Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری رودسر‌ گفت: پس از گذشت چندین روز از وقوع حادثه سیل، رانش زمین همچنان در منطقه کاکرود اشکورات ادامه دارد. ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۱ استانها گیلان نظرات

علی وارسته در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ رانش‌ زمین هنوز در منطقه کاکرود اشکورات رحسم آباد رودسر ادامه دارد اما تا قبل از انجام و مشخص شدن نتیجه مطالعات زمین‌شناسی تصمیمی برای تخلیه روستاهای در معرض آسیب نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری رودسر خاطرنشان کرد:‌ استمرار پدیده رانش زمین که پس از گذشت چندین روز از وقوع حادثه سیل همچنان در منطقه کاکرود اشکورات ادامه دارد مشکلات بسیار زیادی را هم در حوزه خدمات‌رسانی و هم در بخش جست‌وجو مفقودان به‌وجود آورده است.

وارسته با اشاره به بازدید معاون سازمان مدیریت بحران کشور افزود:‌ در همین راستا مقرر شده که هرچه زودتر کارشناسان حوزه زمین‌شناسی با تجهیزات مربوطه خود به منطقه اشکورات اعزام شوند تا به صورت علمی وضعیت کلی منطقه و احتمال ادامه رانش‌ها را مشخص کنند.

وی با بیان اینکه تیم‌های مطالعاتی به زودی وارد منطقه می‌شوند بیان داشت:‌ پس از انجام مطالعات مربوطه و اعلام نتایج تحقیقات علمی گروه زمین‌شناسی در مورد ضرورت تخلیه برخی از روستاهای در معرض آسیب پدیده رانش زمین تصمیم‌گیری می‌شود.

سرپرست فرمانداری رودسر از مختل شدن امور به‌خاطر استمرار رانش زمین خبر داد و عنوان کرد:‌ در حال حاضر تمام کوشش و جدیت گروه‌های امدادی و خدماتی مستقر در منطقه برطرف کردن مشکل راه دسترسی اهالی و پیدا کردن مفقودان حادثه سیل است.

وارسته با اعلام استقرار ماشین‌آلات آواربرداری و بیل‌های مکانیکی جهت جست‌وجوی افراد مفقود شده تصریح کرد:‌ محل احتمالی مربوطه توسط گروه‌های تجسس پیدا شده و از دیروز عملیات آواربرداری و جست‌و‌جوی این افراد توسط تیم‌های امداد و نجات آغاز شده است.

وی جمعیت روستاهایی که در معرض خطر و آسیب جدید هستند را برشمرد و بیان داشت:‌ حدود 200 خانوار در روستای کاکرود و سایر روستاهای واقع در پایین دست ساکن هستند که از زمان وقوع حادثه سیل کار امدادرسانی به آنان با مشارکت همه نیروها انجام شده است.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۶۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت

‌به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران گیلان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت با ابراز تأسف از این حادثه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش سوزی که طی سال‌های گذشته تاکنون اتفاق افتاده تکرار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقشه و پلاک بندی بلوک‌های آسیب دیده در منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت سریعاً انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی و مسؤولان اجرایی با محوریت فرمانداری در محل حادثه برای این کار حضور فعال داشته باشند.

عباسی با بیان اینکه در ساخت و سازهای جدید فاصله بین بلوک رعایت شده و اولویت با خانواده‌های کم برخوردار باشد، ادامه داد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و در صورت لزوم، خانه‌ای به صورت موقت اجاره کنند.

وی با اشاره به اینکه در روستاها متولی ساخت و سازها بنیاد مسکن است و مجوز برای صدور پروانه انجام شود، گفت: همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده به منظور تسهیل در ارائه خدمات داشته باشد.

عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین و بدون اجازه فرمانداری هیچ گونه چادری نصب نشود، افزود: برآورد خسارت وارده به ساکنان بومی و مستأجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند.

وی گفت: وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمان‌های حمایتی سریع تهیه و تأمین شود.

عباسی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تأمین مالی پرسنل آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی گفت: آواربرداری باید سریع‌تر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده می‌کنیم، بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

کد خبر 6095975

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۳۵ حادثه دیده سیلاب در ایلام
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • صلاح خودخواه‌ترین بازیکنی است که دیده‌ام!
  • سیل‎ و کولاک در ١٣ استان/ امدادرسانی به ٨٠٠ حادثه‌دیده
  • سیل‎ و کولاک در ١٣ استان | امدادرسانی به ٨٠٠ حادثه‌دیده از سیل و آبگرفتگی
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • آغاز برداشت گل گاوزبان در اشکورات رودسر (فیلم)
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری