Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛    همایون حائری  افزود: ظرفیت نصب شده در زمینه انرژی های بادی و خورشیدی در کشور در سال 1395 معادل 250 مگاوات بود و این میزان در سال 1396 به 500 مگاوات افزایش یافت.
وی هدفگذاری امسال برای تولید انرژی های نو در کشور را تولید یکهزار مگاوات انرژی بیان کرد و گفت: انتظار داریم امسال ظرفیت نصب شده واحدهای خورشیدی و بادی در کشور نسبت به سال گذشته 2 برابر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**صادرات یکهزار مگاوات برق به عراق
معاون وزیر نیرو همچنین در خصوص صادرات برق گفت: یکی از قابلیت های صنعت برق کشور صادرات انرژی به کشورهای همسایه می باشد و هم اکنون یکهزار مگاوات انرژی برق به کشور عراق صادر می شود.
حائری بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با تمام کشورهایی که با آنها مرز خاکی دارد تبادل انرژی می کند و این بیانگر این واقعیت است که ایران در زمینه انرژی در منطقه سرآمد است.
وی همچنین در خصوص برقرسانی به روستاهای کشور گفت: تمام روستاهای بالای 10 خانوار کشور از نعمت برق بهره مند هستند.

** مردم در مدیریت مصرف برق همکاری خوبی دارند
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی همکاری مردم در مدیریت مصرف برق را موثر و مثبت ارزیابی کرد و گفت: اجرای طرح کاهش ساعات اداری در خوزستان نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی داشته و در صورت اجرای این طرح در کل کشور ، پیک مصرف برق را بدون خاموشی سپری خواهیم کرد.

** شوش قطب انرژی برق منطقه می شود
حائری همچنین  با تشریح طرح های در دست اجرا در شهرستان شوش در زمینه انرژی بیان کرد: 760 مگاولت آمپر پست انتقال و فوق توزیع برق در شهرستان شوش اجرا شده و یا در دست اجراست که با وارد مدار شدن آنها ظرفیت پست های انتقال و فوق توزیع برق در این منطقه به پنج برابر پیک مصرف خواهد رسید.
وی با بیان اینکه بزودی احداث پست برق 400 کیلو ولت در شهرستان شوش آغاز می شود گفت: با احداث این پست برق قابلیت های خوبی در زمینه انرژی در منطقه ایجاد می شود و شوش به قطب بزرگ منطقه در تامین انرژی برق تبدیل خواهد شد.
حائری افزود: با توسعه زیر ساخت ها در زمینه انرژی امکان توسعه ظرفیت های کشاورزی و صنعتی در شهرستان شوش فراهم می شود.
معاون وزیر نیرو در سفری یک روزه به شهرستان شوش در استان خوزستان از طرح ها و پروژه های برق در دست اجرا در این منطقه دیدن کرد.
شهرستان شوش با215 هزار نفر جمعیت دارای 220روستا وپنج شهر است و از نظر جمعیت پنجمین شهرستان در خوزستان است.
به گفته نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیمی از 220 روستای بخش مرکزی ، فتح المبین و شاوور این شهرستان با مشکل کمبود آب و قطع برق روبه رو هستند.
شهر شوش 100 کیلومتر با اهواز مرکز استان خوزستان فاصله دارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون وزیر نیرو انرژی های نو ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۸۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد

ایسنا/کرمان معاون عمرانی فرماندار بم گفت: ۱۰ راه روستایی مناطق عشایری و کوهستانی بخش بروات این شهرستان به دلیل بارش شدید مسدود شده و همچنین ۱۰ خانه در منطقه تهرود دچار آبگرفتگی شدند. 

محمدصادق دادالله پور امروز ششم اردیبهشت ماه در تشریح این خبر اظهار کرد: در  پی بارندگی از شب گذشته و طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیلاب، ۱۰ راه روستایی بخش بروات در منطقه روداب غربی مسدود شده است.

وی با اشاره به اینکه کارکنان اداره راهداری شهرستان با کمک بخشداری بروات در حال بازگشایی مسیرهای روستایی هستند، افزود: بیشترین آسیب در بخش دهبکری منطقه تهرود بوده و آب وارد منازل روستای خان خاتون شده است.

دادالله پور بیان کرد: به دلیل حجم بی سابقه آب و طغیان رودخانه تهرود، آب حاصل از بارندگی از دو پل و مسیر سیل بندها عبور کرده و وارد روستای خان خاتون شد که به محض وقوع این حادثه اعضای ستاد مدیریت بحران در محل حضور یافته و با چهار دستگاه پمپ کَفکِش و موتورهای تخلیه، آب از منازل تخلیه شد.

معاون فرماندار بم با اشاره به اینکه سیلاب به زیرسازی، جدول گذاری و بخشی از آسفالت روستای خان خاتون آسیب وارد کرده، افزود: هم اکنون شرایط در منطقه تهرود بخش دهبکری پایدار است و آب، برق و گاز  روستا وصل است.

وی اظهار کرد: بارش باران و تگرگ به زمین‌های کشاورزی آسیب وارد کرده که کارشناسان جهاد کشاورزی در حال ارزیابی برآورد مالی این خسارت هستند.

دادالله پور با اشاره به اینکه منازل بافت قدیمی مردم نیز آسیب جزئی دیده، گفت: پیگیری‌های لازم صورت گرفته و تیم‌های کمکی توسط مجموعه دهیاری‌ها و شهرداری‌های بم، بروات و دهبکری با سه دستگاه لودر و یک دستگاه گریدر در منطقه تهرود مستقر هستند.

معاون عمرانی فرماندار بم با اشاره به اینکه بیشترین بارندگی را در شمال شهر بم داشتیم، عنوان کرد: سیلابی که به همراه رواناب در مجموعه روستاهای اسپیکان و پشترود در حال حرکت بود، در مسیر رودخانه‌هایی که از قبل پیش بینی شده بود مدیریت و کنترل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • دیدار و گفت وگوی علی باقری با نماینده ویژه پوتین
  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی