Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@05:07:23 GMT

کاشت گياهان کم آب بر در کرج آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۳۵۷۰۷

کاشت گياهان کم آب بر در کرج آغاز شد

خبرگزاري آريا - کرج-ايرنا- طرح کاشت گياهان کم آب بر با هدف صرفه جويي در مصرف آب و توسعه فضاهاي سبز در کلانشهر کرج آغاز شد.

عباس حق محمدلو سرپرست منطقه 9 شهرداري کرج روز دوشنبه اعلام کرد که اين منطقه شهري به عنوان پايلوت مجري اين پروژه شده است.
وي با اشاره به فرا رسيدن فصل گرما و احتمال کمبود آب گفت: 20 هزار گياه ثابت پوششي مانند فيلا که نياز کمتري به آبياري دارند جايگزين چمن در بلوارهاي منطقه 9 شهرداري کرج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حق محمدلو خاطرنشان کرد: اکنون عمده گياهان پوششي مورد استفاده در فضاي سبز شهري چمن است که با اجراي پژوهش ميداني و تجربي در خصوص جايگزيني گياه پوششي فيلا با نام علمي` Phyla nodiflora`به جاي چمن در دستور کار سازمان پارک ها و فضاي سبز شهرداري کرج قرار گرفت.
اين مسئول با اشاره به ضرورت توجه به موضوع زيبايي شناختي در فضاي سبز و تاثير گياه فيلا در اين زمينه، افزود: از مزاياي اين گياه مي توان طول دوره گلدهي 4 ماهه با گل هاي بسيار زيبا همچنين رنگ خاص برگ هاي اين گياه و زيبايي شهر در تمام ماه هاي سال اشاره کرد.
حق محمدلو از خصوصيات مهم گياه فيلا، سازگاري کامل با شرايط آب و هوايي و مقاومت در مقابل خشکي و کم آبي، اسيديته و شوري خاک، همچنين استقرار در شيب هاي خيلي تند و قدرت پالايندگي بسيار بالا اشاره کرد و گفت: مقاومت نسبت به آفات از ديگر ويژگي هاي اين گياه است.
وي اظهار داشت: با نصب لوله‌هاي آبياري قطره‌اي در بلوارشهداي دانش آموزو بلال، مصرف آب به مقدار بسيار قابل توجهي کاهش يافته است.
کلانشهر کرج حدود 750 هکتار فضاي سبز دارد.
7410/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات سم‌پاشی شبانه درختان منطقه ۱۲ اصفهان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • کاشت بیش از ۶۵۰ اصله نهال در ورودی شهر بوشهر
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد