Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اتباع خارجه استانداری مرکزی با انتقاد از تشکیل نشدن کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی در ۲.۵ سال اخیر گفت: طرح آمایش ۱۳ اطلاعات اتباع خارجی در استان مرکزی اجرا می‌شود. ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود حسنی ظهر امروز در جلسه ساماندهی امور اتباع خارجی استان مرکزی با اشاره به اینکه در حدود 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 سال است که کمیسیون ساماندهی تشکیل نشده، اظهار داشت: با توجه به ایتکه آمایش به معنای توزیع مناسب جمعیت و فعالیت‌ها در پهنه سرزمین با هدف استفاده بهینه از قابلیت‌ها است در نتیجه آمایش جمعیت اتباع خارجی ساکن کشور هم در راستای بازشناسی جمعیت مخاطب و ثبت تغییرات آنها در ابعاد انسانی، بعد خانوار و وضعیت فرهنگی، شغلی، آموزشی، تحصیلی، سلامت و تغییرات جغرافیایی محل سکونت و همچنین صدور و یا تمدید مدارک شناسایی برای آنها حسب تکالیف بین‌المللی و داخلی و دست‌یابی و به گستره اطلاعات مربوط به جغرافیای برنامه‌ریزی‌ها و خدمات‌رسانی مورد نیاز در عرصه‌‍های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره است.

وی افزود: امروز با توجه به مشکلاتی که در کشور افغانستان ایجاد شده در سال حدود 700 هزار نفر اتباع افغانی به شکل غیرمجاز وارد کشور می‌شوند.

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی تصریح کرد: در حدود 21 هزار نفر اتباع مجاز دارای کارت، هفت هزار نفر اتباع گذرنامه‌ای و 23هزار نفر هم اتباع غیرمجاز در استان مرکزی وجود دارد که از مجموع مجازها 6هزار نفر و غیرمجازها هفت هزار و 666نفر در حال اشتغال هستند.

حسنی بیان کرد: در استان مرکزی در حدود هفت هزار و300 نفراز اتباع دانش‌آموز هستند که برای اینها باید 25مدرسه 10کلاسه ایجاد شود.

وی با اشاره به آمایش 13 اتباع مقیم استان مرکزی گفت: آمایش 13 با رویکرد بروزرسانی و کسب حداکثر اطلاعات از پناهندگان جمعی ساکن کشور، در ادامه آمایش‌های سالیانه با هدف ساماندهی، شناخت تغییرات و ابعاد جمعیتی و ثبت احوالات چهارگانه، قابلیت‌ها، آسیب‌پذیری‌ها و امکان مدیریت بر جامعه هدف در راستای منافع و مصالح ملی، اهداف بشردوستانه و انسانی به مرود اجرا گذاشته می‌شود.

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی عنوان کرد: امسال بنا داریم که هفت هزار و 500 نفر از اتباع بیگانه را به تفکیک شهرستانی مشخص کنیم که از این تعداد تا به امروز یک هزار و 875 نفر شناسایی و دستگیر شده و یک هزار و 521 نفر هم از استان رفته‌اند.

در حوزه سلامت از لحاظ اخلاقی و انسانی میان تابعیت بیماران تفاوتی قائل نیستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این جلسه گفت: در حوزه سلامت از لحاظ اخلاقی و انسانی میان تابعیت بیماران تفاوتی قائل نیستیم اما موضوعی که وجود دارد این است که 50هزار نفر اتباع به اندازه یک شهرستان ما هستند و ما در حدود 20 میلیارد تومان هزینه بیمه این افراد را پرداخت می‌کنیم.

حسن طاهراحمدی خاطرنشان کرد: 40 درصد از این افراد فاقد دفترچه و یا هویت هستند و گاهی ما را به مشکل رو‌به‌رو می‌کنند و مجبور می‌شویم از مسائل اداری خود بزنیم و خارج از قوانین هزینه‌های گزاف را برای آنها خرج کنیم.

وی اضافه کرد: اتباع در مراکزی از جمله تولید مواد غذایی بدون در اختیار داشتن کارت بهداشتی به شکل قاچاق به کار کرفته می‌شوند که باید بررسی و ساماندهی لازم در این راستا انجام شود این در حالی است که درصد بالای بیماری در این افراد وجود دارد.

انتهای پیام/م

R41371/P1486/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۱۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۴۷ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از ممنوعیت اشتغال اتباع خارجی فاقد پروانه کار در استان خبر داد و گفت: سال گذشته ۲۴۷ تبعه خارجی غیرمجاز شاغل در واحدهای اقتصادی استان شناسایی و اخراج شدند.

