Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیماخبرگزاری صداوسیما، مرکز یزد، مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه یزد گفت: با توجه به بحران کمبود آب در استان ،دانشگاه یزد در راستای مدیریت مصرف آب اقدامات خوبی انجام داده است.
بیدکی افزود: ایجاد میکرو کلیما از طریق کاشت درختان به صورت متمرکز در اطراف ساختمانها برای تعدیل دمای هوا،استفاده از شیرهای الکترونیک و شیرهای اهرمی برای جلوگیری از هدر رفت آب،استفاده از آب سر ریز استخر شنای دانشگاه در آبیاری فضای سبز از جمله این اقدامات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد:از دیگر اقدامات مهم در این زمینه ، به کار گیری سیستم آبیاری قطره‌ای برای آبیاری فضای سبز،استفاده از گونه های مقاوم به خشکی در فضای سبز دانشگاه،تغییر ساعات آبیاری فضای سبز به شب ها برای راندمان بهتر و صرفه جویی در مصرف آب، احداث تصفیه خانه فاضلاب خوابگاه خواهران و ایجاد زیرساختهای لازم برای مصرف آب بازیافت شده از فاضلاب جهت آبیاری فضای سبز دانشگاه،جایگزینی چمن با گیاهان پوششی مقاوم به خشکی و استفاده از منابع ذخیره آب سرپوشیده در فضای سبز برای جلوگیری از تبخیر آب است.
مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه یزد در خصوص راهکارهای مدیریت مصرف آب و بازیافت پساب ،نصب بنر ها با پیام صرفه جویی در مصرف آب، نصب سایبان بر روی کولر ها، کاشت گیاهان خشکی پسند، استفاده از آبیاری قطره ای، استفاده از شیرآلات کاهنده مصرف آب، جدا سازی آب شرب و مصرفی در داخل ساختمان های جدیدالاحداث، جداسازی فاضلاب سیاه و خاکستری در مجموعه ساختمان های جدید دانشگاه، آشنا کردن پرسنل مجموعه دانشگاه با روش های صرفه جویی در مصرف آب،‌ نصب کولر های آبی در زیر سایبان یا بالکن های ساختمان ها و سرویس های دوره ای شیرآلات و تجهیزات موتور خانه ای و اسید زنی و تمیز کاری صافی ها  را عنوان کرد.
بیدکی افزود: برای کنترل و تنظیم میزان فشار آب در لوله ها از نصب پرشر سوئیچ ها بر روی لوله ها در موتور خانه ها استفاده شده، همچنین لوله ها، مخازن و کانال های هوا اعم از سرمایشی و گرمایشی عایق بندی حرارتی شده است.
وی استفاده از پکیج روف تاب در سیستم سرمایش و گرمایش ساختمان های دانشگاه را از دیگر اقدامات مدیریت مصرف آب عنوان کرد و کارکرد مستقل به عنوان دستگاه سرمایشی و گرمایشی، قابلیت استفاده با دستگاه های ایرواشر، قابلیت نصب انواع PLC، قابلیت کنترل به وسیله ترموستات های اتاقی و عدم نیاز به لوله کشی های طولانی را از مزایای استفاده از این سیستم ذکر کرد. 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صداوسیما یزد دانشگاه یزد مدیریت مصرف آب کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران نسبت به وقوع سیلاب در استان سمنان برای امروز و فردا هشدار داد و بر لزوم آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان این استان در مقابله با سیل تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیف‌الله آقا بیگی امروز در حاشیه جلسه ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به پیش‌بینی فعالیت گسترده سامانه بارشی در آسمان استان سمنان، اظهار داشت: بر اساس این پیش‌بینی‌ها و با فعالیت سامانه بارشی نسبتاً قوی برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه شاهد بارندگی قابل توجهی در استان سمنان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه این بارندگی‌ها می‌تواند باعث نعمات و برکات زیادی برای مردم استان سمنان باشد، تصریح کرد: البته با توجه به اینکه سمنان به لحاظ اقلیمی که دارد، استان کم بارشی است، بنابراین همه مسئولان و متولیان امر برای مدیریت و کنترل سیلاب وظیفه دارند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران اضافه کرد: این وظیفه هم به مجموعه همکاران ما در بخش آب و دیگر بخش‌های وزارت نیرو و هم سایر سازمان‌ها، تشکیلات، ادارات خدماتی، اجرایی و امدادی استان سمنان بازمی‌گردد و در این زمینه می‌بایست با کمک و مشارکت یکدیگر و با توجه به مخاطره سیل، همه اقداماتی که انجام آن می‌تواند موجبات کاهش خسارت در بخش‌های مختلف شود، صورت بگیرد.

