Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحولات میدانی دو سال گذشته در استان لاذقیه به سمت آرامش نسبی حرکت کرده و در حال حاضر فقط بخش‌های معدودی از شمال شرق استان در اشغال گروه‌های تروریستی است.

به گزارش مشرق، شانزدهم خردادماه امسال، شبه نظامیان کُرد با پشتیبانی هوایی جنگنده های ائتلاف غربی عملیاتی را علیه بازمانده های گروه تروریستی داعش در جنوب و جنوب شرق استان حسکه آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکسازی شهرک «الدشیشه» مهم ترین پایگاه بازمانده‌های گروه تروریستی داعش در جنوب استان حسکه یکی از اهداف اصلی شبه نظامیان کرد در این بود؛ تصرف این شهرک به معنای رسیدن شبه نظامیان کُرد به مرزهای مشترک عراق بود.

این شهرک در سال های گذشته یکی از مراکز اصلی گروه تروریستی داعش برای تجارت کالا و انتقال و فروش نفت به شمار می آمد؛ این شهرک کمتر از ۵ کیلومتر با مرز عراق فاصله دارد و همین مسئله اهمیتش را چند برابر کرده است.

شبه نظامیان کُرد در ۱۲ روز گذشته دهها روستا را در جنوب استان حسکه به تصرف درآوردند و در نهایت شب گذشته آخرین گام را با پشتیبانی جنگنده های ائتلاف غربی برای تصرف شهرک «الدشیشه» برداشتند.

به گزارش مشرق، پس از درگیری های سنگین چند ساعته شبه نظامیان کُرد موفق شدند شهرک راهبردی «الدشیشه» را به تصرف در بیاورند و مواضع خود را در این شهرک به طور کامل تثبیت کنند.

در جریان این عملیات روستاهای «کازیة أبومصعب، وقری کشکش جبور، خویبرة، تل الجایر، خربة الشعیر» به همراه دهها مزرعه از اشغال عناصر تروریستی داعش خارج شدند؛ دهها تن از تروریست‌ها در درگیری‌های ساعات گذشته کشته و زخمی شدند.

شبه نظامیان کُرد درصدد هستند سایر مناطق آلوده را در جنوب استان حسکه را از اشغال تروریست‌های داعش خارج و به تصرف در بیاورند؛ در حال حاضر شبه نظامیان کُرد پاکسازی شهرک از تله‌های انفجاری کار گذاشته شده را در دستور کار قرار داده‌اند.

به گزارش مشرق، در حال حاضر، عناصر تروریستی داعش در جنوب استان حسکه و استان دیرالزور (شرق رود فرات) مساحتی نزدیک به ۳ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع را همچنان در اشغال دارند.

**تحرکات مشکوک گروه های تروریستی در شمال سوریه با کمک های اطلاعاتی ترکیه؛ موج جدید ترورها در استان ادلب ۵ سرکرده تروریست ها را به کام مرگ کشاند به گزارش مشرق، نیروهای ارتش سوریه در یک عملیات دقیق در شمال استان لاذقیه موفق شدند تحرکات گروهی از عناصر تروریستی را در ارتفاعات «اکراد» در محور منطقه «تفاحیه» رصد کنند. نیروهای سوری پس از شناسایی دقیق منطقه، کاروان عناصر تروریستی متشکل از چند خودروی نظامی را با موشک های حرارتی هدف قرار دادند؛ براساس اطلاعات به دست آمده ۱۵ تن از عناصر تروریستی در جریان این عملیات کشته و زخمی شدند. یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق از تحرکات مشکوک گروه های تروریستی در شمال استان لاذفیه خبر داد و گفت: این تحرکات در سه هفته گذشته و پس از اجرایی شدن توافق کاهش تنش در شمال افزایش یافته است.

این منبع میدانی با بیان این که تحرکات تروریست‌ها در نزدیکی ایستگاه مراقبت نیروهای ترکیه ثبت شده است، افزود: به نظر می رسد نیروهای ارتش ترکیه اطلاعات مربوط به توان نیروهای ارتش سوریه را در اختیار تروریست ها قرار می‌دهند. وی با توضیح این مطلب که ترکیه درصدد ترغیب تروریست ها به ایجاد درگیری در شمال استان لاذقیه است، گفت: کمک های اطلاعاتی ترکیه به گروه های تروریستی جبهه النصره ارائه می شود که جزء توافق کاهش تنش در شمال سوریه نیست. این منبع میدانی با بیان این که ترکیه مسئولیتی را در قبال تروریست های جبهه النصره نمی‌پذیرد، تصریح کرد: هرگونه نا امنی و درگیری در شمال لاذقیه منجر به نابودی تمامی گروه های تروریستی مورد حمایت ترکیه می‌شود. به گزارش مشرق، تحولات میدانی دو سال گذشته در استان لاذقیه به سمت آرامش نسبی حرکت کرده و در حال حاضر فقط بخش های معدودی از شمال شرق استان در اشغال گروه های تروریستی است.

نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان جبهه مقاومت در مقطع فعلی نزدیک به ۹۵ درصد استان لاذقیه را تحت کنترل دارند و برخی مناطق هم مرز با استان ادلب و مرز ترکیه در تصرف عناصر تروریستی است. از مناطق اشغالی استان ادلب خبر می رسد، اختلاف میان تروریست ها تشدید شده و موج جدید ترورها منجر به از پای درآمدن چند سرکرده سرشناس گروه های تروریستی شده است؛ فقط در یک عملیات ترور ۵ سرکرده تروریست‌ها به هلاکت رسیده اند. به گزارش مشرق، نام های «سیف الحمصی، ابو عبدالله رقاوی، ابو مصعب نصیری، ثاثر عکرمه و ابو عبدالله تقنی» در لیست کشته شدگان دیده می شود که به ترتیب عضو گروه های تروریستی «آرتش آزاد - جبهه النصره؛ جیش النصر» بودند. در حالی که گروه های تروریستی در مناطق اشغالی استان ادلب در حال یارکشی جدید هستند، مخالفت مردم در مناطق مختلف با آنان افزایش یافته است و در روزهای گذشته شماری از معترضان توسط تروریست ها دستگیر و به مکان نا معلومی منتقل شدند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی ارتش سوریه تحولات سوریه تحولات میدانی سوریه حسکه دیر الزور سوریه لاذقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: تماس‌ها با ایران و اسرائیل سازنده است

دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در نشستی خبری افزود: ادامه درگیری در خاورمیانه به نفع اسرائیل، ایران و کل منطقه نیست.

به گزارش تاس، سخنگوی کرملین خطاب به خبرنگاران ادامه داد: فدراسیون روسیه ارتباطات کاری سازنده‌ای با ایران و اسرائیل دارد؛ شما می‌دانید که ما به تماس‌های نزدیک با تهران ادامه می‌دهیم.

وی ادامه داد: ما در حال انجام گفتگو هستیم، درباره نیاز به کاهش تنش سریع صحبت می‌کنیم و از همه کشور‌های منطقه می‌خواهیم که در این شرایط خویشتنداری معقول نشان دهند.

پسکوف خطاب به خبرنگاری که درباره درگیری بدون واسطه ایران و رژیم صهیونیستی سؤال کرد، گفت: شما می‌گویید در صورت درگیری مستقیم، اما من وضعیت فعلی را یک درگیری غیرمستقیم نمی‌نامم، زیرا وضعیتی که کنسولگری یک کشور تخریب می‌شود، به سختی می‌تواند یک درگیری غیرمستقیم نامیده شود.

سخنگوی کرملین به این سوال که آیا تهران از قبل در مورد حملات برنامه ریزی شده به اسرائیل به مسکو اطلاع داده است، پاسخی نداد. وی در این باره گفت: من نمی‌توانم مطلبی در این باره به شما بگویم.

پیش از این رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه در مکالمه تلفنی با همتای ایرانی خود ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را خلاف همه موازین و مقررات بین‌المللی دانست و تصریح کرد: آنچه از سوی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این اقدام جنایتکارانه و در سایه انفعال شورای امنیت اتفاق افتاد، بهترین روش برای تنبیه متجاوز و جلوه‌ای از درایت و عقلانیت رهبران ایران بود.

ولادیمیر پوتین با انتقاد شدید از رفتار آمریکا و برخی کشور‌های غربی در تنش‌زایی در منطقه، تصریح کرد: ما اطمینان داریم جمهوری اسلامی ایران از جمله پایه‌های اصلی ثبات و امنیت در منطقه است.

نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ با آغاز عملیات وعده صادق و شلیک بیش از صد فروند موشک کروز و بالستیک و پرتاب بیش از دویست پهپاد انتحاری شاهد ۱۳۶، پاسخ و تنبیهی به تجاوزات و ترور‌های شرورانه و اقدامات تروریستی اخیر رژیم اشغالگر قدس در حمله به کنسولگری ایران در دمشق دادند.

