Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@06:44:11 GMT

ظرفیت انرژی‌های نو در کشور ۲برابر می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۴۰۴۲۹

ظرفیت انرژی‌های نو در کشور ۲برابر می‌شود

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: افزایش 2برابری ظرفیت انرژی‌های نو در کشور هدف‌گذاری شده و این رویکرد سالانه طبق برنامه در حال انجام است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، همایون حائری افزود: ظرفیت نصب شده در زمینه انرژی های بادی و خورشیدی در کشور در سال 95 معادل 250 مگاوات بود و این میزان در سال 96 به 500 مگاوات افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی هدفگذاری امسال برای تولید انرژی های نو در کشور را تولید یکهزار مگاوات انرژی بیان کرد و گفت: انتظار داریم امسال ظرفیت نصب شده واحدهای خورشیدی و بادی در کشور نسبت به سال گذشته 2 برابر شود. 

صادرات یکهزار مگاوات برق به عراق 
معاون وزیر نیرو در خصوص صادرات برق نیز گفت: یکی از قابلیت های صنعت برق کشور صادرات انرژی به کشورهای همسایه است و هم اکنون یکهزار مگاوات انرژی برق به کشور عراق صادر می‌شود. 
حائری بیان کرد: جمهوری اسلامی‌ایران با تمام کشورهایی که با آنها مرز خاکی دارد تبادل انرژی میکند که بیانگر این واقعیت است که ایران در زمینه انرژی در منطقه سرآمد است. 
وی همچنین در خصوص برق رسانی به روستاهای کشور گفت: تمام روستاهای بالای 10 خانوار کشور از نعمت برق بهره مند هستند. 

مردم در مدیریت مصرف برق همکاری خوبی دارند 
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی همکاری مردم در مدیریت مصرف برق را موثر و مثبت ارزیابی کرد و گفت: اجرای طرح کاهش ساعات اداری در خوزستان نقش مهمی‌در کاهش مصرف انرژی داشته و در صورت اجرای این طرح در کل کشور ، پیک مصرف برق را بدون خاموشی سپری خواهیم کرد. 

شوش قطب انرژی برق منطقه می‌شود 
حائری همچنین با تشریح طرح های در دست اجرا در شهرستان شوش در زمینه انرژی بیان کرد: 760 مگاولت آمپر پست انتقال و فوق توزیع برق در شهرستان شوش اجرا شده و یا در دست اجرا است که با وارد مدار شدن آنها ظرفیت پست های انتقال و فوق توزیع برق در این منطقه به پنج برابر پیک مصرف خواهد رسید. 
وی با بیان اینکه بزودی احداث پست برق 400 کیلو ولت در شهرستان شوش آغاز می‌شود گفت: با احداث این پست برق قابلیت های خوبی در زمینه انرژی در منطقه ایجاد می‌شود و شوش به قطب بزرگ منطقه در تامین انرژی برق تبدیل خواهد شد. 
حائری افزود: با توسعه زیر ساخت ها در زمینه انرژی امکان توسعه ظرفیت های کشاورزی و صنعتی در شهرستان شوش فراهم می‌شود. 
معاون وزیر نیرو در سفری یک روزه به شهرستان شوش در استان خوزستان از طرح ها و پروژه های برق در دست اجرا در این منطقه دیدن کرد. 
شهرستان شوش با215 هزار نفر جمعیت دارای 220روستا وپنج شهر است و از نظر جمعیت پنجمین شهرستان در خوزستان است. 
به گفته نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی‌نیمی‌از 220 روستای بخش مرکزی ، فتح المبین و شاوور این شهرستان با مشکل کمبود آب و قطع برق روبه رو هستند. 
شهر شوش 100 کیلومتر با اهواز مرکز استان خوزستان فاصله دارد. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انرژی برق صنعت عراق جمهوری اسلامی ایران ایران کشاورزی استان خوزستان نماینده مردم انرژی صادرات برق انرژی نو همایون حائری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • کشف وتوقیف ۲۲ بسته نوشابه انرژی زا قاچاق در ورزنه
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید