Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:29:28 GMT

موفقیت محققان در بومی‌سازی دستگاه کشت جنین و خون

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۳۹۶۹۸

موفقیت محققان در بومی‌سازی دستگاه کشت جنین و خون

محققان پارک فناوری پردیس موفق به تولید انکوباتور CO2 برای کشت جنین انسانی و خون شدند که در حال حاضر در بسیاری از مراکز تحقیقاتی کاربردی شده است.

به گزارش ایسنا یکی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به طراحی و ساخت 18 محصول در حوزه تجهیرات پزشکی شده است که انکوباتور CO2 یکی از آنها است.

دستگاه انکوباتور CO2 که در بسیاری از مراکز درمانی و تحقیقاتی و دانشگاهی استفاده و عملکرد آن مورد تأیید واقع شده است، برای کشت جنین انسانی، کشت خون (لنفوسیت)، باکتری‌های بی هوازی و هرگونه کاربرد بیولوژیک که نیاز به گاز CO2 (دی‌اکسید کربن) با غلظت معینی داشته باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انکوباتور در دو اندازه 48 لیتری و 80 لیتری تولید می‌شود که بسته به نیاز داخلی و سفارش مصرف کنندگان می‌توان در این اندازه‌ها تغییراتی ایجاد کرد.

علاوه بر مناسب بودن قیمت این محصول که تقریبا یک سوم مشابه‌های خارجی آن است، طراحی نرم‌افزاری برای پایش و کنترل آن نیز به‌گونه‌ای است که کاربر یا کارشناس را قادر می‌سازد تا در هر مکانی که بخواهد از دستگاه گزارش، تهیه و تنظیمات مورد دلخواه را بر روی دستگاه اعمال کند.

سیستم عیب‌یابی مرکزی، ترموستات ایمنی مستقل با قابلیت تنظیم، قابلیت اتصال به کامپیوتر، دقت خوانش و تنظیم دما تا یک دهم درجه سیلسیوس، سنسور فوق حساس CO2 با قابلیت تنظیم میزان این گاز از صفر تا 20 درصد، قابلیت هشدار صوتی هنگام خروج از حد مجاز تعیین شده، طراحی ویژه طبقات جهت جلوگیری از لغزش، مجهز به دقیق‌ترین و جدیدترین میکروکنترلرها و کالیبراسیون ساده و دقیق توسط کاربر از جمله مزایای انکوباتور طراحی شده در این شرکت دانش‌بنیان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پارک فناوری پردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امور دانشجویان، رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان اعلام شد. المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی/

۱- دیجیتال «فیفا۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودروهای خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودروهای خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه های ورزشی، پیش بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 6090902

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ۵ مدل پنکه پارس خزر محبوب و پرفروش برای روز‌های گرم تابستان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا