انصارالله دیدار و شروط امارات را درباره توقف جنگ الحدیده در چارچوب اقدامات بین‌المللی برای کاهش تنش در ساحل غربی یمن منتقل کند.

ائتلاف عربی از عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن حمایت می‌کند که انصارالله او را از یمن بیرون کرد. اما به نظر می‌رسد حمله به الحدیده دو دلیل اصلی دارد، نخست رقابت با ایران و منافع استراتژیک دیگر و دوم حفظ "هیبت" فرماندهان این حمله و بارزترین آنها محمد بن سلمان، ولیعهد و "حاکم دوفاکتوی" عربستان است که جنگ را فرماندهی می‌کند.

ائتلاف عربی معتقد است پس از یک مدت طولانی رکود در عملیات، ممکن است در حال حاضر از زمان آغاز جنگ در یمن در بهترین وضعیت خود قرار داشته باشد و امیدوار است واقعیت‌ها را عملا تغییر دهد، این ائتلاف فکر می‌کند الحدیده صرف نظر از عواقب عملیات نظامی علیه غیرنظامیان یک پیروزی تقریبا دست یافتنی است.

همانگونه که در گزارشی از گروه بین‌المللی بحران آمده است، گروه‌های درگیر در یمن به چشم‌انداز نظامی خود بیش از حد اطمینان دارند و هنگامی که فرصتی برای مذاکره پیش می‌آید فشار نظامی را افزایش می‌دهند و غالبا به عواقب حملات خود علیه وضعیت انسانی و دشواری‌های شهروندان اهمیتی نمی‌دهند.

گاردین نوشت، شاید ریاض و ابوظبی بر سر برنامه‌های خود در قبال تهران توافق داشته باشند اما پیچیدگی‌های میدانی اختلاف در منافعشان را علنی می‌کند تا جایی که نیروهای تحت حمایت امارات با نیروهای تحت حمایت عربستان در عدن جنگیده و کشته می‌شوند و جنوب یمن به دنبال خودمختاری است، اما کدام یک از مقامات عربستان و امارات جرأت خواهند کرد به روسای خود اطلاع دهند که تهران آنها را وادار به جنگ هزینه‌برداری کرده و این جنگ به نظر می‌رسد پایانی ندارد؟! همچنین پیامدهای اقتصادی جنگ مانع بزرگ دیگری در مقابل صلح است.

روزنامه انگلیسی گاردین در پایان نوشت، جنگ یمن و درد و رنج انسانی و ناآرامی‌های ناشی از آن در منطقه، خشم را علیه غرب و ادعایش درباره حقوق بشر و قوانین بین‌المللی برمی‌انگیزد. اگر در گذشته کسی منکر تبانی غرب در این جنگ بوده حوادث روزهای اخیر همه چیز را آشکار کرده و تردیدی باقی نمی‌گذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام استان الحدیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران

علی محمد لطفی مسئول واحد حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران از شناسایی ۵۶۲۷ مورد تخلف در حریم راه‌های این استان توسط گشت صیانت از حریم در فروردین ماه امسال خبر داد.

او افزود: ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم راه‌های مازندران به صورت مستمر توسط گشت‌های راهداری شناسایی می‌شوند که در فروردین ماه سال جاری، ۱۰۵ مورد برخورد با دستفروشان حاشیه راه، ۳۷۰ مورد جمع آوری تابلو‌ها و بنر‌های غیرمجاز، ۱۴ مورد انسداد راه دسترسی غیرمجاز و ۵۸ مورد برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز صورت پذیرفت.

لطفی گفت: به استناد ماده ۱۷ قانون ایمنی راه‌ها، ایجاد هرگونه ساختمان و دیوارکشی و تاسیسات به شعاع صد متر از انتهای حریم راه‌ها و حریم راه آهن‌های کشور و در طول کنارگذرهائی که وزارت راه و شهرسازی احداث کرده یا می‌کند و یا مسئولیت نگهداری آن را به عهده دارد بدون کسب مجوز از وزارت مذکور ممنوع است.

او با بیان این که درصورت عدم برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم راه‌های استان، در بحث ایمنی با چالش جدی مواجه خواهیم شد، افزود: حفظ و حراست و پاکسازی از حریم راه‌ها نیازمند یک همت و عزم استانی و ملی بوده که می‌بایست تمامی دستگاه‌های ذیربط خود را ملزم به اجرای آن بدانند.

مسئول حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بر لزوم اجرای قوانین و مقررات ایمنی راه‌ها تاکید کرد و گفت: مردم فهیم استان قبل از هرگونه فعالیتی در خصوص ساخت و ساز در حریم راه نسبت به اخذ مجوز لازم از این اداره کل اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • حماس: حمله صهیونیست‌ها به رفح ناکام‌کردن توافق آتش‌بس است
  • سناریوهای تجاوز به رفح و واکنش جبهه‌های حامی غزه
  • لحظه تجاوز تانک‌های رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح+فیلم
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • کریستیانو رونالدو باری دیگر آمادگی بدنی اش را به رخ کشید / تمرینات بدنسازی CR7
  • بمباران شدید شهر رفح توسط اشغالگران رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»
  • شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
  • راز قتل مرد جوان پس از ۳ ماه برملا شد