آغاز خروج نیرو‌های حافظ صلح روسیه از قره باغ

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در پاسخ به سؤال دیگری درباره گزارش رسانه‌های جمهوری آذربایجان مبنی بر آغاز عقب نشینی نیرو‌های حافظ صلح روسی از قره باغ گفت: بله، واقعا همین طور است.
وی تأیید کرد که خروج نیرو‌های حافظ صلح روسیه از قره باغ آغاز شده است.

ریشه تحریکات ضد روسی در گرجستان از خارج این کشور است

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت: تصویب قانونی در گرجستان در مورد مقابله با نفوذ عوامل خارجی مربوط به فدراسیون روسیه نیست.

پسکوف گفت: بسیاری از کشور‌ها نظارت بر محیط سیاسی داخلی را دنبال می‌کنند، در این زمینه، آمریکا نخستین کشوری بود که چنین فرایندی را دنبال کرد و از این رو، این فرایند، به هیچ وجه روسی نیست؛ این موضوع به رویه تعداد زیادی از کشور‌ها تبدیل شده است که اقدامات لازم را برای مقابله با نفوذ خارجی و تأثیر آن بر سیاست داخلی خود در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: همه کشور‌ها به هر شکلی اقداماتی را انجام می‌دهند، اما همه لوایح یک هدف را دنبال می‌کنند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به برخی اعتراض‌ها به تصویب این قانون در گرجستان گفت: انگیزه این اعتراضات از خارج از گرجستان است. آن‌ها سعی می‌کنند از این روند سیاسی داخلی به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات ضد روسی استفاده کنند، بعید است که این انگیزه‌ها از داخل گرجستان نشات بگیرد.

وی ادامه داد: این تحریکات ضدروسی احتمالاً از خارج گرجستان دامن زده می‌شود، ما این موضوع را کاملاً درک و تحولات را رصد می‌کنیم.

پارلمان گرجستان در حال بررسی لایحه‌ای برای محدود کردن نفوذ و لابی خارجی در این کشور است. این سند به شدت در غرب مورد انتقاد قرار گرفته است، جایی که آن را با یک قانون مشابه روسی مقایسه می‌کنند که بر سازمان‌های عمومی و عوامل دریافت‌کننده بودجه از خارج کشور نظارت می‌کند. در جریان بررسی این لایحه درگیری‌های متعددی در ساختمان پارلمان گرجستان رخ داد و اعتراضات خیابانی همچنان ادامه دارد.

تلگرام به ابزاری در دست تروریست‌ها تبدیل نشود

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره مصاحبه پاول دوروف از بنیانگذاران پیام‌رسان تلگرام با تاکر کارلسون روزنامه‌نگار آمریکایی گفت: تلگرام در روسیه یک وسیله ارتباطی مهم است که نباید به ابزاری در دست تروریست‌ها تبدیل شود.

وی ادامه داد: مسکو برای محدود کردن امکان استفاده تروریست‌ها از این پلت فرم به سراغ صاحبان تلگرام رفت.

سخنگوی کرملین خاطرنشان کرد: ما بار‌ها از مسئولان تلگرام از جمله پاول دوروف خواسته ایم که بسیار حواسمان باشد و اقدامات لازم را انجام دهند تا تلگرام به عنوان یک محصول پرطرفدار و با تکنولوژی بالا به ابزاری در دست تروریست‌ها تبدیل نشود.

وی ادامه داد: دوروف در مصاحبه‌اش در مورد تمایل خود برای فراهم کردن دسترسی برابر همگان به این پلت فرم صحبت می‌کند، اما بعید است که این سخنان در مورد تروریست‌ها صدق کند.

پیش از این استفاده تروریست‌های عامل حمله به سالن کنسرت کروکوس در نزدیکی مسکو از تلگرام برای جذب اعضا و حمایت مالی خبرساز شده بود.

دیگر خبرها

  • فرود مشکوک بالگرد‌های آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • اسرائیل چند سایت پدافند هوایی سوریه را هدف قرار داد
  • ۲۲ کشته در حمله تروریستی به اتوبوس حامل نیروهای ارتش سوریه
  • حمله تروریستی به اتوبوس نیروهای تیپ قدس در سوریه
  • بازداشت سخنگوی «حزب التحریر» در افغانستان
  • بازداشت سخنگوی «حزب التحریر» در افغانستان
  • افغانستان| فتنه گروه تروریستی داعش پایان یافته است
  • کرملین : تماس‌ها با ایران و اسرائیل سازنده است
  • کرملین: تماس‌ها با ایران و اسرائیل سازنده است
  • بازداشت ۱۰ مظنون داعشی دیگر در ترکیه