Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  مهرداد سلطانی در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، با اشاره به اینکه شهرستان‌ های استان، مشارکت فعالی در حوزه گردشگری داشته و به فراخور ویژگی‌ های محیطی و بومی، جشنواره‌هایی را برگزار کرده ‌اند، اظهار کرد: فرمانداران باید به‌ گونه ‌ای برنامه‌ریزی کنند که ضمن پرهیز از موازی ‌کاری و شناسایی پتانسیل‌ های واقعی شهرستان ‌ها، جشنواره‌ ها بر مبنای ظرفیت ‌ها و پتانسیل ‌ها برگزار شده و از حالت بالقوه به بالفعل درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر توسعه معیارهای ارزیابی گردشگری برای رصد جشنواره‌ ها، افزود: مقایسه تعداد گردشگران و بازدید کنندگان نسبت به دوره‌ های قبل، یکی از این معیارهاست، اما گردش مالی و اقتصادی جشنواره‌ ها نیز یکی دیگر از معیارهای با اهمیت است که به متولیان کمک می‌کند که در کدام بخش‌ ها بیشتر سرمایه ‌گذاری کرده و کدام بخش، نیازمند کمک و تقویت برای توسعه و رونق مطلوب است. 
سلطانی با اشاره به وجود محدودیت ‌ها در حوزه گردشگری برای برگزاری برخی از برنامه‌ ها، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نشاط اجتماعی، شادابی مردم، آموزش، ارتقای کیفیت زندگی، کمال انسانی و توسعه اقتصادی از اهداف گردشگری است، باید به این نکته توجه شود که مشکلات مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی از خارج به کشور، تحمیل شده و سد راه توسعه گردشگری است. پس در داخل که شرایط همدلی و انسجام بیشتری حاکم است، نباید به ‌گونه ‌ای رفتار شود تا محدودیت‌ های موجود، تشدید و اضافه شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان، با بیان اینکه استارت ‌آپ‌ های گردشگری، اتفاق مبارکی است که برای اولین بار رخ می‌دهد، ابراز کرد: استارت ‌آپ‌ ها، کسب و کارهای نوپایی بوده که فعالیت خود را عمدتا به صورت دانش ‌بنیان در حوزه‌ های مختلف آغاز می ‌کنند و دانش ‌بنیان بودن و توسعه سریع، دو ویژگی مهم استارت ‌آپ‌ هاست؛ چرا که با سرعت بسیار زیادی نسبت به شرکت ‌هایی که در روال سنتی خود پیش می ‌روند، در حال حرکت‌ هستند.
وی با تاکید بر اینکه باید راهکارهای نوین بر مبنای ارزیابی‌ های دانش ‌بنیان برای توسعه گردشگری دنبال شود، ادامه داد: همین جشنواره‌ ها روزی  استارت ‌آپ بوده ‌اند که امروز رونق پیدا کرده ‌اند، اما نام و برچسب استارت ‌آپ نداشتند، لذا با راهبرد برگزاری جشنواره‌ ها که یک فکر دانش ‌بنیان است، می‌ توان گردشگری را توسعه داد و به سرمایه ‌گذاری در این حوزه کمک کرد.
سلطانی با بیان اینکه خانه ‌های بومگردی نیز نوعی استارت ‌آپ است، گفت: تا 2 سال پیش، هیچ خانه بومگردی در استان وجود نداشت، در حالی که امسال تعداد این خانه ها در استان به 59 مورد رسیده و با؛ توجه به افزایش سریع، استان و کشور در سال‌ های آینده با تعداد فراوانی از این نوع خانه‌ ها مواجه می ‌شود؛ چرا که زیر ساخت‌ های کلی آن فراهم بوده و نیاز به حمایت مالی و فکری دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه به زودی، سرعت رونق کمّی خانه‌ های بومگردی به رونق کیفی منتقل خواهد شد، افزود: از هم ‌اکنون باید برای رتبه ‌بندی، درجه ‌بندی و ستاره ‌بندی این خانه ها، برنامه‌ ریزی شده و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی به معرفی آنها پرداخت. هرچند بسیاری از خانه ‌های بومگردی به واسطه کیفی ‌سازی در سطح بین المللی مطرح هستند، اما باید توجه داشت که اگر در زمینه کیفی ‌سازی سایر خانه ‌ها برنامه ‌ریزی نشود، فرصت توسعه سریع به تهدید، تبدیل شده و مشکلات بعدی را ایجاد می ‌کند. 
وی با بیان اینکه توسعه حمل ‌و نقل و گردشگری هوایی به ورود گردشگر کمک می ‌کند، اضافه کرد: گردشگری استان در سال‌ های گذشته، رونق زیادی پیدا کرده است؛ به گونه ای که باید به وظایف حوزه‌ های مختلف در کمک به رونق فرودگاه زنجان، توجه شده و با برگزاری جلسات مشترک و استفاده از ظرفیت حوزه‌ های مختلف به فعال شدن فرودگاه زنجان کمک کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون خدمات گردشگری دریافت کنندگان استانداری زنجان هماهنگی امور عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت‌: آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام محمد قمی دربرگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد با اشاره به افزایش 25 درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته اظهارداشت: حدود 12 هزارو 500 نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

وی افزود : با توجه به اینکه حدود چند میلون نفر از جمعیت کشورمان حدود 200 آیه از آیات مهم و مورد تاکید بزرگان دین را از قران کریم حفظ می‌کنند موضوعی مهم است که این افراد می‌خواهند زندگی خود را با قرآن مانوس کنند و در مسائل اجتماعی سیاسی و ارتباط خود با دیگران از آیات، ترجمه و تفسیر قرآن بهره ببرند و در صحبت ها وزندگی خود نیز به آیات خدا بسنده کنند

قمی درخصوص حفظ نیز خاطر نشان کرد : حفظ ترتیبی توسط علاقه‌مندان بسیاری و با توجه به معنا، ترجمه و تفسیر انجام می‌شود ولی برخی افراد نیز می‌خواهند تازه در این مسیر قدم بگذارند و تشنه و مشتاق بهره گیری از قرآن کریم هستند درهمین راستا با توصیه بزرگان، گروهی آیات و فرازهایی از قرآن که مورد توجه و نیاز جامعه امروز است را برای به کارگیری مفاهیم آن در زندگی خود حفظ می‌کنند.

وی همچنین نکات قابل توجه در این آزمون را حضور نزدیک به 500 نفر با سن بالای 50 سال و 50 نفر زیر 11 سال دانست و تاکید داشت : بیشتر شرکت کنندگان با شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کردند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حضور علاقه مندان به حفظ قرآن در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با استقبال خوبی همراه بوده است که نشان از گسترش فضای قرآنی در کشور دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صاحبقرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت:‌ در مجموع هزارو 618 نفر از خراسان رضوی در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کردند و این داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی، در آزمون شفاهی نیز که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند تا در نهایت به داوطلبان واجد شرایط مدرک تخصصی اعطا شود.

وی این آزمون را بزرگترین رویداد قرآنی کشور دانست وتصریح کرد : مرحله اول آن و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن و در سه مقطع 10، 20 و 30 جزء قرآن کریم برگزار می‌شود.

صاحبقرانی تصریح کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام می‌شود و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک هم‌تراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی نیز برخوردار شوند.

گفتنی است: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار و مشهد در دو حوزه بانوان و آقایان در خواف در حال برگزاری است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود