Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-30@01:58:26 GMT

نرمال نشدن منابع آبی سمنان حتی به زور باران‌های بهاری

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۳۵۹۵۶

به گزارش وانانیوز، 

ایرج حیدریان، دبیر شورای حفاظت از آب استان در گفت‌وگویی با بیان اینکه بارش‌های اخیر هم نتوانسته است، وضعیت منابع آبی را به حالت نرمال برساند اضافه کرد: همچنان وضعیت بحرانی و حاد است و می‌طلبد که در بخش‌های صنعت، شرب و به ویژه کشاورزی مدیریت مصرف صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان همچنین از کاهش 15 درصدی بارندگی در استان سمنان در سال زراعی جاری، از ابتدای مهرماه 96 تا 27 خرداد 97 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: میزان بارش در استان سمنان در همین بازه زمانی، نسبت به میانگین بلند مدت نیز 25 درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: برنامه عملیاتی محدوده‌های عملیاتی سه دشت ممنوعه سمنان، ایوانکی و میامی در جلسات شورای حفاظت از منابع آب استان سمنان تصویب و با همکاری سازمان جهادکشاورزی استان سمنان اجرا می‌شود.

حیدریان افزود: این برنامه عملیاتی تحت عنوان برنامه عملیاتی اجرای طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی در سه محدوده مطالعاتی شامل دشت‌های سمنان، ایوانکی و میامی اجرا می‌شود و وضعیت منابع آب زیرزمینی به صورت دقیق پایش و کنترل می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان ادامه داد: بررسی ابعاد پروژه و اقدامات مورد نیاز به همراه جدول زمان‌بندی انجام هر یک از برنامه‌ها، جهت احیاء و تعادل‌بخشی آبخوان‌های این سه محدوده مطالعاتی شامل سمنان، ایوانکی و میامی در افق زمانی 5 تا 20 ساله از اهداف اجرای این برنامه عملیاتی است.

حیدریان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این سه محدوده مطالعاتی جزء دشت‌های ممنوعه استان سمنان هستند، پایش و کنترل منابع آب زیرزمینی، چاه‌های کشاورزی، کنترل و برخورد با اضافه برداشت‌ها و برداشت‌های غیرمجاز از چاه‌های کشاورزی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز کشاورزی به منظور احیا و تعادل‌بخشی آبخوان‌ها از اهداف کلی این برنامه عملیاتی است.

وی اضافه کرد: یکی از تکالیف و پیش نیازهای اصلی برای اجرای پروژه‌های انتقال آب بین حوضه‌ای، تدوین، تصویب و اجرای برنامه عملیاتی محدوده‌های مطالعاتی است که برای هر منطقه مشخص و به منظور مدیریت شرایط حاد و بحرانی خشکسالی و کمبود آب در استان سمنان مورد تصویب و اجرا قرار می گیرد.
انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: منطقه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • باران بهاری و تگرگ میهمان کرمانشاهیان می‌شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • باران بهاری و تگرگ مهمان کرمانشاهیان می‌شود
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است