سیدفرهاد ناصری‌نیا در جمع خبرنگاران با بیان این‌که برابر ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند، مگر آن که دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند، اظهار کرد: به موجب ماده ۱۸۱ قانون کار نیز بکارگیری اتباع بیگانه فاقد مجوز کار در واحدهای کارگاهی ممنوع بوده و صراحتا اعلام شده کارفرمایانی که اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار یا اتباعی که پروانه کار آنها منقضی شده است را در کاری غیر از آنچه در پروانه کارشان ذکر شده است بپذیرند یا در مواردی که رابطه استخدامی تبعه بیگانه با کارفرما قطع می‌شود، مراتب را به وزارت کار اعلام نکنند برابر قانون به مجازات حبس از ۹۱ تا ۱۸۰ روز محکوم می‌شوند.

وی به شرایط بیکاری در استان و وجود نیروی جوان توانمند و فارغ التحصیلان دانشگاهی در استان اشاره کرد و افزود: در برخی موارد کارفرمایان با توجه به عدم بیمه کردن و کم بودن حقوق و دستمزد اتباع غیرمجاز که بیشتر از کشور افغانستان هستند اقدام به کارگیری اتباع بیگانه  می‌کنند و متاسفانه با آسیب‌هایی نیز روبرو هستند که منجر به اشتغال فرصت‌های شغلی در استان می‌شوند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: در این راستا بازرسان و کارشناسان مربوطه با تمام توان به صورت روزانه جهت شناسایی اتباع بیگانه غیر مجاز شاغل در واحدهای اقتصادی ، اقدام به بازرسی می کنند و در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۳۰۰ مورد بازرسی انجام شده و ۲۴۷ تبعه بیگانه غیرمجاز شناسایی شدند.

ناصری‌نیا ادامه داد: هم چنین در راستای نظارت بر بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز و جلوگیری از اشتغال آن‌ها در واحدهای اقتصادی، بازرسان این اداره کل با همکاری نیروی انتظامی در هشت ماهه امسال بیش ۱۲۹ گشت مشترک انجام دادند و در خصوص اخراج اتباع بیگانه غیر مجاز از کشور اقدام کردند.

وی به ممنوعیت بکارگیری اتباع بیگانه غیر مجاز در واحدهای اقتصادی استان اشاره و تصریح کرد: کارفرمایان متخلف در این زمینه به مراجع قضایی، معرفی می شوند و در این زمینه  سال گذشته  ۴ کارفرما که اتباع بیگانه غیرمجاز را در  واحدهای خود بکارگیری کرده بودند شناسایی کرده و ضمن ابلاغ برگ جریمه، به مراجع قضایی معرفی شدند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: سال گذشته با توجه به شناسایی اتباع بیگانه غیرمجاز و جریمه کارفرمایان متخلف حدود ۶ میلیارد تومان برگه جریمه به واحدهای اقتصادی که اتباع بیگانه غیرمجاز را بکار گرفته بودند، ابلاغ شده است.

ناصری نیا گفت: با توجه به وجود فرصت‌های شغلی و اشغال آن توسط افراد بیگانه غیرمجاز، شناسایی و اخراج این افراد از محیط‌های کاری در دستور کار این اداره‌کل قرار دارد و در این راستا با شناسایی و اخراج این تعداد از اتباع خارجی منجر به جایگزینی ۱۲۲ نفر از هموطنان متقاضی اشتغال در واحدهای اقتصادی شد.

وی با بیان اینکه در برخی از مشاغل تخصصی استان نیروی متخصص ممکن است وجود نداشته باشند، یادآور شد: این اداره ‌کل با همکاری دفاتر مشاوره های شغلی و کاریابی‌های غیر دولتی و سایر نهادهای اجرایی استان به ویژه مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای آمادگی لازم برای آموزش و مهارت افزایی مشاغل تخصصی را دارند و کارفرمایان بخش خصوصی، مؤسسات دولتی و پیمانکاران فعال در بخش‌های مختلف می‌توانند با مراجعه به ادارات کار و یا مراکز کاریابی ، نیروی کار خود را درخواست یا در صورت ضرورت و موارد خاص از نیروی کار خارجی قانونی و دارنده کارت کار معتبر استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
  • انتقاد تلویحی یک اصولگرا از مدیریت قالیباف بر مجلس /عملی نشدن وعده های دولت رئیسی تقصیر هیات رئیسه است
  • دیدار مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی با خانواده‌های شهدای فاطمیون
  • انتقاد یک مربی از برگزار نشدن دوره‌های کوهنوردی در خوزستان
  • طرد ۸۵ هزار اتباع غیرمجاز از کرمان
  • استمرار روند اجرای طرح شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز در بوشهر
  • طرد بیش از ۲۷ هزار تبعه غیر مجاز از البرز
  • نشست هم اندیشی مدیران استانداری قم و فرماندهی انتظامی استان
  • سازمان ملل هزینه حق بیمه اتباع آسیب‌پذیر را پرداخت می‌کند
  • شناسایی ۲۴۷ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای لرستان