آقا بیگی با اشاره به برگزاری جلسه مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای سمنان به منظور مدیریت بحران سیلاب در این استان گفت: این جلسه در شرکت آب منطقه‌ای سمنان و به منظور تبیین شرایط این جبهه بارشی و همچنین اقدامات لازم به عنوان اقدامات پیش از وقوق بارندگی و ایجاد سیلاب احتمالی برگزار شد.

وی با تأکید بر لزوم انجام دو دسته از اقدامات برای مقابله با سیلاب ساعات و روزهای آینده خاطرنشان کرد: بخشی از اقدامات مربوط به آگاهی ‌بخشی، هشدار و تبیین برای دستگاه‌های خدمات‌رسان که در چارچوب نظامات قانونی وظیفه اقدامات پیشگیرانه در برابر سیلاب را دارند است که توسط همکاران ما در شرکت آب منطقه‌ای سمنان و مدیریت منابع آب در شهرستان‌های مختلف باید انجام شود و برنامه‌ریزی لازم در این زمینه انجام شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: در این خصوص همه دستگاه‌های مرتبط می‌بایست به صورت هم افزا و جمعی، با کمک یکدیگر این اقدامات پیشگیرانه را به‌موقع و در جای خود انجام دهند.

آقا بیگی با بیان اینکه مهم‌ترین نکته در این خصوص، تبیین و آگاهی‌بخشی برای مردم و جامعه هدف است خاطرنشان کرد: در صورتی که جامعه هدف و عموم مردم نسبت به احتمال وقوع سیل و خاطرات آن اطلاع داشته باشند، می‌توانند با پرهیز از بعضی از اقدامات خطر آفرین از جمله عدم تردد در کنار رودخانه‌ها و مجاری آبی، عدم تردد در مسیرهای تقاطع با رودخانه‌ها که متأسفانه غالباً خسارت‌آفرین است میزان خسارت‌های جانی و مالی ناشی از سیل را کاهش دهند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توجه به مشکلات، خسارت‌ها و صدمات محتمل در زمان صاعقه در صورت عدم رعایت اقدامات ایمنی و نیز بسیاری از اقدامات که در بخش‌های مختلف لازم انجام شود می‌تواند خسارت‌های مالی و جانی به وارده مردم را در هنگام سیلاب را به حداقل ممکن رسانده و خسارت به زیرساخت‌ها را نیز تا حد ممکن بکاهد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران عنوان کرد: شرط این هدف درجه نخست، کمک و مشارکت همه دستگاه‌ها و در مرحله بعد همراهی خوب مردم است و این مهم در سیلاب‌های بسیار شدیدی که در همین هفته‌های اخیر در مناطقی از کشور شاهد آن بوده‌ایم تحقق یافت و خوشبختانه این همراهی باعث شده که میزان خسارت‌ها و تلفات در نقاطی که سیلاب در آن جاری شد، به میزان قابل توجهی نسبت به کشورهای همسایه که به مراتب با بارش‌های کمتر از بعضی از ایستگاه‌های ما موجه بوده است، کاهش پیدا کرده و به حداقل ممکن رسیده است.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • ۸۰۰ مورد آبیاری غیرمتعارف با آب فاضلاب در استان گزارش شد
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • آبیاری غیرمتعارف و ظروف پلاستیکی چالش مهم محیط زیست